» »

košarka EP07

košarka EP07

1
...
3 4
5
»

mavec ::

Naredili so 10x več kot je večina mislila, tisti ki pa zdaj pljuvajo proti našim zaradi poraza proti grkom

So naredili ja, a kdo se bo tega spominjal, lepo te prosim.
Skozi pretekla prvenstva so delali vedno ene in iste napake, stisnejo rep med noge ko je najmanj treba in se bojijo prevzeti odgovornost. Še hujša sramota pa je, da izgubimo proti vsaj za razred slabši reprezentanci, ki smo jo pred nekaj dnevi sesuli za 30 točk in po katerem so to tekmo vsi opevali, češ Nowitzkega smo ustavili, obramba je bila fenomelnalna.
Že res da smo bili utrujeni, a kako vraga smo jih lahko vodili za 10 točk potemtakem? Problem je v tem, ker dokler glave ne bodo pošlihtane se bo dogajalo kar se. Realno sodimo kamor sodimo v sredino. In še tu ne bi bili, če ne bi 2 zmagali po čisti sreči. Vprašanje kaj bi bilo, če ne bi zmagali proti FRA in ITA...

Michaelosz ::

Roko na srce.. Nam slovenčkom, nam je mati narava že prirodila to, da se v najpomembnejših trenutkih vedno pose*emo.. Tak je vedno blo in tak vedno bo...Če bi mi meli tako razmišljanje kot jo imajo npr. hrvatje bi bli na EPjih, pa tud kje drugje vedno med Top 5, če gledamo na kvaliteto igralcev..

Kenpachi ::

Komentar na poraz proti Grčiji:
Mali otroci vedo, da pri 7 sekundah in eni točki zaostanka NE GRE FAKING METATI NEKE POFUKANE X TROJKE JEBEMU IDIOTA, KI SE JE TEGA SPOMNIL!

khm... Proti Nemčiji:
Klinc, ne da se mi komentirat. Anti-Košarka.

@Vilfan:
Ja, res je, pri reprezentanci, ki ima za seboj 40 dni intenzivnih priprav in sestavo igralcev, ki igrajo v dobrih klubih in so v povprečju stari 24 let, so MADAFAKING utrujeni od tekme prejšnjega dne. Pa ti si mi genij prve klase. Ja, zato smo zgubili.
Zaraki Kenpachi.

DavidJ ::

Zivjo

V petek zvecer sem bil verjetno prvic v zivljenju depresiven. Tekem v soboto in danes sploh nisem gledal, ceprav sem danes ocitno zamudil sijajno cetrto cetrtino proti Francozom. Na rtvslo.si pise, da kljub dobremu koncu, malce grenkobe ostaja. Meni se pa zdi, da ne samo malo. Pokazali smo, da se v Sloveniji igra odlicna kosarka, ampak ne najboljsa. In da ko gredo stvari zares, ima nasprotnik veliko sans.

Za zadnje dve minuti in pol proti Grciji pa skoraj nimam besed. Kriviti Lakovica ni fer. Grki so igrali conski presing, in tisti, ki veste, kaj to je, tudi veste, da ga organizator igre sam ne more prebiti. Men je bolj zanimivo to, da takrat ko je Lakovic imel zogo in so ga trije Grki krili, se nihce od nasih ni odkril -- ceprav sta preostala 2 Grka krila 4 nase igralce. Ampak po zogo je treba it. Tudi takrat, ko smo prisli cez sredino, je Lakovic dirjal po crti trojke in iskal proste za podaji, ostali so pa malodane stali na miru. Ne vem, zaradi cesa. Ali jim manjka uigranih akcij, ali si nihce razen Jake ni nic upal.

Zadnja akcija naj bi bila pikenrol, vendar spet.. Lakovic ga sam ne more odigrat. In v tistih sedmih sekundah je cakal na blokado, ne pa da se cas iztece in vrgel trojko. A ni mel vec izbire.

S porazom proti Grkom so pokvarili cel vtis tega EP. Dejstvo, da so se uvrstili na kvalivikacije za olimpijske igre, kjer bodo morali biti najmanj tretji od dvanajstih (poleg nas nastopajo se Hrvati, Nemci, Portoriko, Brazilija in ostali), samo malo ublazi grenkobo.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

T-h-o-r ::

Težko je proti vrhunskim reprezentancam igrat z 8igralci, ker nimaš prave menjve, če nosilcem ne gre

Lakovič je bil pa pod ogromnim pritiskom+sodniki nobenega faula grkom niso piskali zadnje 3 minute, tako kot npr. francozom danes pa so jih, tam ko so nam 3x žogo vzeli


upam samo, da bodo šli na OI
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

mavec ::

Na sodnike izgovarjat se nima pomena, ker igro kroji reprezentanca sama ne pa sodniki.

MEDENA ::

ker beden sistem, hrvati s 3 zmagami in 6 porazi šesti ali pa nemci s 4 zmagami in petimi porazi peti, mi pa z 6! zmagami in 3 porazi sedmi. KJE JE LOGIKA!!!!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MEDENA ()

LapD ::

Kako bi pa ti drugače naredil? Od prvega kroga naprej na izpadanje pa lahko eni spakirajo domov še preden so dobro odpakirali... :\ Sej je v vseh športih enako.

Avby ::

Bravo naši. Dosegli so zastavljen cilj. Pač niso top 4 v evropi - morda tudi zaradi malo smole ampak dosegli so zato kar se je od njih pričakovalo.

WarpedGone ::

Vsak z vsakim in štejemo točke (0,1,2)? V primeru izenačenih točk na koncu pa dodatne tekme.

Žal pa je tak sistem preobsežen in pritegne premalo folka -> se ne splača.
Zbogom in hvala za vse ribe

LapD ::

Ja lol najbolš da igrajo ligo celo leto potem. Uglavnem, uvrstili so se na predolimpijski turnir, ki bo 7-13 julija prihodnje leto.

Naša skupina:
Slovenija
Nova zelandija
Zelenortski otoki

V 1/4 finale gresta prvi dve, na OI gredo prve tri ekipe na turnirju. Če se ne motim, se v 1/4 finalu križamo s skupino Hrvaška, Brazilija, Kamerun. Mislim, da bi naši realno se morali sprehoditi do polfinala, pol pa vsaj eno od dveh tekem dobiti :)

MEDENA ::

lapd kje si to našel?

dejansan ::

to tudi mene zanima

a ne bodo izžrebali skupine šele decembra?!
dejansan
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17539897 (32535) bambam20
»

EuroBasket 2013 - četrtfinale (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313627 (11222) FlyingBee
»

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12710940 (7763) T.A.D.E.J
»

EP Beograd 2005 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1358418 (5775) LapD

Več podobnih tem