» »

košarka EP07

košarka EP07

«
1
2 3
...
5

bond007 ::

Ker vidim da še ni teme o evropskem prvenstvu o košarki 2007 sm jo jst odpru. KAj pravite na igro naših? Najprej padla Italjija, potem na izi poljska in daneš še francija.

Sploh danes francija se mi je zdela opazno slabša od naših. Sodniki so jim zelo pomagali - izključili so nam Nesteroviča, dali dve tehnični napaki (pomoje za brezveze) pa še kar nekaj je bilo spornih odločitev. Poleg tega so naši izgubili ogromno žog, Lakovič recimo ni zadel nič od nič, zgubil še pa še žog. Tisti ki veste česa je zmožen Lakovič (pa ne govorim samo o tisti trojki proti italjanom), vam je verjetno tudi jasno da pa je danes odigral eno najslabših iger v svojem življenju). Veliko naših "zveznikov" manjka...

A kljub temu smo zmagali! Popolnoma neverjetno. Mislim, da sploh pri branilcih imamo še velike rezerve. Torej do kam lahko sežemo?

ekma234 ::

to je res...sodniki so bili že proti italijanom pristranski. Kar se tiče Lakoviča...men je car...mogoče je bil dans že zmatran od prejšnjih dveh tekem pa tud dobr so ga pokrival. Se mi zdi da je Pipan to opazil in ga namenoma malo več zadrževal na klopi.

Na splošno bi pa rad pohvalil vse naše...Jagodnika, oba Lorbeka, Dragića (sploh je dobr pokrival Parkerja), Nesteroviča....itd. ....CARJI STE!

takega zaporedja zmag še nisem doživel, res vsaka vam čast za tole

Zheegec ::

Lakoviča so blazno pokrivali - važno da je dobro igral v obrambi, pa so ostali (v glavnem centri) dajali koše.

Ja, bila je srhljivka, važno da je Parker zgrešil 8-)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Rasho ::

Jst bi samo zdl pokomentiral Parkerjev met na koncu. Meni se je zdelo tko, kot bi nalašč zgrešil, da bi šli na zmago. Ne vem, verjetno je to sam moj čuden filling ampak... Komentar? ;)
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

perci ::

2 sekunde pred koncem - dvomim

Rasho ::

Sej pravim, že ko je spustil žogo se mi je zdel tak čudn lob žoge, ki je pol padla direkt na prvi obroč... Ampak so naši dobr pokril pod košem, tko da ni prišlo do presenečenja.Verjetno ne bomo nikol vedli, kaj točno se je dogajalo. :D
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

mavec ::

Jaz pa pravim, da so naši v predtekmovanju zares dali vse od sebe, zdaj ko bodo pa odločilni bojo bo pa nastopila že standardna pravljica - utrujenost in porazi ;>.
Izgovori pa bodo sledili z vseh strani. Od utrujenosti, do močnejših nasprotnikov. In ja, ni samo Slovenija tista, ki je oškodovana od malih reprezentanc. Vse, ki so pač novinke in še niso dosegle toliko kot uveljavljene reprezentance se morajo pač sprijazniti s tem, da se včasih sodi tudi proti njim. Nenazadnje se to ne dogaja samo v košarki ;>.

Good Guy ::

zdej so itak dobil češko(mensezdi), in te bojo pa že premagal:\
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

The_hammer ::

SLO gre do vrha :D
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

LjubimPeezde ::

ROko na srce! V predtekmovanju bi lahko imeli namesto treh zmag tudi samo eno! Sreča jim je bila pač obilno naklonjena (kar jim do sedaj v končnicah pogosto ni bila!). Bomo videli sedaj ko gre zares!

