» »

Zvočniki 5.1 Genius..?

Zvočniki 5.1 Genius..?

boysta ::

Imam nove zvočnike

Kupljeni v Big bangu..Uporabljam Visto x64.Nameščene mam vse potrebne gonilnike,pa vndar me zanima zakaj Sta zadnja zvočnika Zelo tiha ? Zanima me še to -> občasno igra samo ((center + woofer)) ostalo pa tišina Včasih slišim zelo popačen odsekan zvok v zadnjem paru ? kadar dam pa surround glasbo gor pa vse dela TIP TOP na utubu delata pri visoki glasnosti samo sprendji par zelo glasno nakar zadnja :( če dam uho gor se komaj da kaj sliši.Pa tud pri nizki glasnosti me moti ,da je premalo basov Ni (Loudnesa) :/ ..Povezano je vse prav saj sem audiofil klub vsemu sem se odločil za te zvočnike za compa - Tv saj so iz lesa pa surround včasih pride prav pa pred nakupom sem se pozanimal in opazil Zahvale da so zelo dobri zvočniki za ta denar-- Drugač pa ni ga čez stereo b&w pa ojačevalec Onkyo 9211 pa klasika iz gramofona XD.Vndar mi ni jasno kaj bi lahko bilo tukaj narobe ?

__Devil__ ::

center in woofer igrata samo na videjih na youtube ali pri navadni glasbi tudi?

boysta ::

Kadar naredim Test zvočnikov v Nadzorni plošči deluje vse pravilno..Kliknem na posamezni zvočnik in zaigra testni ton povsem pravilno.Če iz winampa poslušam glasbo je vse vredu..Pa tud VLC player BSP..Problem se pojavi ko pridem na utube pa mi včasih dela samo woofer in pa tudi center ostalo pa čista tišina..Občasno je tud obratno da delata sprednja para stereo vndar pa nedela woofer oziroma je premalo basov pa zadnja para nedelata al pa šumita spuščata nek zakodiran zvok..?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boysta ()

boysta ::

V evroparku v Mariboru sem vprašal prodajalca Kolega" mi je reko da pri teh zvočnikih še doben nič ni reko razen tega da je preveč nabijo pa mu je cevna varovalka šla..Tak da je velika vrjetnost da mam z softwerom težave..6 mescov mam visto gor pa dost sem delo v teh sistemih in je čis vrjetno da so naprimer registri poškodovani driveri ali nastavitve..Vem da sem nekaj spremenil pred 3 mesci digital audio input pa od takrat sem že pri stereo zvoku mel probleme..Zlomljen zvok zelo popačen..Nakar sem dal nazaj na defult in je blo vse dosedaj normalno..Je pa še nekaj da če dam direkt stereo zvok iz Tv na 5.1 zvočnike sta zadnja para zmeraj zelo Tiha neuporabna.. kolega pravi da morjo bit vsi isto glasni. Ćeprav ko mrežico dol vzamem opazim razliko da sta zadnja mnogo manjšega premera XD

boysta ::

Mogoče ve kdo ali je pri surround zvočnikih Značilnost Da so sprednji zvočniki Glasnejši kot zadnji al mora bit vse isto glasno ?

NoXy ::

Poskusi s tem
 Nastavitev

Nastavitev


In a nimajo zvočniki gumbov spredaj na Wooferju za Surround nastavlat glastnost. Jaz imam nastavlnejo na max.

boysta ::

Imam nastavljeno speaker fill in pa tudi bass managment če dam surround na max pa igrajo sprednji zvočniki bolj glasno ampak zadnja para pa sta zelo tiha..Kaj maš iste zvočnike ?

NoXy ::

Ja so zelo podobni nek starejši model imam jaz.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33049503 (17997) Matej_K
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353442 (2972) connel
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19927164 (11250) Hrenowsky
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016486 (10425) FlamE#7
»

AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik

Oddelek: Zvok in slika
3511310 (5118) Sarimner

Več podobnih tem