» »

KAKO naj dobim punco?

KAKO naj dobim punco?

«
1
2

Jankr ::

imam problem.
sem 15 letnik in sem noro zaljubljen v punco ki je bila do šestega razreda moja sošolka, zdaj pa sosošolka.
Skratka hodima na isto šolo.
Ne vem kako naj jo pridobim. Ne vem kaj naj ji rečem. kaj naj naredim ??!!

#000000 ::

Kdor jezika špara, kruha strada. Lahk si pa tud drugače interpretiraš :)

bluefish ::

zakaj se mi ta tema zdi nekako znana?

LuGi ::

Ker ze obstaja podobna ;)

Kako pristopiti do dekleta?

bluefish ::

e, to je ta, pa še nekaj linkanih v temi.

noraguta ::

dej ji 500€.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Jankr ::

lol ona mi jih je enkrat.
sam tolarjev :P

noraguta ::

pol pa ji vrn z obrestmi
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Jankr ::

lol nwm a mi bo to dost pomagalo:|

tony1 ::

Jankr: Hja, glej pri teh letih te bo verjetno od groze pobralo, če jo povabiš na sok, pa tudi, če zbereš pogum, je lahko to zanjo dovoljšnji šok, da bo samo odkimala...

Za moje pojme je dovolj, če si čimveč v njeni bližini in si pač pozoren nanjo (to pomeni, da jo poslušaš)... Dam besedo, da te tudi ne bo ubilo, če se čisto normalno pogovarjaš z njo, pa tudi če o kontrolki iz slovenščine... Tako bi se ji že morala prižgati žarnica v glavi, da jo ta tip "pa rad vidi"...

Naslednja stvar, ki jo je mene naučila ena luštna punčka pri tvojih letih, je čisto univerzalen način, da pokažeš bejbi, da ti je všeč: ko se pogovarjaš z njo, jo glej v oči, in ko te prime, da bi umaknil pogled, vztrajaj še malo. Pri tem ti itak gre na smeh in si vse povedal. Zadeva deluje tudi, če se dva gledata z očmi iz dveh čisto različnih koncev hodnika. In takrat stegni jezik in reči: Živjo! ;) In pejt do nje in reci eno čisto nepomembno stvar, kar ti pač pade na pamet, vsebina sploh ni važna, vse pove že to, da si šel do nje.

Skratka, zate naj bo razlika med prijateljem in prijateljico, ki se pogovarjata in tipom in bejbo, ki si probata po ovinkih pokazati, da sta si všeč gledanje v očke. (Kaj pa vem, če je pri teh letih še moderno stegniti jezik, in bejbi pribiti, da ti je všeč? Po moje ne več. :D)

Btw. seveda se lahko zgodi, da te ima bejba samo za prijatelja ali pa ji enostavno nisi všeč, in ti bo to neverbalno kolikor tolikor jasno pokazala tako, da se med pogovorom mogoče že srečata z očmi, ampak točno toliko kot je vljudno in potem bejba pač umakne pogled. To na nek način pomeni zavrnitev, in to se boš s časom že naučil sprejeti. Greš naprej, si še preveč mlad, da bi se sekiral. :)

Ko boš malo starejši boš spoznal, da se nima velikega smisla na smrt zaljubljati v punce, ki jih ne poznaš (v bistvu tako nisi zaljubljen vanjo, ampak samo v svojo predstavo o njej!). Ena bejba ti je lahko pač malo všeč, in potem se boš naučil, da jo najprej pač povabiš na sok. Če se zaštekata, šele začneš razmišljati o pravi zaljubljenosti, če ne ali je pač ne zanimaš, greš naprej.

ffka ::

tony1 , zelo lepo povedano , kot da bi poslušal kakšnega psihologa xD
drugače pa moja varjanta , na žurki jo napiješ pa je tvoja xD

Jankr ::

heh hvala tony:D

tony1 ::

tony1 , zelo lepo povedano , kot da bi poslušal kakšnega psihologa xD
drugače pa moja varjanta , na žurki jo napiješ pa je tvoja xD


Da sem se do tega dokopal sem porabil toliko in toliko let življenja. Bi bil vesel, če bi mi kdo to povedal, pa... :P

Glede pijače si se pa hecal, ne? :D

Aston_11 ::

Pusti babe na miru, uživaj raje življenje kako drugače, saj so še drugi športi. Itak boš prekmalu fasal kakšno, ki te bo ovila, preden boš vedel. In potem boš copata. Še enkrat, nikamor se ti ne mudi, pusti babe pri miru in uživaj življenje, dokler še lahko. Ukvarjaj se s športi, hodi v naravo itd., omisli si hobije.... ne rini v nesrečo...

