Forum » Programska oprema » Nero - vprašanje
Nero - vprašanje
geek93 ::
Pozdravljeni!
Downloadal sem si Windows 7, sedaj bi ga rad zapekel. Do danes sem vedno pekel s alcohol 120, ampak mi je potekel, zato sem si downloadal nero 9. Kako moram zapečti, da mi bo potem bootalo Windows7 takoj ob zagonu rčačunalnika?
Downloadal sem si Windows 7, sedaj bi ga rad zapekel. Do danes sem vedno pekel s alcohol 120, ampak mi je potekel, zato sem si downloadal nero 9. Kako moram zapečti, da mi bo potem bootalo Windows7 takoj ob zagonu rčačunalnika?
gwertix ::
da ne odpiram nove teme ... ko z nerotom zapečem DVD mi DVD predvajalnik javi unknown disc (mam pa LG RC388)in vrče dvd ven.
Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe oz kaj moram nastavit, da bodo dvdji delovali???
oz je kakšna freeware alternativa, ki bo naredila delujoče dvdje (npr. v programu NCH Express burn mi dvdji na predvajalniku delujejo, problem je, ker mi je pretekel brezplačen čas uporabe programa, tko da bi ga zdej moral kupiti).
Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe oz kaj moram nastavit, da bodo dvdji delovali???
oz je kakšna freeware alternativa, ki bo naredila delujoče dvdje (npr. v programu NCH Express burn mi dvdji na predvajalniku delujejo, problem je, ker mi je pretekel brezplačen čas uporabe programa, tko da bi ga zdej moral kupiti).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri zapisu CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (737) | Han |
» | Zapisovalnik ni prisotenOddelek: Pomoč in nasveti | 1836 (1459) | TechBeats |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72214 (16976) | LexLuthor |
» | peka WIN7Oddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1093) | SLOsid |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28553 (18870) | Mitko_R |