The_hammer ::

Jst mislim, da tole pač ni bla sreča, fantje so pokazali, da igramo vrhunsko košarko in jim je uspelo premagati vse tekmovalce do zdej,... Sreča pa nasploh imajo druge ekipe saj so jim do velike mere pomagali sodniki.
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

Vajenc ::

Fajn je, da nesemo v nadaljevanje 4 točke. S tem imamo velike možnosti za četrtfinale :) Lepo je videti kako se igralci trudijo za reprezentanco. Pravilna je odločitev tistih "zvezd", ki so ostali v ZDA, ker če že samo razmišljaš o tem ali bi igral za domovino, je to dovolj za ne 100% igro. Trenutna ekipa pa je dokazala, da se trudi maximalno. Pohvalno, jih bom z veseljem spremljal naprej ;)

BlackHole ::

Da se ne bo zgodilo isto, kot z rokometaši?! V predtekmovanju "vse" zmagali, potem pa vse pušili in izpadli.
LP Marko

dzinks63 ::

:)) Res je lepo , da so zmagali vse tri tekme in jim je za čestitat. Samo dvakrat pa so zmagali za mišjo dlako in lahko bi bilo tudi drugače (čeprav z mastno pomočjo sodnikov) . Tako da povzdigovati jih v višave in od njih pričakovati udeležbo na olimpiskih igrah, je zelo optimistično. Če nas bo sreča še naprej spremljala, je seveda vse mogoče, drugače pa se lahko hitro vse obrne in bodo kmalu pakirali kovčke. Pravtako so tudi Hrvati imeli zvrhan koš sreče, da so pristali kot vodilni v skupini.

jrtjtejtt ::

Srečo smo imelo, to je res. Je pa re tudi to, da so se naši borili za vsako žogo, do konca. Tega do sedaj še nisem videl pri reprezentanci. Prej ko so bile vse zvezde, so bli vsi bolj tko, ni se jim dalo. Edino pogrešam Brezo pa Bokija, čeprav je tud Jagodnik včeri pokazal, zakaj je tle.

JCD ::

Jp Jagodnik je definitivno presenetil. Pokazal zelo dobre igre. Sedaj pa imamo kar 3 močne reprezentance. Litvo, Nemčijo in Turčijo. Jah vsi so neugodni nasprotniki, vendar s tako igro kot do zdaj je vse mogoče.;)

dzinks63 ::

:)) Prejšnja prvenstva , mislim da so hodili bolj feštat in igrat bolj za dokazovanje posameznika (saj smo že imeli poimensko zelo močno reprezentanco, pa ni nič kaj prida dosegla) , ter si poiskat dobre prilike pri sklepanju nadalnjih pogodb, sam rezulatat reprezentance, pa jim je bil bolj stranskega pomena, oziroma kar brez pomena. Sedaj se pa vidi , da se kolektivno trudijo in delajo za ekipo , za reprezentanco, za Slovenijo. Upam , da jim bo ta recept uspeval še naprej, sreča pa tako ali tako ponavadi spremlja hrabre in boljše.

Amare ::

Ne se slepit, igra je še daleč od idealne in v bodočih srečanjih bomo morali pokazati dosti več za kakšen poseg po visokih mestih. Je pa dobro, da imam max izkupiček dosedaj.

LapD ::

dvojni post

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LapD ()

LapD ::

Turčijo premagat v soboto pol lahko pa dve tekmi "počivajo". Itak je vseeno koga dobiš v 1/4 edino špancev bi se veljalo izgonit. Pol pride še Navarro in jih bo težko ustavt. Proti hrvatom se mi je pa zdelo kot da so se čist sprostili, sploh niso želeli zmage :S Uglavnem še vedno so prvi favoriti.

jrtjtejtt ::

Beblek se čist strinjam, igra je še daleč od idealne. Predvsem napad je bolj kot ne brez ideje, vendar pa je Pipan (če ne drugega) vbil igralcem v glavo znano košarkarsko pravilo: z dobrim napadom dobiš tekmo, z dobro obrambo pa prvenstvo. In mislim, da se to kar potrjuje v zadnjih letih prvenstev.