Sicer pa najbolj pali, če jo s stilom pošlješ nekam (npr. pejdi v qurac, tu je poudarek na zadnjem a-ju, če rečeš qurc, ni isto, ni s stilom), potem so vse vznemirjene in vohke (to pomeni, da se medijo na pravem mestu). Če pa niso, potem so itak že stare tete, zrele za kompost.
:D

kixs ::

tony1:
sicer dobro napisano - v vecini. Dodam sam tole: odvisno je kam punca pogleda, ko umakne pogled. Ce pogleda dol, je to cool. Ce levo/desno, potem ni cool. Ampak nikol ne ves kaj se ji plete po glavi, ce sploh.

Pa o pravi zaljubljenosti se sploh ne razmislja, ker te itak sama zadane ;)

Glede na to, da sta enako stara, je to ze en problem. Punca imajo rade starejse ali pa vsaj taksne, ki delujejo starejse. Torej taksne, ki so bolj glasni in se ven mecejo... pa puncam cim bolj nagajajo. "Nagajanje/zajebavanje" je zelo cool znak za pozornost in naklonjenost. Seveda ne smes s tem pretiravat in it cez mejo okusa (ceprav enim vseeno uspe).

Fora je samo v tem, da se je ne smes bat in moras vedet kaj hoces. Potem delaj to kar hoces in ona, ce bo hotela, ti bo sledila. Ce ti bo sledila, si na konju. Ce ne, pac "move on". Ne rabis zdaj uporabljat kaksnih besed, ze to, ce govori s tabo in ce gre s tabo kamor predlagas, je dovolj, da ves, da si ji zanimiv.

lp

tony1 ::

Ma, glede starosti je tip še ravno na meji, ko še ima neke okvirne šanse. Čez leto ali dve bo pa pečen. Torej, Jankr, pljuni v roke (in si jih pol pejt umit in razkužit :)))!

Teh interpretacij z umikanjem pogleda je verjetno cel kup (tako kot tista, da mora bejba, ki kadi, če jo zanimaš obvezno pihat dim na gor...)...

Tole o zafrkavanju pa drži, vse v mejah zafrkancije jasno.

tx-z ::

Pejt do nje, pol boš itq najbrž zmrznu. Če boš zmrznu mej s sabo za usak slučaj en listk kjer maš napisan če bi šla s tabo na pjačo al pa kj.... Pa briga te, če ti reče ne jo odjebš in si najdš eno drugo k je še bolša...Če reče ja pa itq veš kaj pol naprej;) Sam ne pol še 1x zmrznt :D
tx-z

;-) ::

Ne se hecat kere teme.

Vprašajo ej mala bi ti z mano srala (lih mam drisko).

Good Guy ::

skenslaj se z rufa :)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

;-) ::

Ko boš malo starejši boš spoznal, da se nima velikega smisla na smrt zaljubljati v punce, ki jih ne poznaš (v bistvu tako nisi zaljubljen vanjo, ampak samo v svojo predstavo o njej!).


Tak je. To boš vido ko boš dobo ka si že dolgo želiš. Prvi dan al pa tedn je wau, pol začne ta wau minevat, na koncu se naveličaš gledat eno "faco" in ene finte ki ti solijo pamet. Itak pri petnajstih nemoreš pričakovat neke resne zveze (ali pa) tako da se ne naveži preveč in glej za drugimi, tak da ko je z to konec maš kr drugo.

Tiste finte da rabiš kulico itd. Nevem nism še probal, ponavadi najdem punco zvečer ko grem ven v kak klub ali kaj podobnega pa steče pogovor itd. itak vidiš če si ji všeč...pol stojita stalno bliže, pa se zgodi kaj =) takrat nesmeš bit preveč vesel ker še ni nič, drug dan ko prideš domov, se strezneš, poiščeš njeno cifro al pa kak kontakt pa vprašaš če je to blo kr je pač bla pijana al whatever al tud drgač tak misli.

enxtip ::

