Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP restart
Windows XP restart
zigadr ::
Najbolj na k**** mi gre, ko se zjutraj vsedem za računalnik in vidim, da se je restartal. Pogledam kdaj in ugotovim, da ravnokar (recimo 5 ali 10 minut nazaj). Ne najdem čisto nobene logične razlage za to dejanje, ugotoviti tisto nelogično, pa tudi ne morem, ker ne najdem sploh, kje bi se zapisovalo, kaj je zje*alo sistem.
Ali kdo ve, kje se logirajo napake, zaradi katerih se sistem restarta oz. če pozna kdo kakšen programček, ki bi to logiral?
Ali kdo ve, kje se logirajo napake, zaradi katerih se sistem restarta oz. če pozna kdo kakšen programček, ki bi to logiral?
JLP ::
Verjetn si kak BSOD dobu. In WinXP majo po defaultu naštiman da se komp restarta če do BSODja pride. (In folk pol mislm da u Win2k/XP ni več BSODjov in so vsi presrečni :))) Pejt ti u Control Panel, System, Advanced zavihek, klikn Settings pr Startup and Recovery in t spod dej stran klukco pr Automatically restart. Zdej se ti WinXP ne bojo več restartal k bo do kakga BSODja pršlo in tm go boš lahk kej uporabnga prebrav kaj točno se dogaja. Drgač pa še mal Event Viewer počekiri če maš tm not kej sporočenih napak.
Live long and prosper!
StratOS ::
mogoče kak revenge proggy, da se ni kdo zabavu z registrom in startup fajli itd ...
Kater OS maš ?
Kater OS maš ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Djuro ::
Men se je to nekej cajta nazaj dogajal, pa nism mu pojma zakaj. Sm sprašval po supportu, pa vse kolge, pol sm pa čez dva tedna opazu, da mi je šel ventilator na grafični. Sm zamenu in glej ga zlomka, restarti so zginl (comp mam uptime cca kakšen mesec od takrat).
Aja, sploh ni nujno da je to rešitev tvojega problema, je pa ena možnih. Naj sam povem, da mi je v bsod-ju javljal vsakič drugo napako, tko de si s tem nisem meu kej dost pomagat. Drugač je pa support na msjevi strani dovolj dober, sam kopat moraš ko krt, de kej uprabnega najdeš.
Aja, sploh ni nujno da je to rešitev tvojega problema, je pa ena možnih. Naj sam povem, da mi je v bsod-ju javljal vsakič drugo napako, tko de si s tem nisem meu kej dost pomagat. Drugač je pa support na msjevi strani dovolj dober, sam kopat moraš ko krt, de kej uprabnega najdeš.
Tito ::
Men se je dogajal da brez modrega ekrana kar resetiral sa je! Problem: Premalo elektrike v kišti! Rešitev: Nov napajalnik!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30444 (13878) | darkolord |
» | 64-bitni Windows preloženi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7096 (7096) | Dr_M |
» | reset računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1046) | Nikita H |
» | Problem z BLUE SCREEN-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1574) | kuglvinkl |
» | Win 2000 instalcija - HELP!!!!Oddelek: Programska oprema | 935 (857) | Quake |