» »

košarka EP07

košarka EP07

1 2
3
4 5

MEDENA ::

Nisem pričakoval več kot 3 zmage, presenečajo....

Melanholija ::

Mene so presenetli proti Franciji in me bojo tudi jutri v primeru zmage, drugače pa vsi mislijo da mi v zabačeni Sloveniji ne znamo igrati košarke in pozabljajo da tudi večina igralcev igra vidno vlogo v svojem klubu
Proti Nemčiji sem pričakoval zmago vendar ne za 30 pik ampak 10, bolj realno!

Zgodovina sprememb…

LapD ::

Glavno, da smo izborili prvo ali drugo mesto. Pomojem je vseeno kateri smo, saj sta Grčija in Hrvaška enako slabi. Splača se bit prvi edino, da se v polfinalu izognemo Špancem :D

T-h-o-r ::

izrael anyone?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

LapD ::

Noone>:D To bi bilo izvedljivo, če bi Španci imeli garantirano prvo mesto... tako pa si ne morejo privoščiti Francije v 1/4

The_hammer ::

In kaj pričakujete kaj od današnje tekme?? Jst sm malo skeptičen glede današnje tekme a vendar mam zaupanje v naše fante in to bo šele taprava tekma. Če danes zmagajo mam za nasledno tekmo hude priprave. :D :P
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

WarpedGone ::

Sam številčni rezultat me danes niti ne zanima tolk zelo. Bolj me zanima al jim bo uspelo tut na tej tekmi obdržat psiho pod kontrolo.
Majo pa fajn cilj danes: če zmagajo, bo naslednja Hrvaška. Njam njam :)
Zbogom in hvala za vse ribe

JCD ::

Če pa zgubijo bo pa Grčija. Meni današnja tekma ni tako pomembna. Bistveno mi je, da zmagajo tisto tekmo v četrtfinalu. Glede na nasprotnike bi raje videl, da zmagajo. Glede psihe bi pa raje videl, da zgubijo in se nato še bolj zavzeto, z večjo voljo pripravij na četrtfinale. Vendar bi bil v tem primeru nasprotnik težji. Sanjsko bi bilo, da zmagajo in pri tem ohranijo trezne glave.

The_hammer ::

Ne morem se bolje strinjati s tabo JCD, jst samo upam,(potiho fantje pomojem že studirajo na stopničke), da nabijejo vse po vrsti in dokažejo celi evropi kot svetu, da nismo slabi igralci. Pomojem majo naši malo večjo prednost kot današnji nasprotnik, saj imajo veliko motivacije navsezadnje smo nabili nemce kot za šalo in se verjetno tega zavedajo tudi Litvanci, sm prepričan da so dobili informacijo da smo nabili nemce za 30 pik, NAJ JIH BO STRAH! :D
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

marko2502 ::

Dons premagamo Litvo v petek Hrvate.

Upam da bom dobil v četrfinalu Hrvate.

Edit by W1: odstranjeno odvečno žaljenje

Zgodovina sprememb…

Kenpachi ::

Jaz samo upam na dobro predstavo obeh ekip (Litve in Slovenije), da bmo meli kaj za gledat (in zgubljat živce, drugače ni čara) :D

Mi je pa za izid tekme vseeno.
Zaraki Kenpachi.

jrtjtejtt ::

JSt bi raje vidu da mamo hrvate v četrfinalu kot grke. Če bodo grki naše stisnil s svojo znano ostro obrambo, potem bo tekma zlo težka. Hrvati pa so po moje na tem prvenstvu dokaj slabi, Španija je bla nek preblisk, drgač pa nimajo prave igre.