A na ebayu si pogledal?
Ugotovi kaj potrebuje, kaj ji največ pomeni. Če je to ledvica, enostavno pojdi do nje in ji reči, da bi ji rad daroval ledvico. Pa bo tvoja :D

p.s. -> Google-> vtipkaj: Russian brides -> naroči in kupi
jok3

Dajati nasvete in pametovat kaj preveč ne zaleže, konec koncev je na tebi zadeva ali boš šel do nje in kaj boš storil. Kar je pomembno je to, da če ti ni uspelo storiti tega do zdaj ne pomeni da ti tudi ne bo. Kdor reče: " Enostavno pojdi do nje, reči to naredi to in ono", ni vse v temu, punce so različne. Pomembno pa je da storiš nekaj, kar bo ona opazila, kar ji bo všeč. Naj bi bilo težje osvojit punco ki jo poznaš že nekaj časa kot pa eno ki si jo šele spoznal, saj si ljudje zapomnejo 80% obnašanja (karakterja?) oz. tega kar vidijo prvič pri nekomu ki ga ne poznajo.
Uglavnem, če boš nadeljeval tako kot si do zdaj boš težko dosegel kaj. Sprememba razveseljuje =D. Spremeni kaj na sebi, boljše jo spoznaj (njene navade, želje,...okus...). Definitivno pa se pogovarjaj z njo, naj vidi da si drugačen od drugih ali pa vsaj neko spremembo na tebi ki je ni navajena.

Ne skrbi, živi se do prve smrti. Življenje je ob recesiji manj vredno, tako da boš lažje kaj dosegel v teh časih. :)

Have fun =D

jype ::

Povabi jo v Piran za vikend.

whatever ::

Ženska = problem!
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

___ ::

povabi jo na sprehod, pijačko..pogovarjaj se z njo, poslušaj jo ko ti bo kaj govorila, pač tisto ko folk pravi da morš bit takšen kot si..to je resnica veš:)

sicer pa se zna zgoditi da te bo imela za prijatelja, ko pa si enkrat tam, je pa zelo težko preiti iz prijateljstva v zaljubljenost:) vsaj moje izkušnje tako pravijo:) ko je kakšna enkrat rekla da sva samo prijatelja sem vedel da je to pač to:) da lahko le sanjam o tem da bi bil z njo:)

whatever

i could not agree more!:)haha:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ___ ()

jype ::

whatever> Ženska = problem!

Ja, saj zato jo moraš rešiti.

perci ::

stavi kaj z njo

če zmaga ona, častiš pijačo/kosilo/večerjo ti, v nasprotnem pa ona ;)

šernk ::

sicer pa se zna zgoditi da te bo imela za prijatelja, ko pa si enkrat tam, je pa zelo težko preiti iz prijateljstva v zaljubljenost


niti ne omenjaj tega... zato pa sem se sedaj odločil da ne sklepam več resnih prijateljstev. in po mojih izkušnjah je pri tem vedno prisoten tisti strah da izgubiš to prijateljstvo, saj se bojiš izgubiti osebo ki jo imaš preveč rad.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

perci ::

Prijateljstvo z žensko je ena taka čudna reč...pravzaprav pravo prijateljstvo v tej obliki ne obstaja. Razen pri gayih.

imagodei ::

perci,

I beg to differ :)
- Hoc est qui sumus -

šernk ::

perci, torej spadam med gaye? :D

glede na to da nimam najboljšega prijatelja, temveč najboljšo prijateljico, kateri lahko res vse zaupam? eh kaj vse bom še zvedel na tem forumu :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

tony1 ::

Nekaj malega benefita of the doubt ti damo samo, če je grša kot smrtni greh :D

Blinder ::

šernk, kak lahko zaupaš ženski?:)) Niso tok zaupanja vredne kot moski.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

BigWhale ::

tony1 , zelo lepo povedano , kot da bi poslušal kakšnega psihologa xD
drugače pa moja varjanta , na žurki jo napiješ pa je tvoja xD


Pijaca? Eh Luzr.

"Does this smell like chloroform?"

Blinder ::

Če je "luzer", pol je pijača kar dobra taktika. Če on ji ni zanimiv pol z njo nima šans, ko je ona v treznem stanju..
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

ffka ::

BigWhale , škoda ker nisi ugotovu da je to hec , drgač pa je itak k so usej pijane so use tvoje tko je .

noraguta ::

bw-ja ni preveč resno za jemat , on jo je obsevu ene 3 mesce pred 19' crt jem z zeleno-črno konzolo v redhetu.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

šernk ::

Nekaj malega benefita of the doubt ti damo samo, če je grša kot smrtni greh :D


po resnici povedano niti ni tko slaba za pogledat:P vendar v času ko sem jo spoznal sem bil prevelik luzer da stopim do nje za kaj več, še zdaj mi je včasih žal, vendar sedaj greva pač vsak svojo pot drug ob drugem, kdo ve kaj bi bilo v drugačnem primeru.

šernk, kak lahko zaupaš ženski?:)) Niso tok zaupanja vredne kot moski.


