Forum » Pomoč in nasveti » gmail
gmail
taker& ::
pozdrav,
imam en problem !
imam x-fire in sem pozabil geslo, seveda sem prosil da mi pošljejo drugo ..
Zdaj je pa problem v tem ker imam račun od Xfire-ja narihtan na email.si
Na email pa mi več noče it, ko se vpišem mi piše "Zgodila se je usodna napaka, ki je bila zabeležena v dnevniku." WTF ??
KAJ NAJ STORIM ?
hvala v naprej pa lp!
imam en problem !
imam x-fire in sem pozabil geslo, seveda sem prosil da mi pošljejo drugo ..
Zdaj je pa problem v tem ker imam račun od Xfire-ja narihtan na email.si
Na email pa mi več noče it, ko se vpišem mi piše "Zgodila se je usodna napaka, ki je bila zabeležena v dnevniku." WTF ??
KAJ NAJ STORIM ?
hvala v naprej pa lp!
Aljaz1980 ::
am narobe naslov teme bol bi bil primeren email.si kot pa gmail
no on-topic si pa screwed, ker je email.si propadel in ne morš nič okoli tega narediti
naredi nov xfire račun :P
no on-topic si pa screwed, ker je email.si propadel in ne morš nič okoli tega narediti
naredi nov xfire račun :P
ta_ki_tke ::
Če imaš srečo, lahko potegneš iz predala pošto s kakšnim poštnim odjemalcem, npr. z Outlook Expressom. Predpogoj je seveda, da si pošto v predalu hranil in da nisi pozabil gesla za predal. Ne velja pa to za vse predale, nekaj jih je namreč pocrkalo še takrat, ko naj bi email.si uradno še delal.
OmegaBlue ::
Kaj ima to veze z Gmailom? email.si je že dolgo nazaj umrl, tako da se poslovi od vseh emailov tam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ja emmm sem si pred nekaj časa na gmailu narihtal tam pod računi in uvoz da mi je poslalo pošto iz emaila v gmail, ampak zdaj če mi kdo pošlje kaj na email mi več ne pošilja v gmail.. zakaj ne ?
OmegaBlue ::
Kar mu popolnoma nič ne pomaga če so mu poslali password reset mail tja ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
jaz rabim geslo zdaj, če grem zdaj tam da mi naj pošljejo geslo mi ne pošlje v gmail, in če mi kdo drug pošlje na email tudi ne
ja pa fora je v tem da z tistimi ne gre več
dobit morm nov mail,katerega pa mi ne pošlje z email na gmail ..
dobit morm nov mail,katerega pa mi ne pošlje z email na gmail ..
5er--> ::
email.si ne dela. Karkoli si ti nastavil nima veze, ker bi morala iti pošta iz email.si na gmail.com. Kot so ti že razložili email.si ne sprejema nove pošte in zaradi tega ti je niti ne posreduje na gmail.com.
Kaj lahko narediš? Nič.
Kaj lahko narediš? Nič.
5er--> ::
Verjetno lahko to narediš PO tem, ko si enkrat v svojem accountu. (Drugače bi lahko vsak vsakemu ukradel account, ne?)
bluefish ::
Če ti je res do tega, potem morda poskusi kontaktirati po mailu ljudi, ki stojijo za storitvijo xfire in razloži situacijo. Ampak dvomim, da bodo lahko pomagali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email problem v php skriptiOddelek: Programiranje | 1119 (1035) | matjaz8000 |
» | Vprašanje o Email.siOddelek: Omrežja in internet | 2748 (2748) | OmaDesala |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62203 (58922) | Lery |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3899 (2484) | marsovcek |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115178 (55955) | jvolk |