Forum » Pomoč in nasveti » EICON DIVA ne dela v WINXP
EICON DIVA ne dela v WINXP
matter ::
Problem je naslednji:
Vse instaliram, ko pa se želim povezati pa nič ni, potem pa reče da zveze z oddaljenim rač. ni možno povezati.
Vse instaliram, ko pa se želim povezati pa nič ni, potem pa reče da zveze z oddaljenim rač. ni možno povezati.
Habi ::
mam EICON DIVA USB in tud ne dela v WinXP, poveze se ampak nc ne nardi. Sm probu nove driverje ampak ne pomaga.
Zjeban ::
Nevem zakaj vama ne dela?Js prklopim, porihtam nastavitve in dela kot mora!Seveda vse to v Xpjih!A nista vidva kje gor vrgla driverje za 9x?To sm js prvič naredu pa ni šlo, potem pa sm sprobu z NT pa je takoj delal!No sprobita!
matter ::
Baje majo nekateri probleme zarad VIA čipovja. In
me zanima če je to sploh možno pa kak bi se dalo
popravit. Je pa modem na USBju
me zanima če je to sploh možno pa kak bi se dalo
popravit. Je pa modem na USBju
Habi ::
Ne, 100% za XP, iz www.eicon.com ... nism pa probu NT driverje s CDja ...
Mam pa ASUSovo plato s SiS cipovjem
Mam pa ASUSovo plato s SiS cipovjem
Zjeban ::
Pol pa res nevem s kakšnimi driverji bi lahk šlo!Edina možnost je še to da sformatiraš xpje in jih ponovno naložiš! Potem pa ko se ti Network nalaga pa ti itak če je modem prkloplen sam zazna pa ga že kar v setupu narihtaš!
Probi!
Probi!
Dami ::
Niso xpji krivi. Enmu kolegu tud ne dela pa ma elitko in vse update za usb ka se jih da dobit. Na stari mašini pa mu dela ok. Moj modem (usr pro ta) pa mu dela tud brez problema.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Jake ::
Ej a ima kdo za dotični modem še kakšen drug driver razen tistih na websajtu, ki so cca 16 mb dolgi??
jaz bi rabil samo driver fajl, ne pa tiste cele kolobocije zravn
lp
jaz bi rabil samo driver fajl, ne pa tiste cele kolobocije zravn
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30068 (13502) | darkolord |
» | eksterni usr modem - ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (927) | Lith |
» | Problem: Eicon Diva isdn USB modem!Oddelek: Strojna oprema | 1051 (967) | Strela |
» | štekanje divxovOddelek: Sedem umetnosti | 1842 (1390) | *enigmo* |
» | XP in ISDN modem I-SurfOddelek: Strojna oprema | 1919 (1647) | JohnyB |