Forum » Pomoč in nasveti » Youtube nekaj nastavitev pomoc
Youtube nekaj nastavitev pomoc
pino ::
Hojla
Nalozil video, video predvaja ok samo tam kjer vpisem title videa mi pri zacetku predvajanja ta title izpise(levo zgoraj). Se da to kako anulirat.
Potem pa se:
Na koncu videa mi vrze sorodne posnetke. Ker imam vec svojih posnetkov gor, kako bi nastimal, da bi se tam videli samo moji posnetki, ki jih imam na Youtube.
Hvala
Nalozil video, video predvaja ok samo tam kjer vpisem title videa mi pri zacetku predvajanja ta title izpise(levo zgoraj). Se da to kako anulirat.
Potem pa se:
Na koncu videa mi vrze sorodne posnetke. Ker imam vec svojih posnetkov gor, kako bi nastimal, da bi se tam videli samo moji posnetki, ki jih imam na Youtube.
Hvala
LP Pino
bluefish ::
Na koncu videa mi vrze sorodne posnetke...Tisto je narejeno avtomatsko na podlagi ključnih besed, števila ogledov in podobnega. Niti nimaš velikega vpliva na vse skupaj.
... mi pri zacetku predvajanja ta title izpise(levo zgoraj)...V samem oknu predvajalnika ali kje?
pino ::
Aha hvala
V samem oknu predvajalnika ali kje?
Ja na zacetku ko mi pokaze sliko v samem predvajalniku, preden pritisnem play
V samem oknu predvajalnika ali kje?
Ja na zacetku ko mi pokaze sliko v samem predvajalniku, preden pritisnem play
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere - VprašanjeOddelek: Programska oprema | 842 (313) | Dag |
» | Adobe Premiere (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2076 (1497) | Hustla |
» | YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1670) | Cold1 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | "Štekanje" menija v Crysis-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1252) | Kristjan15 |