T-h-o-r ::

Razpizdijo me komentarji stila "sej so imeli samo obilo sreče" in "igra še ni dovolj dobra", ker to nima veze, če zmaguješ

edino, kar je pomembno je to, da so igralci pustili srce na igrišču, in ob takšni borbeni igri nisi jezen tudi če izgubijo, ker veš, da so res dali vse od sebe
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

The_hammer ::

Pa ti si moj IDOL T-h-o-r :D . Dobesedno so delali levje skoke za žogo, da ne boste pozabli 15 pik razlike včeraj v prid FRA, ki so jih nadoknadili. IN ja francozi tudi niso neki tajvanska roba, če smem temu tako reči. Sreča gor dol, zbili so jih na pošten način brez sodnikov.
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

dukenukem ::

res je bla zakon tekma:)) takrat je blo fajn, ko so dobili 2 tehnični,nato so stopil skupaj, se nekaj zmenil in se borili do konca,kar se jim je obrestovalo :D

Alexius Heristalski ::

Glede na to, kako so sodniki celo tekmo lezli v rit Francozom, je bilo edino pravično, da so naši zmagali. Lahko jim samo čestitam, kajti marsikatera ekipa bi ob takem pritisku razpadla, Slovenci pa so bili še močnejši in zasluženo slavili. Razpored je ugoden, najprej Turčija, katero so Nemci zgazili, ne dvomim, da jih bomo tudi mi. Potem smo že naprej v četrtfinalu.

Nimamo razvajenih zvezd, zato veliko bolj držimo skupaj.

edit: zatipk
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Avby ::

Da super so. Le eno si želim še poleg njihove dobre igre. Če se uvrstijo na Olimpijske igre 2008 želim da gredo tja ti igralci ko se sedaj tukaj borijo..

Ostali, ki pa so ostali sedaj doma pa želim da ostanejo doma tudi takrat!

jrtjtejtt ::

Prec bojo vsi hotl zravn, če se bo šlo v Peking. Jst bi vzel Brezo,Bokija pa Sanija. Udrih pa naj počiva, ko je tko zmatran, ker je vseh 82 tekem odigral po 40 minut.

LapD ::

Ma kakšnga brezca... tam se kotali in podaja brisače po afriki namesto da bi igral na EP za reprezentanco! Takih nebi nikol več klical. Da ne omenjam raznih Vujačičev, ki so pa itak klasa zase.

T-h-o-r ::

če se ti uvrstijo na OI, naj tudi isti tam igrajo, ne pa neki pritepenci potem
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Alexius Heristalski ::

Bokija, Sanija in Ožbolta, ko bo zdrav. Ostalih ni treba niti klicati.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

LjubimPeezde ::

Grem stavit da se bo nekaj teh wannabejev ki se jim sedaj ne da, slinilo za vstopnico za olimpijske igre, če se slučajno uvrstijo.

glinik ::

Nobeden ni omenjal Smodiša, človek je nas steber ekipe! Ko sem ga videl na tekmi v Mariboru, jojjjj človek je kot medved! Sibirski medved >:D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Alexius Heristalski ::

Ja, res je, Smodiš nam je dal tisto dodatno kakovost, ki je nujna za vrhunske dosežke. Brez njega bi bilo veliko težje, lahko smo mu hvaležni, da igra.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

jrtjtejtt ::

Če smo že pri tem, tud Boki laufa po Afriki. Sam Mi smo dejansko brez pravega centra. Smoki je bolj za na 4, Rašo pa se itak nikol ni rad nabijal pod koš, ampak raj meče od daleč. Krila tud ni pametnega, razn jagode, tko da bi Boki kr prav pršu, Sani pa itak.

Melanholija ::

Kaj bi? Enostavno jih ni! In s to ekipo so naredli fenomenalno predstavo, prednost je tudi da nismo tako visoko rangirani in lahko presenetimo čisto vsako ekipo. V primeru da se Lakovič razigra lahko posežemo po medalji!

