» »

Punca

Punca

1
2
»

spirit ::

pejta sama vn, pa ne žurat ampak na sprehod, pogovarjita se o biločem, sploh ne silt vanjo med sprehodom jo primš za roko, če se umakne ji daš mir, če ne ji paše in se pogovarjita dalje, deli se k da ni nč,.. in pol pač naprej vidš do kam pele ko se kje, ko se poslovita pa objem pa lupčka in je zadeva spelana ;)
sam pač zavedat se morš da so šasne da ne gre nikamor in če ne gre vsaj veš pri čem si.
prijatlstvo s punco ki ti je všeč je lahko zelo zoprna stvar, ampak prej ali slej jo preboliš (način kako je od posamznika odvisn) ampak pol ko ti ni več ušeč si pa komot prjatu z njo.

Cifix63 ::

Večina od nas bi jo dala na hladno...samovšečnica pač. Pričakuje le pohvale v superelativah ampak le virtualne. Kaj naj torej s takšno...? Škoda svobode.

Jerry000 ::

ZaphodBB je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:


Bi ti pa svetoval, da ohraniš pristne stike z njo. Ker prvič - jo imaš rad, četudi te bo bolelo ko bo ona z drugimi. In drugič, če ne moreš imet nje - imaš lahko njene prijateljice :).


A ni to malo čudno da bi mel njene prijateljice:)? Mislm...ker po tem si še nekako z njo v stiku. Nvem...zame bi je bivša bivša in njene frendice no go:)

Glede na to, da sta očitno še relativno mlada tudi njuna veza ni bila neka prava veza. Pomojem sta se malo spoznavala in je bilo to to. On je njej nafilal ego in to je bil obseg njune zveze. Če sta sedaj prijatelja so njene frendice fair game, mogoče mu uspe še v njene hlače zlest. Samo ne na tak način, da ji bo po telefonu in SMSih govoril, da jo ima rad. :D

No ja če ni prava veza pol frendice ON, če pa nekako resna pa se mi zdi frendice no go...seveda vsepovsod so kakšne izjeme:D

vostok_1 ::

Demon71 je izjavil:

Večer fantje,

najprej hvala vsakemu posebej za komentar. Pri meni je tako, da to punco poznam že od 5 leta naprej (jaz sem star 18, ona 16). Jaz nisem tak fantič, da bi z vsako bluzil (pa ne izgledam slabo), ker se mi zdi to preveč otročje in če po resnici povem tega nikoli ne bi naredil, ker kar se tega tiče jaz najprej sklenem zelo dobro prijateljstvo šele po tem, če je kemija med obema spoloma se lahko pogovarjamo dalje.

Ta punca za katero govorim ni ne vem kakšna lepotica (ne to kot slabo ali narobe razumet), je veliko boljših na svetu - po izgledu ampak bistvo tega je da je ona v mojih očkah prava lepotica. Tudi po karakterju se zelo dobro ujameva.

Jaz sem takšen, da se bom stežka predal že zaradi tega, ker takrat, ko sem ji napisal, da mi je všeč ni vedela kaj odgovoriti. Tudi kakšnega razloga ni dala, da ji naj neham pisat ali se videvat z njo. Enostavno ignorira zaradi tega, kar sem ji priznal, ker kaj drugega ne more biti. Je pa res da da ko smo bili zunaj je ena x kolegica izjavila (verjetno mišljeno bolj v hecu kot zares), da si pišem z eno punco in seveda je ona potem to slišala. Kmalu za tem je šla tudi domov. Sicer dvomim, da je bil to glavni razlog ampak dobro ... Jaz prehiteval nisem, ker to tudi ni moj namen. Povedal sem ji le da mi je zopet všeč in to je to.

Ona pa je bila tista, ki mi je prva poslala tiste smeškote. Jaz sem potem storil isto - povsem razumljivo.

