Forum » Pomoč in nasveti » Pokanje v disku
Pokanje v disku
Jure2k ::
A tko dela, kt s kakšnimi slabimi CDji? K škrta, kt pr norcih, sem enkrat misu, da mi bo razgnal enoto, ker CD ni bil po JUS-u
McHusch ::
IBM ??? halo ...
moj nasvet je bejz stran od IBM kukr lahk,
vse drugo je vredi Maxtor, WD, Seagete ... razen IBM
prebrskaj mal forum po kak se IBMi ljudem kvarijo
moj nasvet je bejz stran od IBM kukr lahk,
vse drugo je vredi Maxtor, WD, Seagete ... razen IBM
prebrskaj mal forum po kak se IBMi ljudem kvarijo
Jure2k ::
Čas za IBM, ta je pa dobra, LOL.
Čas za IBM je takrat, ko hočeš sebe prisilt, da je čas za nov disk, ker ti ga po hitrem postopku pobere, jes sem mel še srečo, da sem se ga pravočasno znebil, ker je že nekaj škrtal,...
Ti pa kr mej IBM, js bi ga NE kupu tud, če bi jih še delal, oziroma ga nisem kupu, čeprav bi za tak denar, kot sem jest kupu 80GB dobil 120GB IBMa .
NEIN DANKE, OSEL GRE SAMO ENKRAT NA LED!
Čas za IBM je takrat, ko hočeš sebe prisilt, da je čas za nov disk, ker ti ga po hitrem postopku pobere, jes sem mel še srečo, da sem se ga pravočasno znebil, ker je že nekaj škrtal,...
Ti pa kr mej IBM, js bi ga NE kupu tud, če bi jih še delal, oziroma ga nisem kupu, čeprav bi za tak denar, kot sem jest kupu 80GB dobil 120GB IBMa .
NEIN DANKE, OSEL GRE SAMO ENKRAT NA LED!
Klampfer ::
Dajte se mal skulirat glede teh IBMov... Namreč, vsak disk se lahko pokvari. Sem mel tud sam IBMa in se mi je pač pokvaril. OK. Sem nabavil novga (VAncouver) in dela hitro, tiho in brez problemov.
Kolega je zatrjeval da noče IBMa, ker je nekje prečital da so slabi. Kupil je MAXTORja. In, čez en mesec se mu je pokvaril.
V službi smo dobili cca 200 računalnikov z vgrajenimi HD FUJITSU. In, kot po tekočem traku so se vsi pokvarili.
Tako, da ne tu pametovat, kako se eni diski nikol ne pokvarijo. Vse je odvisno od modela, serije, predvsem pa kje je disk bil izdelan (poceni delovna sila - slaba kvaliteta).
Kolega je zatrjeval da noče IBMa, ker je nekje prečital da so slabi. Kupil je MAXTORja. In, čez en mesec se mu je pokvaril.
V službi smo dobili cca 200 računalnikov z vgrajenimi HD FUJITSU. In, kot po tekočem traku so se vsi pokvarili.
Tako, da ne tu pametovat, kako se eni diski nikol ne pokvarijo. Vse je odvisno od modela, serije, predvsem pa kje je disk bil izdelan (poceni delovna sila - slaba kvaliteta).
Bogomir
m.i.h.a. ::
V starem compu mam jaz tudi tak disk (Seagate 6,4 GB) in mi prav tako ropota, star je že več kot 3 leta ima pa tudi nekaj bad sectorjev.
sonac ::
Pizzicato: Ti se kar lepo napisal, da se ti je pač pokvaril (kot da to ni nič hudega).
Človek ima lahko na disku kaj zelo pomembnega!!! Pol pa gre disk po gobe in je
Tako, da jst prisegam na WD (sem imel že štiri njihove diske in nikoli problemov), pa nasplošno se najmanj kvarijo.
Človek ima lahko na disku kaj zelo pomembnega!!! Pol pa gre disk po gobe in je
Tako, da jst prisegam na WD (sem imel že štiri njihove diske in nikoli problemov), pa nasplošno se najmanj kvarijo.
mico ::
djPizzicato ta je bla pa res neumesna!
men so se v roku 3 let pokvarili 3 IBM diski(DTLA serija).
in najvecji problem je potem se to, da cakas vsaj 3 mesece dokler ti gospodje iz IBMa posljejo nov disk. najbolj zanesljivi se meni zdijo Maxtorjevi diski, ki so dokaj tihi pa tudi dokaj hitri.
LP, mico
men so se v roku 3 let pokvarili 3 IBM diski(DTLA serija).
in najvecji problem je potem se to, da cakas vsaj 3 mesece dokler ti gospodje iz IBMa posljejo nov disk. najbolj zanesljivi se meni zdijo Maxtorjevi diski, ki so dokaj tihi pa tudi dokaj hitri.
LP, mico
AngelOfDeath ::
IBM SUXX
Men je v roku 2 mescev odšel ( najnovejša serija! )
sem dobil drugega ki pa tudi že čudno piska
Ne dotikaj se te nesnage!
Men je v roku 2 mescev odšel ( najnovejša serija! )
sem dobil drugega ki pa tudi že čudno piska
Ne dotikaj se te nesnage!
Daniel ::
Mojemu kolegu je danes Fujitsu 20.4 GB šel po gobe.
Sam mam quantuma, dela brez problemov, naslednjega pa bom kupil 80 GB Maxtorja, s katerim mislim da tudi ne bom zgrešil.
LP
Sam mam quantuma, dela brez problemov, naslednjega pa bom kupil 80 GB Maxtorja, s katerim mislim da tudi ne bom zgrešil.
LP
Ziga Dolhar ::
Fujitsu mi je crknil, IBM mi je lepo in odlično služil, tam, kjer sem delal, pa smo se vsi bali WDjev, ker je teh servis videl ogromno v klenkajoči obliki.
Šit hepns.
Šit hepns.
para! ::
IBMovi trdi diski so si res pridobil slab sloves naokoli. A ne vem kako to, da meni do zdaj vsi diski delajo normalno. Imam IBM TravelStar 20GN v prenosniku, dva IBM UltraStar 36Z15 in do zdaj se še noben od teh ni pokvaril. Nobenih problemov z njimi. Se morda kvarijo samo DeskStarji?
Death before dishonor!
Asgard ::
segate in wd sta zakon. Ibm je se kar, samo vcasih dela probleme in kaksen kreplje. Maxtor in fujitsu sta pa zivo sranje in kar naprej krepujeta. Fujitsuje smo kar neki casa vgrajeval v masine. Se eden je na trziscu, ostale smo morali ze vse zamenjat. slaba roba ni kaj !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | od katere firme kupiti diks? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5086 (3808) | jastreb |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10568 (7753) | Keyser Soze |
» | IBM 120GBOddelek: Strojna oprema | 2141 (1581) | iration |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11477 (7105) | ChiefThunder |
» | kateri disk kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3227 (2419) | MadMax |