Forum » Pomoč in nasveti » z vsakim klikom se mi manjša slika
z vsakim klikom se mi manjša slika
lkjh ::
En teden se mi že pojavlja na računalniku, da se mi z vsakim klikom po katerikoli internetni strani zmanjša slika. Tako, da če bi želela pregledovati internetno stran, moram uporabljati drsnike ob strani. Vendar po nekaj klikih tudi to ni več uporabno, ker se slika zmanjša na milimetre in vidim samo še bel ekran. Tako, da pravzaprav sploh ne morem uporabljati interneta.
Za boljšo ponazoritev problema prilagam slike ekrana.
Ima kdo kakšen nasvet, kje bi bil problem in kako naj to popravim?
Vnaprej najlepša hvala za nasvete!
Za boljšo ponazoritev problema prilagam slike ekrana.
Ima kdo kakšen nasvet, kje bi bil problem in kako naj to popravim?
Vnaprej najlepša hvala za nasvete!
KoMar- ::
Dej, hojnikb, get a life. Vsiljevanje Firefoxa vsakomur za vsak problem ni več kul, ok?
lkjh: Pogooglal sem in nisi edina s tem problemom:
http://www.techsupportforum.com/microso...
Rešitve zaenkrat nisem našel, ampak priporočam ponovno namestitev Internet Explorerja. Žal XPjev že lep čas ne uporabljam več, ampak predvidevam, da greš v Control Panel, pod Add/Remove programs, tam nekje obkljukaš "Show installed updates", poiščeš Internet Explorer 7 oz. 8 in ga odstraniš ter nato prek Windows Update ponovno namestiš.
Druga stvar, ki mi pride na misel, je, da odstraniš vse plugine oz. add-one iz Internet Explorerja (vidim, da uporabljaš Google Toolbar), ker lahko, da je kateri od njih krivec.
Pa še tretja stvar: nobene potrebe ni, da fotografiraš monitor, ker imaš na tipkovnici prikladno tipko "Print Scrn", ki ti v Clipboard shrani posnetek zaslona, ki ga nato prilepiš v Slikarju, shraniš in naložiš na net.
lkjh: Pogooglal sem in nisi edina s tem problemom:
http://www.techsupportforum.com/microso...
Rešitve zaenkrat nisem našel, ampak priporočam ponovno namestitev Internet Explorerja. Žal XPjev že lep čas ne uporabljam več, ampak predvidevam, da greš v Control Panel, pod Add/Remove programs, tam nekje obkljukaš "Show installed updates", poiščeš Internet Explorer 7 oz. 8 in ga odstraniš ter nato prek Windows Update ponovno namestiš.
Druga stvar, ki mi pride na misel, je, da odstraniš vse plugine oz. add-one iz Internet Explorerja (vidim, da uporabljaš Google Toolbar), ker lahko, da je kateri od njih krivec.
Pa še tretja stvar: nobene potrebe ni, da fotografiraš monitor, ker imaš na tipkovnici prikladno tipko "Print Scrn", ki ti v Clipboard shrani posnetek zaslona, ki ga nato prilepiš v Slikarju, shraniš in naložiš na net.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220941 (49260) | nergac |
» | Težave z OperoOddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1671) | biofrutek |
» | Mobilni telefon z optičnim zoomomOddelek: Mobilne tehnologije | 2307 (1735) | V-i-p |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5322 (4231) | Duhec |
» | Photoshop cs3 problemOddelek: Programska oprema | 1257 (1140) | urosdtl |