Forum » Kaj kupiti » svetujte katero misko
svetujte katero misko
joze ::
Odlocil sem se da zamenjam misko.Ker nisem doma na tem podrocju mi prosim svetujte kaksno(opticno, navadno,kaksna je razlika?) in kateri model. pripravljen sem zrtvovati do 12000 sit.
hvala
hvala
- spremenil: joze ()
asPeteR ::
Če bi osebno kupoval novo podgano za na mizo, bi si ogledal kolekcijo od logitech-a. Natančno eno cordless mouse je kr v redu. Obstaja pa tudi cordless brezžična optična miška; edino cena peče. Odšteti je treba kar 17kSit, pa tud hitrost osveževanja ni nič kaj zavidljiva.(beri: zatikanje!!)
Tko, da vbodi eno cordless mouseman mouse, pa bo!
Tko, da vbodi eno cordless mouseman mouse, pa bo!
OrlyTM ::
Če rabiš natančno mišo in ti gre na živce čiščenje le te, si omisli logitech mouseman wheel optical ... odlična miša, ravno nekje v tvojem cenovnem razredu.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
TheHijacker ::
Ravno danes sem dobil po pošti Logitech IFeel Mouseman. Miška je optična s vibratorje. Cena je bila 13 pa še neki. Deluje bp samo vibra je bolj moteč kot pa v uporabo. Prej sem imel navadnega mousemana. Če si desničar ti to miško močno priporočam!
msmiha ::
Meni najljubša je Microsoftova optična miška
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
misko ::
če hočeš imeti poceni miško, ki je tudi dobra kupi dexxa optical mouse s petimi tipkami, ki so programabilne
cena: 6k sit
ocena:10
morm reč,da je miš prow carska
nč slabša kt microsoftove, sam da je pol cnej
cena: 6k sit
ocena:10
morm reč,da je miš prow carska
nč slabša kt microsoftove, sam da je pol cnej
Tjulenj ::
dexxa... trikrat prelahka, 9x prevec cenena plastika, pa 2x bolj neuporabno namescene gumbe ima
microsoft ali logitech, stopi v bliznjo trgovino in malo potipaj, katera ti bolj sede v roko. pa ne boj se, velikosti se bos se kako navadil.
microsoft ali logitech, stopi v bliznjo trgovino in malo potipaj, katera ti bolj sede v roko. pa ne boj se, velikosti se bos se kako navadil.
whatson ::
DObra alternativa Dexxi je genius optical, katero tudi sam posedujem... precej je natančna in "udobna"
krucymucy ::
Definitivno DEXXA optical mouse stane celo nekaj manj od 6k. Zlo kul je mislm, da si jo bom tud sam nabavu!!!
CENA RULA!!!
CENA RULA!!!
Pretorijanec ::
Nč še ne kupvat! Počaki en teden. bost vidl eno presenečenje... do takrat pa niti pomisli ne o nakupu miške! Prav?
Tomi ::
Tako je, da se vsake miši navadiš, če jo le dovolj časa uporabljaš ( in kdo je ne ).
Jaz bi vzel MS-a...
In kaj naj bi bilo to presenečenje, Pretorijanec? Padec cen ali novi modeli?
Jaz bi vzel MS-a...
In kaj naj bi bilo to presenečenje, Pretorijanec? Padec cen ali novi modeli?
metrodusa.blogspot.com
Pretorijanec ::
Ne smem povedat. Vežeme poklicna molčečnost. Ampak bo pa nekaj zanimivega. Splača se vam počakat!
Sergio ::
joze: ja dela pod winxp... ampak resno... pocak se 1 tedn
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Huey P ::
Hey, ni kruto, da stanejo miši po 15.000 SIT... Za 15.000 dobiš Duron 750 MHz. Drage so te zverine...
..::DOOM III: The Legacy::..
matevzm ::
V BigBangu v Kranju sem te dni videl, da so lepili nalepke po Logitechovih opticnih miskah, bile so nekaj pod 7k. Mis je precej podobna tistim klasicnim brez optike (s kolesckom), ki se prodajajo vsepovsod.
Pat_MaGroin ::
Js sm v LJ v big bangu kupu logitech wheel mouse optical. Prej bla cena 11k, zdej je 6k. Splaca se.
lp
lp
R0K ::
luka veliki mislim da mas prau, drgac pa zakaj bi vi ljudje deval 10k in vec za mis ko dobis precej kvalitetno mis od geniusa z vrtljivim kolesom za 1k
krneki ::
jest sm dons kr nabavu Logitech Cordless Mouseman Optical. Zaenkrat seka, sam še mal se je treba prvadt in bo.
matic ::
no ja moja miska je od logitecha tko kot vse do sedaj in nisem imel se nobenega problema z njimi kot le s ciscenjem med tem ko so se druge podgane zacele zatikat itd.