Trudil se pa vseeno bom, ker se mi zdi nesmiselno, da bi tako hitro odnehal, ker mi ta punca res pomeni vse na svetu. Tudi v živo ji bom povedal, kar bi že zdavnaj moral ampak nikoli ni bilo prave priložnosti. Ko bo rekla, da ji naj neham hoditi blizu ali ji naj neham pisat bom odnehal tako pa le imam še kanček upanja, da se bo iz tega nekaj izcimilo.

lp


18, 16?!

False alarm guys, let's go back home.

Ne resno človek, pejt raje špilat Starcraft 2 ali brat kako poučno knjigo.
Škoda entalpije za take brezveznosti pri teh letih.

harmony ::

Ona pomoje bolj v očeh vidi neki druzga kot pa neko resno ljubezen.

111111111111 ::

Demon71 je izjavil:

Večer fantje,

najprej hvala vsakemu posebej za komentar. Pri meni je tako, da to punco poznam že od 5 leta naprej (jaz sem star 18, ona 16).


Stari 18? Pa si že kompliciraš življenje? težka ti bo naprej, res pa je da s starostjo pride modrost ali norost. No, nekaj že.

D3m ::

Demon71 ona išče starejšega moškega z izkušnjami. Kaj naj počne s teboj?

MOVE ON!
|HP EliteBook|R5 6650U|

MIHAc27 ::

Ojoj, vse to zaradi enga :*
Dokler ti ga v živo ne da (ljubčka) se je brez veze razburjat. V živo ji ob priložnosti povej, da ti je všeč. Če bo kaj iz tega bo, če pa ne pa pač počakaj. Ali boš našel drugo, ali pa bo dozorela vmes tudi ona in spoznala ali želi biti z tabo ali ne.

Moj nasvet: Pusti SMS. Čim več se druži z njo in mogoče rata. Pa ne glih kot zmenek, ampak lahko tudi v družbi. Samo da sta veliko skupaj.

Engineer_ ::

harmony je izjavil:

Skoda ker ne obstaja kaksen smajli v obliki sredinca. To bi ji jaz poslal za lahko noc.




Edina rešitev za take reči. Žal je navadno tako da če mešaš drek, začne še bolj smrdeti.
No, včasih pa morda celo uspe. Seveda samo v primeru, da vaju je čas spremenil takole in zato lažje prenašata reči, ki so vaju prejšnič spravile narazen

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Engineer_ ()

Engineer_ ::

Demon71 je izjavil:

da 3 dni nazaj napisal, da mi je še vedno všeč.

...Odgovora na to kar sem ji napisal nisem dobil. Njen dober kolega mi je rekel, da ni vedela kaj naj odpiše. Od takrat naprej mi nič več ne napiše in mi gre res na živce, ker ne vem kaj je narobe.

Aja, preden sem ji to napisal mi je ona zopet prva za lahko noč poslala :*. Naslednji dan, ko je pa šla kampirat pa še srčka ... tako, da ne vem kako je bilo to mišljeno.


... ima te rada kot prijatelja. get over it. odpisala ti ni zato ker ni vedela kaj ti odpisat, ker ji nisi všeč kot partner, verjetno.

Če te tako zelo muči jo direktno vprašaj če bi šla s tabo na zmenek, samo vedi da boš s tem reskiral vajino trenutno prijateljstvo. Če pa tega ne boš storil pa boš verjetno se ves čas spraševal če bi lahko kaj bilo. Odloči se in bodi moški in naredi kaj.

lahko mi še ti daš oznako persona rudis, če ti ni všeč da ti nekdo direktno pove kar nočeš slišat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Engineer_ ()

D3m ::

Kdo pa sploh hoče biti prijatelj z bivšo? Da faq people?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Engineer_ ::

D3m je izjavil:

Kdo pa sploh hoče biti prijatelj z bivšo? Da faq people?


zakaj ne? Če se nista po koncu zveze nenormalno grdo sprla ne vidim nobenega razloga da ne bi bil prijatelj z bivšo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Engineer_ ()

D3m ::

Zakaj ja?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Gandalfar ::

Dovolj bo
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12520963 (17275) BigWhale
»

Ljubezenski zaplet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15925973 (21008) jype

Težave v odnosih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
547686 (5910) Mavrik
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56858119 (36641) strictom

Več podobnih tem