» »

Računalnik se ne prižge

Računalnik se ne prižge

alusina ::

Pozdravljeni, imam en problem in sicer ko sem prišel iz dopusta se mi računalnik ni hotel več prižgati. ob vklopu ni bilo tistega piska ki ga da matična, na monitorju pa mi je pisalo no signal. je pa v moji odsotnosti baje udarila strela blizu hiše. sedaj pa vedno ko ga prižgem se monitor ne prižge in matična ne da nobenega zvoka od sebe, ventilatorji pa vsi delajo.

zanima me če mogoče ve kje je problem. ali je možno da je šla samo grafična ali je šel tudi procesor?

Hvala

ModriN96 ::

Vse kar moraš storiti je da greš po nov napajalnik in pa po vsej verjetnosti ti je šla tudi mrežna kartica, ker zelo rade crkavajao.

alusina ::

a ponavadi tako da če napajalnik crkne da se komp sploh ne prižge? ker tuki vsi ventilatorji zalavfajo pa rdeča lučka se prižge na sprednji strani.

detroit ::

:D kr probi zamenjat napajalc iz kake druge kište oz kolega predn greš kupit razn če imaš rad rezervnga, drgač pa plata tud lahko gre...eh pr kompih gre lahk 1000 in 1 stvar zato pa deduktivno kenslaš možne fehlerje
Skero

ModriN96 ::

Če bi prej omenil da se ti venti zalaufajo bi ti drugač svetovau. Še zmer je lahko napajalc zanič, lahko je plata zanič, ram. Proceosr dvomm da bi šov po gobe zarad tega.

alusina ::

sej pravm to se mi čudn zdi k komp zalavfa (delajo ventilatorji rdeča lučka spredi gori, dvd rom lohk normalen odprem) sam zelena lučka se noče pržgat pa unga piska ni. ga sploh noče zagnat.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
535359 (4295) svetetko
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317289 (13412) G_mAn
»

udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
939702 (7147) gregor
»

Monitor se ne prizge

Oddelek: Pomoč in nasveti
151228 (1123) igora
»

PC se ne zažene sploh

Oddelek: Pomoč in nasveti
141794 (1627) shany

Več podobnih tem