Zgodovina sprememb…

mavec ::

Še Nesteroviča se znebit, pa bomo še boljši.
Človek, ki naj bi bil center že celo večnost (klubi, reprezentanca) igra mehkužno, igra izven rakete skoraj na trojki, ko bi lahko zabil raje naredi pol korak in vrže, agresiven je samo pri favlih, ko je treba, kar pa je resnici na ljubo lahko vsak. ;>.
Prepričan sem, da se bodo naši nasprotniki v četrtfinalu pokazali v pravi luči, mi pa bomo zopet odvisni od naše strelske forme ter "štora" Nesteroviča pa še kake "sreče".

DavidJ ::

Zivjo

Se moje razmisljanje o reprezentanci. Sem vecni optimist in si mislim, da imamo tokrat nekaj tistega, kar prejsnjic nismo imel oz. smo pogresali. To pa je vzdusje in zmagovalni duh, ki ga je prinesel Smodis. Igramo pa zal z okrnjeno postavo.

Povsem se strinjam, da bi Rasu prisla kaksna dodatna kila in vec agresije prav, vendar, da ga klicete stor, je krivicno. Je zelo spreten, ima izjemno tehniko in povrhu vsega se mehko roko, kar je redkost pri centrih. Nasploh imam obcutek, da imamo na tem prvenstvu z dvojico Nesterovic-Smodis eno (naj)boljsih centerskih linij, khm ... verjetno je naveza Gasol-Garbajosa mocnejsa :) , vendar so v rezervi Slokar, ELorbek in Vidmar, kar je vec kot na teh pozicijah nudi spanska klop.

Najbolj sibki smo po mojem mnenju na dvojki in trojki. Nachbarja, sploh njegove trojke, ki jih je letos v NBA ligi zadel rekordno veliko, in Milica bi nujno rabili, ker Jagodnik, ceprav je v sredo fenomenalno ustavil Diawa in skoraj sam zreziral preobrat, je slabsi od omenjenih dveh. Krasi ga izjemna borbenost in predanost, ki ju pri omenjenih pogresam. Jagoda, radi te imamo!

Beki. Joj. Tu smo najbolj ranljivi saj zaenkrat kaj vec kot dobrega dne D Lorbka nismo pokazali. Domen "baje" na treningu zadane vse in ga je nemogoce kriti, na tekmah pa zoge nocejo noter. Upam, da so mu tisti prosti meti dali samozavesti oz. tisto, kar je manjkalo. Lakovic se, kadar ga na enki zamenja Dragic, pomakne na ta polozaj, vendar ni pri metu. Poskodba gleznja ga je ocitno precej vrgla iz strelske forme. Sani, rabli bi te. Tudi na Capina, ki je igral tukaj, kadar je Lakovic vodil igro, ne moremo vec racunat. V rezervi je se Klobucar, ki pa ne igra.

Na poziciji organizatorja pa imamo verjetno odkritje tega prvenstva. Dragic enkratno menja Lakovica. Ultra hiter in spreten, trden in neustrasen v obrambi in napadu. Manjka mu dober met. Ker ni strelsko tako nevaren, ga nasprotniki drzijo na dalec, kar na zalost uspeva. Vendar je po mojem mnenju bil on eden glavnih krivcev za poraz Francozov. Tocnega podatka nimam, vendar mislim, da tocke, ki jih je Parker dal takrat, ko ga je kril Dragic, so bile samo iz prostih metov. Lakovic Parkerju ni bil kos. Ce Dragic ne bi med igro Parkerja tako utrudil, bi verjetno zadnji prosti met tudi zadel. Tako z veseljem se spomnem, da je bil Parker tako zivcen, da mu je enkrat zoga naravnost pobegnila iz rok, pa se je nato se 2 napada pritozeval, ces da ga je Dragic udaril po roki, a se je iz posnetka natancno videlo, da mu je zoga "le" usla.

