» »

Panasonic TX-P50V10 Plasma TV

Panasonic TX-P50V10 Plasma TV

kiros ::

Kaj menite o tem Tvju:

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/P...

Ima kdo kakšne igkušnje s to serijo?
kiros

DjTonic ::

Ne še, je pa tudi mene navdušil po specifikacijah sodeč. Lahko kdo kaj ceneje zrihta?

lp

benx ::

eden boljših tevejev na trgu, dober dizajn in še boljša slika. najceneje v slo je pa pomojem tukaj:
http://www.mediamarket.si/ads/panasonic...

kupil sem jo in slika je res fantaatična..LCD se lahko skrije
kiros

USS Liberty ::

kje si jo pa kupil?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

mediamarket
kiros

USS Liberty ::

kako pa je z garancijo v mediamarketu?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

garancija pri njih
kiros

urban99 ::

Dvoletna garancija pri njih, brez možnosti podaljšanja.

Sem danes kupil isti TV v Harvey Normanu s petletno garancijo z doplačilom. Razlog za nakup v HN je pa precej bolj banalen, kot zgolj podaljšanje garancije - tip v mediamarketu je bil neprijazen in mi povedal ceno prek telefona šele po tem, ko mi je dvakrat ponovil, da sem ceno najbrž že videl po internetu. wtf...

vrossi46 ::

Kliči in povprašaj tu za ceno:
http://www.mediaplanet.si/foto-video/te...

Meni je tip dal Panasonic TX-PG42G10E za 980€.
Kar se tiče slike,nimam pripomb, res fantastično!!!
LCD se skrije

gregor ::

sem danes gledal p42g10 v bb in stane 1100 eur

ali je kdo že kupil v trgovini mediaplanet, je to nova trgovina?

V prejšnem postu imaš odgovor:8)

Reloaded ::

Pozdravljeni
Tudi sam končno kupil plazmo, vzel sem panija p42v10e :D
kupil pri mediaplanet, zadeva prišla tipitop, slo garancija 2 leti, slo navodila, pa še popust se da dogovorit ;)
Skratka priporočam omenjeno trgovino, lastnik oz vodja trgovine je skratka res primerek dobrega biznismena!
Reloaded!!!

Čestitam za novo pridobitev in verjamem da si zelo zadovoljen

Hvala
Prezadovoljen, sem pa res kolebal malce med g10 pa tole v10, pa sem malo stisnil in nabavil v. Me preseneča slika preko navadnih dvdjev ( ko skalira tv) zdaj pa mam prkloplen ps3 pa navaden dvd pa ps3 skalira, pol pa vau, blu-ray (npr. avstralija) pa ostal brez besed.
Res da slika mogoče ni najbolj svetla, samo barve, globina, črnina, pa predvsem premikanje, to pa vrhunsko !
Reloaded!!!

zakaj pa si vzel v10 in ne g10
kaj je tisto kar je odločilo

ker gledam tuje forume pa vidim da je g10 precej bolj "popularen"

hvala
lp

Hm, če sem odkrit je botrovalo k odločitvi več faktorjev. začnimo z THX modom, slika blu-ray, dvd pa celo sd mam nastavljeno na thx in to je to, optimalno - vsaj zame, na g10 moraš kar nekaj nastavlat da se približaš temu, pol sam dizajn, tanjša pa lepše oblikovana, slika v sliki, viera cast, to bo to.
Reloaded!!!

kokoon ::

afaik ima v10 24p prikaz pri 96Hz, g10 pa samo pri 48Hz, kar pa se baje precej pozna. lahko kdo potrdi?
[kokoon]

jaz lahko potrdim

v10 je najboljša plazma na tržišču
kiros

Ja enako potrjujem, kaj ti si jo tudi lastiš, kiros ? :D
Reloaded!!!

ja
kiros

psytoma ::

to ni to
kiros

se eno vprasanje za lastnike V10 plazem:

ali razumem prav - za ne-24p material je mozno vklopiti IFC (intelligent frame creation), kar je interpolacija gibanja. za 24p material pa IFC opcija ne obstaja, je pa tam na voljo "24p smooth cinema", ki je prakticno isto, torej algoritem za generiranje dodatnih vmesnih frejmov s pomocjo interpolacije gibanja, ampak na 96Hz. torej, ce do tu vse drzi, vprasanje: ali je mogoce gledati 24p signal pri 96Hz, BREZ kakrsnega koli algoritma za glajenje gibanja? to je zame resnicno pomembno, potrebujem jasen odgovor in ne v stilu "nic se ne zatika, vse super zgleda".

