Forum » Pomoč in nasveti » Tešave z brskalnikom ali huje
Tešave z brskalnikom ali huje
dave143 ::
Pozdravljeni. Nedavno sem kupil računalnik (gygabite, phenom 4X3,2, 4 Giga RAM DDR3, geforce 9800 1 Giga RAM) in namestil VISTO tako kot treba, potem dodal še ostale programe med drugimi tudi firefox. Problem, večkrat, ne vem zakaj, se mi ob odpiranju kake podstrani (pop-upa) začne zaganjati firefox v novo stran in to v nešteto. Ni kriv firefox, ker je nekaj podobnega tudi v explorerju. Se pa je že zgodilo, da se mi je med zapletanjem v zanko PC popolnoma izključil. Poskusil vse, protivirusni pregled, nova instalacija VISTA, novo nalaganje programov, pa je zmeraj isto. Ne vem kaj naj iščem ali v smeri softwera ali je nekaj narobe z PC. Ali je možna krivda na monitorju (LCD LG 1952s), ker mi ne odpre okna za vpis gesla ob startu (vstopim z enter in mi napise napacno geslo potem pa gre normalno vpisati pravo geslo). Za vsak namig bom hvaležen.
Davorin
Davorin
msjr ::
To je definitivno virus - bi rekel da kakšen fin trojanc.
Če je sveža mašina in nimaš gor podatkov, formatiraj in naloži originalno Visto.
Monitor ne more biti kriv.
Če je sveža mašina in nimaš gor podatkov, formatiraj in naloži originalno Visto.
Monitor ne more biti kriv.
Hvala za sugestije, a vista je originalna in je delala že na prejšnjem PC. trojan? je možno, da ga avast ne najde?
drzni86 ::
hm... ampak če si že večkrat poskušal z formatiranje in ponovnim nalaganjem viste. Potem bi že izbrisal tega trojanca. Pa kaj vedno naložiš enake programe? lahko da je trojanec v katerem od njih!
Hvala, poskusim še z inštalacijo vsega na novo. Problem so programi sneti z interneta VLC, BSplayer,Winamp itd. Sicer pa se že spogledujem z nabavo sedmice, sedaj okoli 75 evrov, morda bo kaj ceneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267106 (66698) | Seljak |
» | Reševanje vojaka Viste (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24729 (14332) | poweroff |
» | Hheeeeeeelp!!! nv4_disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1000) | dondevil |
» | Naslednik Viste že 2009? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14838 (9493) | Kenpachi |