trenutna je logitech cordless wheel mouse bez zice! Na zivce mi gre ker se me zmer un kabel full nadleguje, se mi zatika za rob mize se vrti skratka obup.. znorim.. med drugim si jo dam v narocje na trdo (pa ne tisto) podlago.. edino sem razocaran and dometom! Nese ene 4m, sej se da potem mal z reciverjem dosegat razdalje samo vseeno.. kokr oci nesejo tok tut mis.. ce pa divxe z postle gledam je stala! Refreshing ni pa nic drugacen kot pa pri ostlaih (logitech) miskah (- beri zatikanje)
p.s. baterije NI-Mh 550ma drzijo kake 2 mesca odvisno od uporabe (moja je veliiika!) in pa s ciscenjem je zelo amlo problemov! navadne baterije drzijo precej dlje..
trenutna je logitech cordless wheel mouse bez zice! Na zivce mi gre ker se me zmer un kabel full nadleguje, se mi zatika za rob mize se vrti skratka obup.. znorim.. med drugim si jo dam v narocje na trdo (pa ne tisto) podlago.. edino sem razocaran and dometom! Nese ene 4m, sej se da potem mal z reciverjem dosegat razdalje samo vseeno.. kokr oci nesejo tok tut mis.. ce pa divxe z postle gledam je stala! Refreshing ni pa nic drugacen kot pa pri ostlaih (logitech) miskah (- beri zatikanje)
p.s. baterije NI-Mh 550ma drzijo kake 2 mesca odvisno od uporabe (moja je veliiika!) in pa s ciscenjem je zelo amlo problemov! navadne baterije drzijo precej dlje..
blue96 ::
samo še eno vprašanje za konec: a ma miška kej hroščev? a slucajno kaj ni kul? pa se to: a mas kaksen extra gumb, in dober software?
lp dm
lp dm
.
freserovski ::
ja, jaz tudi pravim, da tisto od mikro mehkega, je drugače kot pri softwaru, verjemite miško mam že več kot leto, sem jo kupil skor takoj po izidu, pa ne zajebava sploh
LP, Marko
LP, Marko
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
3LeR. ::
joze: zajebu si se
dexxa je kurac dvema mojam frendoma se je sam zarad miši obešal stroj
zdej mata eden mousemena optical druga pa ifeel pilota pa dela k majka
škoda res de si nisi kupu mausemana ker je the best
dexxa je kurac dvema mojam frendoma se je sam zarad miši obešal stroj
zdej mata eden mousemena optical druga pa ifeel pilota pa dela k majka
škoda res de si nisi kupu mausemana ker je the best
kuzifix ::
Logitecha rula! Sam mam Cordless MouseMan Wheel pa iFeel MouseMan (USB, opticna) in sm zlo zadovoln. Predvsem je ergonomija dobra, ce si desnicar. Klasicne miske mi sploh vec ne odgovarjajo Sicer je pr nas cena nekolk zasoljena (cca 15k al pa se mal cez vsaka), sam u Avstriji je pa okol 1000 silingov, pa pol dobis se merverstojer nazaj, tko da te pride cca 800 silingov, kar je pa mal cenej.
Sam sem ratu pristas optike, ker se mi ne da skoz odpirat misa pa ga pucat ...
Pa zravn dobis se cd z drajverji pa vsem kar nucas ... Za konfiguracijo knofov itd... Pa seveda pr iFeel so zravn tud efekti tresenja in vseh vrst vibriranja
Sam sem ratu pristas optike, ker se mi ne da skoz odpirat misa pa ga pucat ...
Pa zravn dobis se cd z drajverji pa vsem kar nucas ... Za konfiguracijo knofov itd... Pa seveda pr iFeel so zravn tud efekti tresenja in vseh vrst vibriranja
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
snajper_dzo ::
Ej...nič od vaju!!!
Danes sem kupil Microsoftovega Intelli Mouse Explorerja...na USB-ju... miška je svetovna. Priporočam.
Danes sem kupil Microsoftovega Intelli Mouse Explorerja...na USB-ju... miška je svetovna. Priporočam.
Muflon1 ::
Pametno Snajper Pametno kupu si legendo ki raztrga vse ostale miške
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
R0K ::
Ena microsoftova miška ki te malo zvibrira ko klikšneš na en knof pa je zeloooo slaba izbira, sploh če rad igraš kakšen Q3 oz. UT (mater te skoz trese)
abcde7 ::
Ma kva sploh s tem sranjem, miška kot miška, glavn da se ne zatika, sicer pa mislim da je miška za lenuhe! Prej k je bil dos smo vsaj kej delal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je moj glodalec zadovoljive kvalitete in/ali hitrosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5641 (5641) | ender |
» | Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4778 (4219) | g0Run7 |
» | Mis oz glodalec.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (1057) | Muflon1 |
» | katero mis? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4870 (4329) | blue96 |
» | Katero miško uporabljate ???Oddelek: Strojna oprema | 2106 (1809) | AndrejX |