24p mi je najpomembnejsi source (kot najbrz vecini ljudi, pa se tega mnogi ne zavedajo) in zelim ga gledati s pravilno kadenco, brez pulldowna, predvsem pa brez IFCja.
[kokoon]

Je morda kdo zasledil dimenzije škatle te plazme? Potreboval bi zaradi prevoza, ker po pošti ne mislim naročat. Gre v normalen karavan?

Lp

silvom1a ::

Na internetu sem preveril cene za Panasonic plazme pri nas - Media Market ima precej nižje kot so zgoraj omenjene...

Je morda kdo zasledil dimenzije škatle te plazme? Potreboval bi zaradi prevoza, ker po pošti ne mislim naročat. Gre v normalen karavan?

Lp

mam skatlo se v sobi, ti jo zmerim popoldne. lahko pa povem da je sla v Kio Ceed (ne-karavan), seveda ob podrtih sedezih.
[kokoon]

nobodyelse ::

Jest mam doma http://www.lge.com/products/model/detai...

Zelo zelo zadovoljen, res huda slika. Kupil pri electronic4you za 1000EUR. Dal se 50EUR da so mi jo dostavli, vse je potekalo brez problemov, ful so bli prijazni itd...

Res pa je da zaradi nizje cene nimas ne vem kaksnih funkcij, pac slika v sliki in take stvari ta plazma nima....

Vazen da ce pogledam na 10cm 1080p bluray ne vidim nobenga kvadratka ali napake v sliki, res je pure slika!

Aja drgac je pa 50inch plazma cista zmaga! kerokol bos kupu..

Zgodovina sprememb…

@silvom1a - cene so bile pri mediamarket prej piodobno konkurenčne, kot sedaj. V zadnjem mesecu so se približno povsod znišale za cca 200EUR.

Glede mer se še priporočam. Bom pa vzel to TV, ker koliko sem gledal razstavljene je res top.

refosk ::

Lp

Sem dobil P42V10 pri Makspro (
http://www.makspro.si/index.php?option=... in mi jo je tip pripeljal na dom brezplačno. Tudi za servis je omenil, da naj ga samo pokličem in pride iskat. Hvale vredna poteza!

za to trgovino pa sedaj prvič čujem, kje si zvedel za njo
je še kdo drug kupoval pri njih

cene imajo kar ugodne

lp

Lp

evo, izmeril, skatla je 29 x 92 x 140
[kokoon]

kmetek ::

nobodyelse:

torej Zelo zelo zadovoljen, res huda slika. Kupil pri electronic4you za 1000EUR. Dal se 50EUR da so mi jo dostavli, vse je potekalo brez problemov, ful so bli prijazni itd...

si dal 1050, ko jo dobiš pri nas za 1150. Bog ne daj da boš imel garancijo :)

nobodyelse ::

Jah 100EUR pa 100EUR, glede servisa je pa isti drek ke v jo kupis...Drgac upam da nau prslo do tega, ker jo pa bom mogu sam prpelat do LJ...

kokoon hvala za podatek. Toliko, da se vnaprej malo organiziram in da ne grem z napačnim avtom po TV.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961196928 (421299) antonija
»

Lcd sony ali plasma panasonic (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16974874 (68709) mamomu
»

Plazma ali LCD televizor

Oddelek: Kaj kupiti
124319 (2800) kokoon
»

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

Oddelek: Zvok in slika
153499 (2993) salasnek
»

plazma ali lcd tv