Forum » Zvok in slika » Evertone DVX-573U firmware
Evertone DVX-573U firmware
Jedi Master Yoda ::
Zanima me če kdo ve kje bi se dal dobit kak novejši firmware za ta predvajalnik, namreč stvar je zelo slabo optimizirana, počasna in neodzivna, ko daš play, nalaga do 30 s, včasih še dlje, meniji so počasni in hroščati, iz USB vhoda pa tudi počasi bere in se zatika med predvajanjem. Grozno kako lahko tak izdelek pošljejo na trg. Poleg tega p aše nobene uradne tehnične podpore nikjer. Kriv sem sam, ker sem kupil stvar, za katero so mi garantirali prodajalci (trgovine ne bom omenil) da je najboljše da kupim ta predvajalnik, ker podpira vse "najnovejše" standarde itd. Ah zakaj je moja stara yamada izpustila dušo predčasno, pa tako lepo je delala. No za kakršne koli informacije o teh nesrečnih evertonih bi bil vesel! Pa magari kje je najbližje odlagališče jeze za te stvari.
brez-imenko ::
Si jih kontaktiral na info@evertone.net jaz sem jim ravno sedaj pisal o omenjenih težavah. Upam da bom v kratkem dobil kakšen odgovor. Saj nabi šel spraševat če nebi tudi jaz pil lastnik teh jačk. Ma se so dobre te jajška do ene mere, potem pa pomaga tudi hard reset iz utičnice.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
nikcevic ::
Pozdravljena, Zanima me če sta kaj izvedela o teh firmware-ih? Imam namen kupit ta predvajalnik pa če je tako zanič ga raje ne bom.
brez-imenko ::
Čeprav je že nekaj časa od tega, pa bom vseeno napisal. Mah raje ne kupuj teh jajčk, ker zenkrat še nisem prišel do dna. Kot sem na nekem drugem forumu prebral, naj bi bila zadeva sestavljena iz vseh sotra vetrov, tako da bi bilo treba zadevo odpreti in prečekirat stanje in potem ugotoviti kateri firmware ustreza tej napravi. Naknadno sem klical na servis in tam mi niso znali nič povedati in da je ta primer prvi, ki se je zdel serviserju zelo zanimiv. Nato mi je povedal, da bi načeloma bilo možno nadgraditi to zadevo, vendar se s tem niso ubadali še nikoli in mi zato ni mogel dati več informacij. Edina rešitev je odpreti zadevo ter pogledati čreva, če se na njem nahaja kakšen poznan čip, ki ga uporablja kakšno drugo podjetja katera ima možnost nadgradnje flasha.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
Robi25Lj ::
vem da je že dolgo od zadnjega komentarja ,sam če bi vsi nad mano uporabljal google search in po možnosti še v katerem drugem jeziku kot Slovenskem bi vedeli, da so jajčka zmetana skupaj z vseh vetrov nič drugega kot; Evertone DVX-573U = Hyundai DVX-573U ! meni deluje brez problema že več kot leto sedaj tko da ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39664 (11713) | JanezC |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24942 (9556) | bizi72 |
» | DVD/Divx predvajalnik EvertonOddelek: Kaj kupiti | 3016 (2412) | Buffy |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14186 (5498) | Jedi Master Yoda |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21875 (9491) | Heavy |