Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prenostnik LCD temen monitor
Prenostnik LCD temen monitor
ervinbocko ::
Pri HP prenosniku je monitor ratal temem oz je šla osvetlitev.
Na servisu so mi rekli da naj bi šlo neko vezje ki upravlja s to osvetlitvijo, pa bi prosil če mi poveste kako se imenuje to vezje da ga probam najti preko ebaya.
LP
Na servisu so mi rekli da naj bi šlo neko vezje ki upravlja s to osvetlitvijo, pa bi prosil če mi poveste kako se imenuje to vezje da ga probam najti preko ebaya.
LP
Fave ::
Sam sem imel enak problem. Eni kolegici je crknu lcd pri HP-ju. Nesla ga je na servis, kjer ga sploh niso odprli, pač zaključili s tem, da je potrebno zamenjati lcd. Ker se to ne splača, sem ga odprl sam, da se prepričam o tem. Problem je bil v slabem stiku na konektorju te ploščice.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
hodu63 ::
Vezje se imenuje inverter in je daleč najpogostejši vzrok okvar lcd monitorjev in televizorjev.
l.p.
l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novim SAMSUNG monitorjemOddelek: Strojna oprema | 1532 (1138) | Sami |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (3316) | SkyEye90 |
» | HP Compaq 6715b -težava z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2421) | blackchip |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24281 (14541) | Mazo |
» | Philips LCD 76cm: težave...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2871 (2727) | €uro |