Forum » Strojna oprema » problem z monitorjem
problem z monitorjem
retropil ::
mam en fajn problemček.. vsake tolko časa mi na monitorju nastavitve vrže na minimum.. se pravi 800x600 pa sam 4 barve..
pa nekej mi je eno opozorilo napisal ravno preden sem resetiral računalnik.. nekej da so se gonilniki monitorja prenehal odzivat, če sm prav videl..
mal pomoči prosm..
a je možn da je monitor fuč, k ni glih več rosno mlad, al je kej z grafično, mogoče kej čist ta tretga?
lp
pa nekej mi je eno opozorilo napisal ravno preden sem resetiral računalnik.. nekej da so se gonilniki monitorja prenehal odzivat, če sm prav videl..
mal pomoči prosm..
a je možn da je monitor fuč, k ni glih več rosno mlad, al je kej z grafično, mogoče kej čist ta tretga?
lp
_koki_ ::
Grafična kartica je vrjetno preveč navita ali pa se počasi poslavlja(če ni navita).
Kako grafično pa maš?
Kako grafično pa maš?
nvidia GeForce 5700 LE
sicer ni nč posebnega, ampak do zdaj je delala brez problema.. včeraj pa težave.. :)
na drugem računalniku mi je GeForce 4 že zdavnaj šla po gobe kar se tiče igrc pa podobnih stvari.. mi je podobne scene delala.. sam da ni šlo nikol tolk daleč da bi blo treba računalnik resetirat al pa da bi mi na vsega 4 barve nastavitve vrgla..
sicer pa ni nič navita..
aja pa a mogoče veš še zakaj mi zadnje čase računalnik ropota ko da bi centrifugo zalaufal? sicer ne vedno ampak na momente.. je kar moteče.. :D
sicer ni nč posebnega, ampak do zdaj je delala brez problema.. včeraj pa težave.. :)
na drugem računalniku mi je GeForce 4 že zdavnaj šla po gobe kar se tiče igrc pa podobnih stvari.. mi je podobne scene delala.. sam da ni šlo nikol tolk daleč da bi blo treba računalnik resetirat al pa da bi mi na vsega 4 barve nastavitve vrgla..
sicer pa ni nič navita..
aja pa a mogoče veš še zakaj mi zadnje čase računalnik ropota ko da bi centrifugo zalaufal? sicer ne vedno ampak na momente.. je kar moteče.. :D
Pyr0Beast ::
Zapacan hladilnik na grafi in zasušeni ležaji ventilatorja.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
_koki_ ::
Kdaj si pa nazadnje odprl kišto pa mal spucu prah???
Če ti to ne bo pomagalo pri težavah z grafično, boš moral kupiti drugo preden ta dokončno crkne.
Če ti to ne bo pomagalo pri težavah z grafično, boš moral kupiti drugo preden ta dokončno crkne.
ni pomagalo niti malo.. zdej mi notr u kišti še bolj ropota, grafika pa je še bolj v kurcu..
očitno so ji res štete minute..
očitno so ji res štete minute..
Pyr0Beast ::
Poslikaj.
Some nanoparticles are more equal than others
Galaxy ::
Oz. tole grafično kar lepo stuširaj in jo pusti 1 teden v topli sobi/na soncu. Potem pa lepo not in bo stara, vendar l33t bleščeča
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test drive unlimited (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 49564 (865) | oo7 |
» | Colin mcrae DIRT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17771 (8878) | Klemzz |
» | Nvidiini gonilniki odgovorni za skoraj tretjino sesutij Viste?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5758 (3163) | krneki0001 |
» | Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 2182 (485) | Keyser Soze |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1251) | SkyNet |