Verjetno sem premalo napisal o Smodisu, vendar, kot sem ze omenil, se mi zdi, da je on prinesel tisti duh in borbenost, ki je ostalim manjkala. V sredo je pri drugi seriji podarjenih stirih prostih metov bil on tisti, ki je igralce poklical na kup, jih pomiril in takrat se je prvic zacutilo, da tekma se ni odlocena in da bodo Francozi rabli vec kot sodnike, da zmagajo. Tako kot je nekdo napisal -- ogromen sibirski medved, jst pa dodaj se "z lepim bierbauchom". :) Samo da je pod kosem agresiven, nadlezen in z razdalje nevaren. Strupena kombinacija.

V drugem krogu se mi zdi najtrsi oreh Litva, Nemci so po mojem mnenju lazji zalogaj kot je bila Francija, proti Turkom bo pa tezko, ker se bo takrat od nasih pricakovalo najvec. Gremo fantje!
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Alexius Heristalski ::

Tocnega podatka nimam, vendar mislim, da tocke, ki jih je Parker dal takrat, ko ga je kril Dragic, so bile samo iz prostih metov.
Po pričevanju prisotnih je Dragič "pojedel" Parkerja že na prijateljski tekmi v Mariboru. Car.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Avby ::

Samo tako naj gredo naprej kot so si zastavili, ker deluje!

In upam da nebo kakšen od teh, ki sedaj utira pot na OI nadomeščen z kakšnim priritnikom, ki ga sedaj ni tukaj.

T-h-o-r ::

Zgleda, da nekateri pozabljate, da je pri košarki treba tudi obrambo igrat :\
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

hokuto ::

ta reprezentanca ni najboljsa kar smo jih imeli, v beogradu 2005 recimo smo v prvem delu zanesljivo in brez srece premagali tako francoze (na koncu bronasti), kot grke (zmagovalci prvenstva, edini poraz prav proti nasim), je pa najbolj borbena in prva, ki kaze nek hvalevreden karakter, saj so vse prejsnje kar po defaultu zgubljale vse tesne in preveckrat celo ze dobljene tekme. s tem je to tudi prva reprezentanca, ki je sposobna nadoknaditi svoje tehnicne, dejanske pomanjkljivosti, medtem, ko je bilo prej velikokrat ravno obratno in so nasi svojo objektivno premoc zapravljali zaradi pristopa (spet beograd proti nemciji recimo). skoda je le, da ne moremo sestaviti vsega skupaj na enem prvenstvu, ker bi tako imeli res zelo dobre sanse za velik uspeh, zdaj pa smo realno gledano vendarle precej odvisni tudi od spleta okoliscin (lakovic bi mimogrede lahko zgresil trojko proti italjanom in da nadoknadis -15, ti pac mora tudi nasprotnik vsaj malo "pomagat").

obramba dela dobro, napad bi pa lahko bil boljsi, za kar je po mojem najbolj krivo, da nimamo res dobrega playa. raso sicer ni najbolj tipicen center, vendar je ucinkovit, kar je bolj pomembno (nas 2. najboljsi strelec in z naskokom najboljsi skakalec v absolutnih stevilkah, ceprav je bil pol tekme izkljucen). smodis, erazem in jagoda tudi uspesno zastopajo "visji" del ekipe, medtem ko ima nas prvi play lakovic vec izgubljenih zog kot asistenc! je 4. najboljsi strelec ekipe (ob najvecji minutazi, kumulativno kar 30 min vec kot smodis, raso in erazem, ki so pred njim), vendar z obupnim odstotkom 16.7% za 2 in malo boljsim 25% za tri. ce nas ne bi resil proti italiji, bi bilo tole precej zalostno prvenstvo zanj. seveda se lahko se popravi in ce bojo tako borbeni se naprej, jim cetrtfinale ne sme uiti, z malo srece pa lahko pridejo se dlje kar mocno upam, da bojo :)
doke!

MarkoMan ::

Svaka jim čast. Po igri sodeč je to najboljša košarkarska ekipa slovenije do zdej.:)) :)) Karkoli se zgodi naprej jih grem pozdravt in zaploskat ko pridejo v Slovenijo.

