Forum » Operacijski sistemi » Windows vista display settings , windows update, computer management v visti ne dela
Windows vista display settings , windows update, computer management v visti ne dela
zveki ::
display settings, windows update, computermanagement okna se zaprejo takoj, ko jih hočem zagnati. Ima kdo kakšno rešitev
Vista bussines 32bit
Vista bussines 32bit
darkolord ::
Se ti stvar tudi takoj zapre, če jo poskusiš zagnat, kot sem napisal v prejšnjem sporočilu?
ne, v tvojem primeru se mi odpre
ma za popizdt.
ko kliknem v nadzorni plošči na sistem, središče za omrežje in skupno rabo, središče za varnostno kopiranje pa še ene 5 drugih, se ne zgodi popolnoma nic. Iščem rešitev ze 2 dni na googlu pa nc, ceprav sem zasledu da imajo tud drugi podobne probleme. ce mi je prav ratal razumet, mislm da je povezano z enim update-om.
ma za popizdt.
ko kliknem v nadzorni plošči na sistem, središče za omrežje in skupno rabo, središče za varnostno kopiranje pa še ene 5 drugih, se ne zgodi popolnoma nic. Iščem rešitev ze 2 dni na googlu pa nc, ceprav sem zasledu da imajo tud drugi podobne probleme. ce mi je prav ratal razumet, mislm da je povezano z enim update-om.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zveki ()
darkolord ::
Downloadaj tole, odzipaj in poženi .reg datoteko (2x klikni nanjo in potrdi UAC okno). Potem poskusi ponovno pognat te zadeve, ki ti ne delujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Downloadaj tole, odzipaj in poženi .reg datoteko (2x klikni nanjo in potrdi UAC okno). Potem poskusi ponovno pognat te zadeve, ki ti ne delujejo.
narejeno, po zagonu tega se mi je v start meniju pojavila opcija namesti posodobitve in ugasni računalnik, kar sem naredil. po ponovnem zagonu stvari še vedno ne delujejo
solatko ::
Če ti ne da repaira, na novo instaliraj in iz mape windows.old potem preneseš, kar rabiš, nato pa tisto mapo zbrišeš. Kateri AV uporabljaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "XP support has ended"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5515 (4767) | divya |
» | Win7 - rant time ! (nov laptop) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10763 (9416) | noraguta |
» | ikone!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1109) | gogolinho |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267300 (66892) | Seljak |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2153 (1902) | tey007 |