» »

Miska Typhoon RF optical - tezave v WinXP

Miska Typhoon RF optical - tezave v WinXP

OrlyTM ::

Z doticnim miskolinom mamo tezave v winxp ....

kurzor miske neprenehoma skace po ekranu (v bistvu bolj trza, kot bi mel parkinsonovo bolezen :D )

Preizkusil sem od ps2 konektorja do USB konektorja. Dal sm stare driverje, nove driverje, default driverje ... winxp so poupdatani in virusov ni.

any ideas?

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Tito ::

Mam enako miš in enak sistem in enake sindrome :) zgleda da sta najine miške v žlaht:P IN JE BOLEZEN PODEDOVANA! Sam jest se ne sekiram, mal premaknem miško in se umiri!

Dusko ::

na to temo je blo že nešteto napisanega.Miška vama trza zaradi podlage na kateri jo mata.Zdaj nevem ali mata direkt na mizi pa recimo ko je miška v točno določenem položaju pol kazalec trza.Ker pač zaradi vzorca lesa.Torej mize optika ne zazna ,da je miška na miru.
Rešitev je zlo preprosta.Vzameš en bel list recimo karton a4 da se ti en uniči tka hitro in miško lepo furaš po belem listu.Jaz jo mam na belem kartonu in dela prezz"bolezni" razen mogoče zdaj ekr si pač delam zapiske na tisti karton tudi tak ,da ej celi popisan .Pa še zdaj nima težav.
Sicer pa za 9.990sit oziroma zdaj jo majo v interšaparu za 3.990 sit je ta miška dovolj kvalitetna za tako ceno.

OrlyTM ::

zanimivo tole, zanimivo ...

moja Logitech Mouseman Wheel Optical, stara ze precej vec kot leto dni, nima nikakrsnih takih problemov, pa jo furam po mizi, ki ma precej vzorckov ze :) hehe

jah, kako pravjo, za mal dnara mal muzike? :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10910871 (8419) Jaka83
»

Red hat požel še eno zmago Linuxa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
747588 (6495) Daedalus
»

Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1158624 (8624) SunCell
»

svetujte katero misko

Oddelek: Kaj kupiti
482072 (1580) blue96
»

Optične miši

Oddelek: Pomoč in nasveti
101798 (1642) LuiIII

Več podobnih tem