šernk ::

tud sam bi rajši vidu hrvate kot grke (seveda ob pogoju da jih nalomijo še bolj kot so nemce>:D )
sicer pa danes vse kar bo bolje kot visok poraz bo zadovoljivo. glavno da se bodo pač boril in igral s srcem še naprej
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

jrtjtejtt ::

Če bodo naši igral obrambo tko kt znajo ni strahu, da bi zgubili za trideset. Litvanci so sicer dobri šuterji za tri, vendar bodo težk metal preko naših, če bodo igral zavzeto. Problem zna biti pristop, mogoče bodo preveč sproščeni zaradi dosedanjih zmag. Sam mislim, da ma ta ekipa karakter, ki ga prejšnje niso imele, bodo igral na nož, pa četudi bi bla samo prijateljska tekma.

Kenpachi ::

Roky, ja ravno zaradi tega je dobro, da imajo še današnjo tekmo redundance (pač ne vpliva na nič, ok, razen na tekmeca v 1/4). Če mislijo popustit in ali imet slab dan, je danes zadnja šansa za to.
Zaraki Kenpachi.

Super Sonic ::

Ko človek takole bere so vsi pametni ko ne vem kaj. Ta ne igra, pa "un" tudi ne, pa tretji je Pussy...

Pol pa gledaš "kao neki ene hude zajebance" od ostalih reprezentanc (beri: Parker, Nowitzki,...), ki dajo res dušo in telo za državo, ker "kao blagovolijo igrat za državo", po drugi strani so pa čisto izven forme, brez motiva in se samo smešijo. Za primer - tako slabe tekme, kot je bila sedajle med Italijo in Nemčijo že res dolgo nisem videl. Sramota za košarko in škoda mojega časa.

Meni se zdi izredno fer, da tisti ki ne misli igrat, to pove in to naglas. Bi se mi pa tudi zdelo fer, da če naši pridejo na OI, nobeden od teh, ki se zavrnili igro v reprezentanci, ne more igrati. Drugi ciklus mogoče že, tega pač ne. Torej naj igrajo tisti, ki imajo motiv in vidijo v reprezentanci priložnost. Edino tako lahko gledamo košarko, ki ima dušo, košarko, ki navdušuje in edino tako lahko zmagujemo.

Za tako "žlobudro", ki ti jo pa hočejo prodajat utrujeni, nemotivirani, depresivni in arogantni zvezdniki (pa ne samo NBA driske)- pa hvala lepa. Rajši gledam Čebularja kako meče žoge čez koš in se lomi po igrišču. Čisto resno.

Ostali naj pa počivajo saj niso nobenemu dolžni polagati računov. Še najmanj pa tistim navijačem, ki to postanejo(te) "silom prilike". Sam kaj, ko so ti najbolj glasni. Tudi tule, na slo-techu.

Nima veze. Danes bomo, po moji oceni, izgubili, dobili Grke in jih v petek premagali. Potem pa bo en velik vprašaj, vsekakor upam na najboljše.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

DavidJ ::

Zivjo

Danes pricakujem trdo tekmo in upam na zmago. Vem, da so sanse slabe, na stavnicah imamo le 30% moznosti, ampak igrati z obcuktom, da smemo zgubit, je v bistvu recept za poraz. Ta pa ne prinese le Grke, ampak se obcutek ranljivosti in nacne samozavest. Nic od tega ni dobro met. Je pa res, da si bolj zelim, da se nihce ne poskoduje, kot pa zmage.

-typo
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

Vikking ::

a tako "žlobudro", ki ti jo pa hočejo prodajat utrujeni, nemotivirani, depresivni in arogantni zvezdniki (pa ne samo NBA driske)- pa hvala lepa.

Zgleda da sploh ne veš koliko tekem odigrajo tile košarkaši v rednem delu NBA + končnica + vse obrobne stvari ki jih morajo postoriti zavoljo kluba, pogodb, dobrodelnosti. Potem pa pride čas njegovega dopusta in se odloči da namesto dopusta bo lepo pomagal svoji reprezentanci. To že več kot dovolj pove da ja pršu pustit svojo dušo.. btw nowitzki ne rabi pustit duše ker je tako dober igralec, Čebular pa lahko pusti svojo dušo in telo pa ne bo segel tistemu kar ima Nowitzki črnega pod najbolj čistim mezincem.

