» »

problemi s punco

problemi s punco

gendale ::

no pa sm tud prsu do problemov z bejbo pa bi vas uprasu kaj vi mente o tej situaciji.
stvar je taka pr nas u firmi dela ena bejba k je stara tolk k jst 20 in ma tipa k je tud str 20 in sta ze 5 let skupi sta bla sosolca. in ta tip skoz sam psp spila in te bejbe sploh nima zamar in ga je ze mal sita. nakar pridem jest delat prakso za fax to je blo aprila in smo pol tam skupi delal. men se je lagano jebalo in sm ga normalno zurov pa delov pa neumnosti govoru kt ponavad ona dva sta se pa zase pac drzala. in pol enkrat dobim jst kr en sms najprej nism vedu od koga je pol po parih smsih sm ugotovu da je to od te bejbe pa se normalno znjo menm in pisem itd. pol sva se zacela se u sihtu druzt pa ment itd. in pol je ratalo pa ze mal komplicirano k sm dobivov po 200 smsov od nje na dan itd. in pol sva se tolk zacela druzt da sva sla e na pijacke itd. in sva se zacela lupckat pa otipavat pa to. ampak med sluzbo sva bla pa cist normalna kot da ni blo nc sam kdr sva bla pa sama je blo pa fajn. in zadnc me pozdravi ena bivsa sosolka in je ta bejba cist popizdila name in jo uprasam ce je lubosoumna in ona men da ja in pol me je nardila zivcnga in sm jst reku d jst sm tud na njenga tipa.
nakar sva se zacela kregat in to sam pol sva pozabla na to in sva se mela spet rada. nakar jo jst uprasam pa tko ce bi bla ona morde prpravlena tko zmano bit kej vec k prjatlca k men je ful usec in to in je popizdla da ona ma tipa da ona ne more kr tko rect al ja al ne d nej pocakam da najprej pr tipu razcisti stvari pol se bova zmenla kako in kaj. in jest recem ok in grem na pir nakar me spet napizdi da kaj pijem. skratka zdej se ze ene par dni ne meva in to se je use ustavlo in to in nevem kaj nej nardim al nej ustrajam pa pol nakonc jo dobim al pa ne dobim al jo takoj pstim in grem na druge. na kurac mi gre k sm se njo ukvarjov 6 mescev in da zdej use zajebem. kaj cm narest kaj pravte

Steinkauz ::

Nej ga odjebe al pa ti odjebi njo :)

ShARk63 ::

iz povedanega: move on

Yohan del Sud ::

Začni uporabljat slovnična pravila :8)
www.strancar.com

Fave ::

"iz povedanega: move on"

+1
My mind's a hyper tool that fixes everything.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Fave ()

ffka ::

lejnajbolšbodaseprvonaučišpisatslovnično ...... your style --- odgovor na vprašanje kaj čm nardit

XsenO ::

Wall of text crits you for over 9000.

Daj ji ultimatum naj ona zapusti unega tipa ali pa ti njo. Win win situacija na dolgi rok.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

333333 ::

"iz povedanega: move on"

+1


+2


Ni resna :)
Spiritual

ProGamer ::

Glede na to kaj si napiso mislim da se punca hotla samo se pozabavat z tabo ,hotla je da jo nategnes in pol pozabita na vse ti pajac pa si hodo znjo na pijacke pa se predougo z njo ukvrajo in babnca je pac postala sitna ker si ti tak pajac :D Zaj se mores z tega kaj naucit za prihodnje ,ce vidis da punca ni resna in ima fanta in samo neke bluzi pa takoj resis problem po domace povedano - samo nategnes pa pobegnes in je to to :D nasledni dan pa se itak nebo vec z tabo menla in bo pozabla na vse skupaj in uzivala z starim fantom

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ProGamer ()

NazgulRR ::

Povej ji, naj prvo tipa odjebe in te pol pokliče. Če ji je kaj do tebe, bo tipa odjebala. Če ne, pa pač move on.

KandazaR ::

Ženska niti ne hodi s tabo pa je ljubosumna na druge ženske s katerimi se srečaš/pogovarjaš pa se pizdi nate zarad vsake malenkosti. In take zveze, ki so trajale več let ( v tem primeru 5 let) se ne prekinejo kar iz danes na jutri. Ljudje se navadijo en na drugega. Nasvet bejž stran od take babe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

IceIceBaby ::

Ženska ti že zdej teži, če greš na pir? Bejž stran od take babe :)

KoMar- ::

Če si tako zmeden pred žensko, kot ko pišeš na forum (sem obupal po prvih par "stavkih", če jim lahko tako rečemo), potem raje obupaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KoMar- ()

MrFr3aky ::

"give up... if she doesn't like you know she wont like you in future.." preprosto... pust jo namir.. če pa vidiš da te peca jo pa nategni ko zajca :D malo šale..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrFr3aky ()

Gandalfar ::

Tole ni konstruktivno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Punca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6313645 (11394) Gandalfar
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56858194 (36716) strictom
»

KAKO naj dobim punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
599732 (7019) Karaya 52
»

Navezovanje stika z žensko - dokaj težko delo za g33kovske klošarje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11312745 (4722) Snegec
»

Razmerja čez tipkovnico (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
543995 (3121) Ziga Dolhar

Več podobnih tem