» »

Vracilo Preplacila

Vracilo Preplacila

d0rK ::

Zdravo.


Kratka sinopsa: Preplacal opomin T2ju februarja v znesku 60EUR. Se še istm mesec zglasil na enoti na Celovski in jih opozoril na problem. Zenska tam je zadevo preucila, nasla napako ter faksirala opomin ter poloznico nevemkomu. S tem sem upal da bo zadeva urejena. Cakam se kaksen mesec, nic. Se en mesec, se vedno nic. Poklicem kaj se dogaja in izvem da niso tam storili NIC. Dobili so kopijo poloznice in to je bilo to. Osebi na helpdesku povem moj problem in pravi da bo posredovala. Dva tedna mimo, nic. Posljem dopis, racun in opomin na T2 ter po ponovnem mesecu cakanja dobim odgovor kjer priznavajo preplacilo ter pravijo da bo denar vrnjen ASAP. To je bilo 7.5.2009. Junija se ponovno oglasim na poslovalnici na Celovski ter dobim odgovor da je zadeva v teku. Avgusta se spet oglasim in mi recejo da bo nakazano enkrat do septembra. Smo osmega, tri obiske, en dopis in dva do tri klice mimo in denarja se ni na mojem racunu.

Zanima me na koga se lahko obrnem da dobim vrnjen denar skupaj z obrestmi. Obstaja kaksna agencija ki se ukvarja s takimi zadevami? In pa, od kdaj tecejo obresti, dneva preplacila ali dneva izdaje dopisa v katerem priznavajo dolg?


Hvala.

Utk ::

Če imaš še kaj z njimi, jim ne plačaj 60 evrov :)

galu ::

Probaj z TIRS-om, mogoče bojo oni kaj zrihtali..
Tako to gre.

d0rK ::

Crni bi zadevo uredil s placilom bodocih poloznic ce nebi bil mnenja da gre za totalne cigane ki bi me cez pol leta se enkrat terjal zanje.

T2 = ciganija.

Torej... Kaksna ideja?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: d0rK ()

d0rK ::

Let's try that again, shall we.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus turpis eros, hendrerit eu congue ac, sodales vel magna. Nam dui risus, auctor nec imperdiet id, iaculis id sapien. Quisque nec orci justo, a consequat leo. Vivamus consectetur molestie dui, at aliquet purus adipiscing sit amet. Integer massa nisi, fermentum et pulvinar imperdiet, dapibus ac nibh. Suspendisse potenti. Vivamus condimentum tincidunt massa ac accumsan. In hac habitasse platea dictumst. Sed erat justo, rutrum lacinia tempor id, gravida sed lectus. In hac habitasse platea dictumst. In et metus et lacus rutrum iaculis. Nulla diam magna, lacinia sit amet sagittis vel, pulvinar non.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Torej... Kaksna ideja kaj naj naredim?

ali3n ::

- kaj ti kaže pri "odprtih postavkah" na servisnih straneh?
- nas. račun zmanjšaj za 60€


sem v podobni godlji - junija sem odjavil podatkovni paket na GSM... pa mi ga vztrajno računajo (do sedaj 2x); včeraj sem bil nazadnje na celovški, fant pravi, da je vse prav označeno itd... reklamacija prejšnjega računa je rešena pozitivno... a me ma nekje, nekdo še vedno v evidenci kot naročnika podatkovnega paketa. Ta mesec bom plačal nesporni del računa zmanjšan za preplačilo od preteklega meseca.
Drugač nimam pripomb čez njih, helpdesk dela, ni izpadov, vse štima itd... sam tole mi pa mal živce pije (vsaj 1 dan v mesecu).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

d0rK ::

Niti enega racuna ne bom jaz zmanjseval. Hocem moj denar nakazan na moj TRR. Cigani pofukani so me okradli za cirka 150EUR ker mi je ena glupaca pred mnogimi leti povedala napacen postopek obracunavanja dobropisov. In sem moral en kup poloznic placati dvakrat ker sem se vmes selil in nisem vec nasel poloznic. T2 = ciganija. SiOL mi je presezek placila po odklopitvi SAMOSTOJNO javil, sam sploh nisem vedel zanj, in nakazal na TRR. To je odnos. T2 je pa pac ciganija. Od dneva prilopa imam probleme z njimi in komaj cakam da SiOL potegne optiko tukaj.

