Forum » Programska oprema » težava na zaslonu
težava na zaslonu
andrej_h ::
Živjo.
Ne vem kam bi dal to temo ampak sem jo dal kar tukaj. Moj problem je sledeč:
Ko pridem v vindovs mi odpre okno kjer piše:
ashDisp.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because aswCmnOS.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
To mi napiše pa sam ok lahko dam. Sem šel na google mal pogledat pa mi piše da je to nek antivirus sam jast ne vem da bi kdaj kak antivirus zbrisal. Zanima me če to kaj vpliva na delovanje mojega računalnika in ali se lahko kako znebim tega problema??
Ne vem kam bi dal to temo ampak sem jo dal kar tukaj. Moj problem je sledeč:
Ko pridem v vindovs mi odpre okno kjer piše:
ashDisp.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because aswCmnOS.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
To mi napiše pa sam ok lahko dam. Sem šel na google mal pogledat pa mi piše da je to nek antivirus sam jast ne vem da bi kdaj kak antivirus zbrisal. Zanima me če to kaj vpliva na delovanje mojega računalnika in ali se lahko kako znebim tega problema??
- spremenil: andrej_h ()
MIHAc27 ::
ja od avasta bi moralo to biti.
Možnost 1: znebiš se lahko tako da poinštaliraš avasta šeenkrat, če ga ne rabiš ga odinštaliraj.
Možnost 2: Pod Start > Run vtipkaj msconfig in pritisni[enter]. V oknu ki se odpre poišči Startup in odstreani tam vse kar diši po avastu.
Resetni in upam da bo bolje
Možnost 1: znebiš se lahko tako da poinštaliraš avasta šeenkrat, če ga ne rabiš ga odinštaliraj.
Možnost 2: Pod Start > Run vtipkaj msconfig in pritisni[enter]. V oknu ki se odpre poišči Startup in odstreani tam vse kar diši po avastu.
Resetni in upam da bo bolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649999 (7536) | Domini tm |
» | instal. antivirus, winsi se sesuvajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 790 (734) | RejZoR |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8775 (6703) | MrStein |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1551) | neres |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4718 (3379) | _Sajmon_ |