žal se da, sploh ko vidiš da ona zaupa tebi, misliš si da si med seboj marsikaj zblebetajo, vendar ko jih malce bolje spoznaš ugotoviš, da nekatere znajo kakšno stvar tudi zase zadržati :). v nasprotju z nekaterimi "prijatelji" ki so to le ko te potrebujejo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

perci ::

sej prjatu si lahko...sam dobri prijatli se slej ko prej znajdejo nekje sami zvecer na enem kavcu...in potem se ob kaksni pijaci zgodi se kaj vec...

Aston_11 ::

Kakšen hobi raje...

Pšenični ::

Jebeno je to k ti ne more skor noben pomagat. Mi smo mel Jonasa, ki nas je učil kako nej pecamo.

imagodei ::

Ah, telbanc, kaj bi Jonas, ta je itak skos zakajen... >:D
- Hoc est qui sumus -

ABX ::

imam problem.
sem 15 letnik in sem noro zaljubljen v punco ki je bila do šestega razreda moja sošolka, zdaj pa sosošolka.
Skratka hodima na isto šolo.
Ne vem kako naj jo pridobim. Ne vem kaj naj ji rečem. kaj naj naredim ??!!



Flirt sledi točnim pravilom, čeprav se tega večkrat ne zavedamo in delamo po instinktu.

Prvo je "Eye contact", potem govor, fizični dotiki, zgornji del rok, hrbet, .... vse se dogaja popolnoma naravno. Če imaš težave z temi koncepti, Googlaj boš dobil ogromno odgovorov.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

BigWhale ::

sej prjatu si lahko...sam dobri prijatli se slej ko prej znajdejo nekje sami zvecer na enem kavcu...in potem se ob kaksni pijaci zgodi se kaj vec...


Ej, jest sem bil ze s ful kolegi zvecer na kavcu, pa se se nikol ni nic zgodil! Kako teb rata?!?! :>

BigWhale ::

Če je "luzer", pol je pijača kar dobra taktika. Če on ji ni zanimiv pol z njo nima šans, ko je ona v treznem stanju..


Luzr je zato k nuca pijaco. Chloroform je desetkrat bolj ucinkovit, pa ful manj ga ponucas!

M-XXXX ::

Ej, jest sem bil ze s ful kolegi zvecer na kavcu, pa se se nikol ni nic zgodil! Kako teb rata?!?! :>

Najprej daš "ponesreči" svojo roko na njihovo, ali koleno, potem se stisneš malo skupaj,....>:D

jype ::

M-XXXX> Najprej daš "ponesreči" svojo roko na njihovo, ali koleno, potem se stisneš malo skupaj,..

"I'd love to go out with you, but I did my own thing and now I've got to undo it."
"I'd love to go out with you, but I have to floss my cat."
"I'd love to go out with you, but I have to stay home and see if I snore."
"I'd love to go out with you, but I never go out on days that end in `Y.'"
"I'd love to go out with you, but I want to spend more time with my blender."
"I'd love to go out with you, but I'm attending the opening of my garage door."
"I'd love to go out with you, but I'm converting my calendar watch from Julian to Gregorian."
"I'd love to go out with you, but I'm doing door-to-door collecting for static cling."
"I'd love to go out with you, but I'm having all my plants neutered."
"I'd love to go out with you, but I'm staying home to work on my cottage cheese sculpture."
"I'd love to go out with you, but I'm taking punk totem pole carving."
"I'd love to go out with you, but I've been scheduled for a karma transplant."
"I'd love to go out with you, but it's my parakeet's bowling night."
"I'd love to go out with you, but my favorite commercial is on TV."
"I'd love to go out with you, but the last time I went out, I never came back."
"I'd love to go out with you, but the man on television told me to stay tuned."
"I'd love to go out with you, but there are important world issues that need worrying about."

d0rK ::

Kaj pa tisti timeless izgovor: It's not you, it's me. ;D

ABX ::

she: Do you love me?
me: I don't understand the question.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

mtosev ::

podari ji Merci cokolado :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tear_DR0P ::

simple way

greš do nje, pogledaš v oči in vprašaš če ti da - če ti ne da, se ne sekiraš, redko kdo ostane s svojo srednješolsko ljubeznijo (čeprav jaz sem:P)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

System Shock 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7111920 (2532) oo7
»

Please help me to find a person!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
888473 (4874) Pesjan
»

romantične pesmi - spisek

Oddelek: Sedem umetnosti
3618614 (17866) Saladin
»

Tisti ki obvladate ang, plz help!

Oddelek: Šola
362493 (1935) Zeberdee
»

Water Block/Heater Core

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
332319 (1634) DrSergioDJ

Več podobnih tem