Poleg tega, nazadnje ko sem bil na Celovski mi je se tista zenska tam ki ni NIC uredila neki solila pamet kako ni fer da sem omenjal obresti za vse te mesce ker T2 kao ne zaracunava stroske opominov. No, na najnovejsem racunu vidim strosek opomina, 1.3EUR. GNOJI.

Vse kar je pod odprte postavke je en racun za nazaj. Pol kurca niso zabelezili. Pac, cigani.


Na koga se lahko obrnem za zamudne obresti? Nek uporabnik na forumu je problem s solo.si resil preko Varstva potrošnikov. V ponedeljek jih poklicem in vprasam ce to spada v njigovo podrocje delovanja. I want my fucking money. With interests.

darkolord ::

SiOL mi je presezek placila po odklopitvi SAMOSTOJNO javil,
Meni so T-2 tudi SAMOSTOJNO javili. So me poklicali in mi rekli, da sem plačal preveč in mi naslednjega (ali je blo mogoče celo naslednjih dveh) računa ni potrebno plačati

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

zcetrt ::

Smola pač. Šlamparija je pa posod. Večja kot je firma, več je je in težje se jo skida. Na tvojem mestu bi vseeno poskusil govoriti še s kom, ki je više od helpdeska. Mirno jim poveš, da se boš v nasprotnem primeru obrnil drugam.


Kako pa je sploh prišlo do preplačila?
4.

shark_nm ::

Mah pri teh preplačilih je povsod isto. Imeli 1500 eur preplačila na porsche lizingu in jebo jim mater niso vedli kako vrnit zadevo. Da je potreben isti tekoči račun od koder je bilo posredovano potem da ne potem spet nekaj drugega itd. Smo zagrozil z zamudnimi obrestmi in se je kaj hitro rešilo. Oni lahko zamudne obresti kadar želijo nabijejo ti pa kao ne moreš... ahhhh Pri simobilu je bilo pa tako da sem neki jamral pa mi niso nič rešil, pol so pa verjetno pri pregledu knji ugotovil da so uprali 20 eur in mi niso naslednjih dveh položnic računal :)

d0rK ::

Ma jz mam njihov dopis poslan maja kjer obljubljajo nakazilo na moj TRR. Tocna stevilka tega je navedela na dopisu.


Do preplacila je prislo ker sem napacno izpolnil poloznico med placevanjem opomina.

R-S-LoVe ::

Prikopli se do glavne računovodkinje ali računovodje in zadeva bo kmalu urejena!
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

d0rK ::

Tezko je opisati moje sovrastvo do ciganije ki se ji rece T2. Od nesposobnosti na vseh oddelkih, do kraje denarja in sramotnih cakalnih dobah.

Tej gnoji so mi poslali odgovor na mojo zahtevo s katerim so me obvestili da so geniji naredili sledece. Pobotali so racune ki jim namenoma nisem placal ter mi narocili naj pri naslednjem racunu ODSTEJEM 14 centov. Torej, naslednji racun moram prepisati na svezo poloznico ter od zneska 26 EUR odsteti 14 centov. To je lazje kot vracilo MOJEGA denarja na moj osebni racun s katerim bi nato TAKO KOT SE VSAK MESEC OD FEBRUARJA placal poloznice. Odrezke pa kot vedno spel skupaj z racunom. Poleg tega ni odgovoru prilozeno NIKAKRSNO potrdilo s katerim bi s morebitnem sporu dokazoval da je to tako. Vse kar imam je ta odgovor. Spor je pa glede na to da so v T2 racunovostvo zaposlene opice precej verjeten. CIGANI. Taki gnoji da bi manj uravnovesen clovek najraje pognal celotno organizacijo v zrak.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavrnitev položnice upravniku

Oddelek: Loža
385483 (1977) matobeli
»

Vzajemna - neupravičena izvržba

Oddelek: Loža
385633 (4031) Daniel
»

Si.Mobil in strošek opomina (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9918397 (14899) modelno1

Več podobnih tem