Recimo če pogledaš nekatere naše ki so odigrali takorekoč po par minut na 10 tekem, pa pride čas za reprezentanco pa so uboščki tako zmatrani.


Gre se za-to kaj počneš kaj vse si pripravljen žrtvovat za reprezentanco, čeprav veš da je ostala ekipa slaba in nosiš vse sam.

šernk ::

Zgleda da sploh ne veš koliko tekem odigrajo tile košarkaši v rednem delu NBA + končnica + vse obrobne stvari ki jih morajo postoriti zavoljo kluba, pogodb, dobrodelnosti. Potem pa pride čas njegovega dopusta in se odloči da namesto dopusta bo lepo pomagal svoji reprezentanci. To že več kot dovolj pove da ja pršu pustit svojo dušo..

naši so pa res ful utrujeni od tekem NBAja ja. igrajo tistih 15 min na tekmo. in če so utrujeni letos naj bodo tudi za olimpijske igre. povabilo za olimpijske igre bi poslal le tistim ki so trenutno poškodovani. tisti ki so pa utrujeni od gretja klopi naj pač počivajo ubožčki
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kitzbrado ::

A je kje kaka varianta, da bi tekmo gledal preko neta? Trenutno sem namrec v Nemciji in na DSFu niti na ostalih kanalih tekme ne predvajajo. Hvala za predloge.

zdobersek ::

Heeehe ujeli smo jih :))

edit: Mja, vzamem nazaj.

Zgodovina sprememb…

glinik ::

Vsake pravljice je enkrat konec.

Nasi naj lepo pridejo do polfinala, to je še najbolj fer in vsi bomo zadovoljni.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Super Sonic ::

"Recimo če pogledaš nekatere naše ki so odigrali takorekoč po par minut na 10 tekem, pa pride čas za reprezentanco pa so uboščki tako zmatrani."

Sparing partner Parkerju je pa kdo - Mati Marija? Spet preveč Pop Tv-ja al kwa? Dej tisto čebulo mal v roke vzem pa razmišlji. Ne vem kje ste vidli, da basketaši v NBA klubu dobivajo miljone za 15 min na tekmo? Tukaj zadaj je toliko treninga, da je sploh brez veze razlagat. Odločajo pač malenkosti. Dobiš, ne dobiš minutaže, ki je vidna razvajeni driski doma pred tv-jem. Garanja je zagotovo ogromno.

"nowitzki ne rabi pustit duše ker je tako dober igralec, Čebular pa lahko pusti svojo dušo in telo pa ne bo segel tistemu kar ima Nowitzki črnega pod najbolj čistim mezincem."

Sej ni noben rekel, da je Nowitzki slab igralec. Zapisano je bilo, da je utrujen in nemotiviran, bolj slaba tolažba ekipo. Če bi gledal kakšno tekmo, bi videl, da z njim sploh ne igrajo več. Hodi notr po par minut, potem pa na klop. Pa vsi vemo, da lahko sam premaga pol reprezentanc, samo basketaš, ki ni v formi in ni voljan igrat, ki ne pomaga kej dost in če tudi gre za strica M.J.
Parker je sam zjebal tekmo proti Sloveniji, pa vsi vemo, da ko je v formi, tistega ne bi zgrešil nikoli.

Skratka, če ti lahko obrazložim še tretjič: Če igralci v najprej povedo, da ne mislijo/zmorejo igrati v 100% moči na turnirju, je bolje da jih ni. Zato je lepše gledati Čebularja v formi, kot pa Parkerja v depresiji. Za moj okus.

Če pa doživljate ekstaze zaradi imen...