Najbolj me je presenetil Rašo, k je francoza s kitkam k mu je šlo vse, po rok užgal. Francoz v 2 polčasu ni blo več vidt. Pa Rašo, k je bolj mirne sorte 8-O . Bravo. :) . Končno mal balkanske krvi.

Smodiš car, k je najtežje se zgužva med tremi in da koš. Waw res je dobr, pravi motor ekipe (k bi vsaj več žog dobival, bi bil po točkah zraven Parkerja, Nowitzkega)

Lakovič je res še bolj mlačen sploh proti franciji, k je dobil žogo se je vse zmračil okol njega, ni imel šans. Mislim, da bomo še pred koncem EP vidli eno vrhunsko predstavo od njega.

Lorbka sta itak dobra, sploh starejši, tamlajš je pa tud dokazal da ma živce in kvaliteto.

Dragič še mal izkušenj pa bo car, je pa k raketa na igrišču.

Jagoda valda izkušnje, mehka roka, predanost. Kapo dol..car!!!

Mene so navdušili, vsaj kot fusbalska pravljica. Isti pristop. Fight to d end :) :)) :)
vsak zacetek in zacetnik je tezek

volkec ::

Lakovič je sam povedal, da mu zaradi poškodbe manjka 10 dni treninga in da bo prišel v formo šele v 2. delu tekmovanja. :))

Vikking ::

ta reprezentanca ni najboljsa kar smo jih imeli, v beogradu 2005

Dvomim v to trditev. Glede na sedanji status igranja in letos prikazane igre v klubih, tukaj vsekakor izstopata Smodiš in Lakovič, Jagodnik ima tudi dobro sezono za sabo, Rašo igra več kot prej.

Presenetil me je Rašo, za njega itak velja da je odličen obrambni igralec, na EP me je presentil z dobrim metom v napadu, kar je zanj bilo značilno pri Timberwolves-ih.
Tinkec nimaš pojma o čem govoriš, nekdo ki dobiva v NBA plačo 7,5mio$ in bo naslednje leto prejel 8,4mio$, je lahko štor samo v tvojih najbolj mokrih sanjah.

glinik ::

Ekipa ima res borbenost in ogenj v očeh !!!

Tega v preteklosti ni bilo. Prej je eden omenil, da je bilo v Beogadu v 1. krogu vse idealno, potem so pa vsi padli.

Stanje je bilo naslednje v Beogradu!
Pionir je bil nabito poln, 90% je bilo nas SLovencekov. Če se ne motim je bila 1. tekma proti Bosni. Če nebi imeli na tiistih tekmah podpore 4000 slovencev, pol nebi dosegli 3 zmage. Takrat se je videlo da res potrebujejo nekoga, ki jim da krila. Žal sem videl samo 2 tekmi, ker je pri tretji deloval alkohol s svojimi posledicamil >:D Skratka, tista ekiopa ni imela SRCA, tale ga ima! Ko so pol imeli tekme v veliki dvorani, kje ni bilo v njem 90% Slovencev, ni čudno da so se zlomili ...

Nesterovoč je tudi meni uganka, tako medlega košarkase ne poznam. Jaz bi ga dal na trening boxa za kak mesec, bi nazaj prišel psihopatski kolerik >:D Pri njem se lepo vidi, da se nikoli ni rabil trudit za kakšno stvar. Višino ima, zato so ga vsi hvalili in ... Človek se ni rabil nikoli potrudit za bilokaj! Se dobro somnil kako sem grizel na treningih, samo da bi imel tisto malenkost odriva več ali več moči ... te stvari so Nesteroviču tuje in to se očitno vidi!