... no ja, čudi me ne.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

bond007 ::

Sam tale litva je pa čist neverjetna. % zadetih trojk majo tak, ko mi prostih metov. SEm mislil, da se bojo malo umirili, ampak celo tekmo so jih šopali. NAjboljša obramba na prvenstvu je dobila 80 točk, ob polčasu kar 44 - kar je skor toliko, kot so nam nemci dali CELO tekmo. Rečem lahko samo eno ... hrvati najebal ste ga!

LjubimPeezde ::

Zame Litvanci poleg Špancev prva favorita prvenstva! Potihom sem pričakoval današnji poraz. Ampak nič kritičnega:)

Upam da se zberejo za Grke (da ne bo zdej padec forme slučajno!), ker Grki znajo še presenetiti! Upajmo na polfinale.

Avby ::

Zaradi nadaljevanja sem si potihem želel da bi to tekmo izgubili. Ne da bi jim privoščil ampak malo taktiziranja ne škodi.

In mislim da se ta poraz lahko kaj kmalu obrestuje on morebitni zmagi pa mislim da je velika vrjetnost da bi potegnili krajšo in bolj bolečo.

Alexius Heristalski ::

A je kje kaka varianta, da bi tekmo gledal preko neta?
Vem, da je že prepozno, samo lahko ti v prihodnje prav pride. Ponavadi je tu kaj, če ne pa kakšen Val 202 prek neta, tudi radijski prenosi so zanimivi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

The_hammer ::

Ah ja, prvi polčas vredu, drugi polčas pa so bli litvanci ziher 100% bolša ekipa od naših... kaj moreš ni nam lahko je pa fajn. A nč bat cilj je bil priti v četrfinale in smo tudi prišli in to z samo enim porazom tega se moremo veseliti zdaj pa štartamo na novo in razbijemo grke, tak bi mogli razmišljat pozitivno in se ne obračat nazaj!! Tudi če zgubimo, bodo vseeno naša ekipa ki se lahko pohvali kaj smo dosegli na EP 07. Vse čestitke fantom do zdej :D
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

Vajenc ::

Litva je hudo dobra. Pametno, da so naši najboljši zadnjo četrtino počivali. Ne morem verjeti, kako lahko vsi v litvanski reprezentanci zadevajo trice. Center Lavrinovič (212) meče kot Parker. Ah ja, držmo pesti za tekmo z Grki.

Kenpachi ::

Ben, izgubili smo. Ampak nisem razočaran, no, čeprav bi bil enormno bolj vesel, če bi zadeli vsaj četrt zgrešenih zicerjev. Dobro je to, da smo pač izgubili, ko je še bila možnost za to. Zdaj en dan počitka, zbistritev glav in v nov pohod, da zgazimo grke.

Mislim, da smo realno komot kandidati za 3. mesto na prvenstu in si močno želim, da bi prišli vsaj do njega. Mislim, da so Španci in Litvanci vseeno malce pretrd oreh za samo 8 igralcev.
Zaraki Kenpachi.

matejv ::

raje vceraj kot jutri

dukenukem ::

huh upam na zmago v petek ,pa na pošteno sojenje ;) v petk gremo na nož ,ko bi jim vsaj uspelo ,se mi zdi, da so proti litvi igrali v 2 počasu, kot da so se predali ;)

Kenpachi ::

Pa dobro, sej tudi jaz, če bi fasal 15 trojk, bi si rekel, "naj gre vse u kurac". Litva je bila superiornejša, shit happens. Bodo pa Grki fasali.
Zaraki Kenpachi.

The_hammer ::

Sm opazil, da ne pišete več na to temo, mogoče zato, ker ste malce razočarani zarad poraza predvčerejšnjim :P ampak vseeno me malce zanima kakšne možnosti imajo danes proti grkom moja ocena je, da bo tesna tekma ampak na koncu v prid našim prvakom. :D
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

Kenpachi ::

Možnosti? Čisto realne. Mislim, da bo okoli +8 za naše. Ravno pravšnja razlika. Sam ima da grejo na nož. Če ne, bo pa -8. Potem bomo pa jezni.
Zaraki Kenpachi.

The_hammer ::

Stavim na +7 :8) . Pole se pa bomo vsi tresli ko bo izenačeno do konca... Pred 2-ma letoma smo jih sesuli upam, da jih lahko še danes.

EDIT:typo
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

Zgodovina sprememb…

šernk ::

na tem prvenstvu so naši mislim da tretja najboljša ekipa, Litva in Španija so razred zase, potem so pa že kar naši zadaj. čeprav od zdaj naprej bo proti vsem težko zmagat, so pa vsi premagljivi
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Vajenc ::

No ja, na Rusijo s Kirilenkom ne smemo pozabit.

LjubimPeezde ::

Hja težka bo:)
Zmaga ni sama po sebi dana zaradi odlične igre naših v predkolu!
Grki ponavadi pokažejo zobe ravno takrat ko gre zares. Vendar kljub temu mislim da bodo danes zmagovalci naši!

Litva pa španija sta res razred zase trenutno. Mislim da bo to tudi finale. Naši pa imajo vse možnosti da se borijo za tretje mesto:)

BlackHole ::

Najbolj žalostno ali smešno bo, ko bodo hrvati izločili litvance, grki pa naše. Je pa zanimivo, da imajo naši na poti do finala (verjetno) edini dve ekipi, ki so jih hrvati dosedaj premagali. :D
LP Marko

whatever ::

Hrvati bojo izločili Litvance? Pa kaj še.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Rasho ::

Blackhole, od kje ti pa to? Hrvati so premagal špance pa koga še?
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Neon87 ::

Danc bojo naši mel pred končnico kar lepo prednost, vendar jih bodo Grki nekako uspeli dobiti in izenačiti ter si priboriti podaljške, kjer pa bodo naše razbili in bojo tako nesrečno izgubil..

Tak je moj občutek..upam pa seveda drugače.:))

Predvsem me zanima za koliko točk jih bi potem v polfinalu premagali Španci.8-)

Vajenc ::

A to maš pod "naše" v mislih Srbe?

LjubimPeezde ::

Če igrajo tako zavzeto kot proti Nemcem ni teorije da izgubijo. Mislim da je duh in kakovost krepko na naši strani. :)

Liker ::

"nasi" (aka Srbi)

P.S.: Morda ni ravno primerno za najmlajse 0:)

@nny ::

Jaz pričakujem samo to, da se bodo borili kot levi do konca ne glede na rezultat!

Čestitam pa za nazaj in naprej!:))

mavec ::

Kaki optimisti.
Skoda, ker nas bodo Grki premagali. Če pa se nam "use*je" potem nas bodo pa tako ali tako zbombardirali Španci, do česar pa ne bo prišlo. Grki si tako ali tako želijo vzeti skalp SLO da bi se ji maščevali za poraz v Beogradu in Španiji zaradi prejšnjega poraza v finalu proti njim.
In + je tudi to, da igrajo iz tekme v tekmo bolje, naši pa so proti Litvi pokazali na kakem nivoju je obramba in kako se znajdejo proti ekipam ranga Litve.
Torej še 4 ure do izpada SLO v četrtfinalu.>:D Potem pa bo res imelo veljavo teh 5 zmag.:D

whatever ::

Zmage so bile 4.

Litvi pa danes ne gre... presenetljivo.
Proti nam so pa zmetali toliko trojk, proti Hrvatom pa skor nobene ne zadanejo... svašta.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

OldSkul ::

Ja sej ponavad je tko. Hrvati dobr igrajo na pomembnih tekmah, mi pa takrat čist zajebemo.

Upam, da danes ne bo tako.
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17539890 (32528) bambam20
»

EuroBasket 2013 - četrtfinale (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313625 (11220) FlyingBee
»

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12710940 (7763) T.A.D.E.J
»

EP Beograd 2005 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1358416 (5773) LapD

Več podobnih tem