Kolko je dober Smodiš, tolko se rad prepusti živcem in vroči krvi. Tukaj se bo moral malo umiriti. Največji nasprotnik je sam sebi. Enostavno dobi preveč faulov. Če bo pri sebi razčistil in se naprej tako boril, potem je na dobri poti da bo še boljši kot je! Legendarni Michael Jordan, kaj je njega pomeslo v nesmrtnost in slavo? Njegovo SRCE in borbenost, ne spomnim se da bi imel kakšne izgrede jeze ali kaj podobnega! Samo volja in želja po uspehu!

Na tekmi med Španijo in Hrvaško. Tam se je videlo, da so Španci nehali igrat, enostavno se jim ni vec dalo ... V finalu SP so Grke dobesedno pojedli, veliko več želje so imeli! Sem imel občutek da so vsi na drogah, tako se letali, se borili itd ...:D Potrebno je vedet

Lp ;)
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

The_hammer ::

Torej v soboto ob 21.30 pa obračun s Turčijo. V ponedeljek ob 21.30 bo njihov nasprotnik Nemčija, v sredo ob 16.30 pa Litva. Turke pojemo, nemce poškodujemo >:D, litvance pa spravimo v jok, že dolgo časa (tradicionalno) najbolj neugoden nasprotnik. Torej, če bi šel stavit bi šel stavit takole
SLO:TUR 1:0
SLO:NEM0:1
SLO:LIT 1:0

lp
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

koyotee ::

A boljšega od Slokarja res niso mogl dobit :\
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

JCD ::

Mah Turčijo bi mogli. Če ne že zato, da jim vrnejo za un poraz na SP. Drugač sem pa manj optimističen za drugi dve. Sam po moje lahko Nemčijo prej premagamo kot Litvo. No nobena ni u izi za premagat.

Pri Litvi je zelo veliko dobrih. Pri Nemčiji je pač Dirk in ostali. Pri tem je pa lahko problem, če zaustavijo Dirka, se pa drugi lahko razigrajo in nas pokoplejo. Kot prejšnjič. Če iztržimo še dve zmagi bom bil vesel.

suse80 ::

nisem vedel, da mamo toliko strokovnjakov za košarko na slo-techu... skoraj toliko, kot je strokovnjakov za nogomet na Hrvaškem ( beri: vsi nad dvema letoma starosti)... ok, dovolj heca.

Mislim, da naši igrajo dobro in pogumno, eden pa mora vedno izgubiti in pač če bodo naši zdaj kaj izgubili, bodo pač proti boljšim...treba sprejeti realnost..
Ljudje smo razvajeni in popljuvamo itak prehitro... čim ni zmage jih že tolčemo po glavi...glavno, da igrajo z voljo in da niso skregani med sabo, kot je bilo doslej dostikrat, sploh pri nogometu...in smučanju
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suse80 ()

hokuto ::

glinik sej v bistvu se v precejšnji meri strinjava, nisem pa rekel, da je bilo v beogradu vse idealno. samo, da je bila tista reprezentanca na papirju močnejša od sedanje, kar je bilo ocitno kadar je iz papirja to uspela prenest na igrišče (proti franciji in grciji). seveda pa je imela tipicno pomanjkljivost vseh reprezentanc do trenutne, da je zaradi pristopa veckrat igrala pod svojimi zmoznostmi.

se pa ne strinjam popolnoma glede rasota in medlosti. res velikokrat deluje tak in res bi lahko tu se kaj dodal, ce se ga pa spomnis kako je iirc na predprejsnjem evropskem prvenstvu edini krical na soigralce, ki so se tipicno skoraj ze predali sredi tekme in je prakticno sam vlekel reprezentanco, bos tezko rekel, da je najbolj medel. zanj se tudi ne spomnim, da bi kdaj "na suho" odpovedal nastop za reprezentanco, ceprav jo sam od vseh nasih ze dolgo casa najmanj potrebuje za lastno promocijo.
doke!
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17539632 (32270) bambam20
»

EuroBasket 2013 - četrtfinale (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313533 (11128) FlyingBee
»

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12710863 (7686) T.A.D.E.J
»

EP Beograd 2005 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1358366 (5723) LapD

Več podobnih tem