» »

Slovenske železnice

Slovenske železnice

««
9 / 9
»
»»

kow ::

Okej, sam ce ze imas kartico, kaj ti preprecuje da uporabis pametni telefon in kupis preko appa. Neznanje, ker si 80 letnik? Ali je bolj namenjeno tujcem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

HitroDihanje ::

kow je izjavil:

Sicer sem redko na vlaku, ampak a se samo meni zdi, da je osebje precej neprofesionalno?
Se situacija kaj izboljsuje?

Meni ga je sprevodnica zaradi zamude pocuzala. Zdaj pa ne vem koliko je to kaj profesionalno...

Odvisno, ce ti je vmes pojasnila razlog zamude.

MojsterX ::

kow je izjavil:

Ne razumem poante kartomatov brez gotovine.

izropani so vsakič. Predstavniki privilegiranih jih na dolenjskem redno praznijo ali pa poskodujejo da moraš še zmeraj kuput karto na blagajni.

Ce jih vedno izropajo, so odlicnen honeypot za kriminalce.

k4vz0024 ::

Le kako si upajo podražiti ceno vozovnice ob takih zamudah? Jih ni nič sram?

nejc_nejc ::

Junija sem tudi doživel da sem komaj sprevodnika prepričal da me je še na vlak spustil s kolesom ker so bila mesta za kolo polna. Je bilo nekje 50 koles na vlaku. Peljeta pa samo 2 na dan ob 15 pa ob 17 samo zadnji je ob 1h komaj v MB. Tako da ja pojdite z vlakom samo na garnituro je mogoče 10 mest za kolo.

Kaj to, naju so l.95 prišli vsi iz vlaka, komplet osebje, gledat kaj zaeni kreteni kolesa na voz dajejo....;) so ju dali v prostor za Pošto.

Alexius Heristalski ::

k4vz0024 je izjavil:

Pa saj ni SŽ sam podražil vozovnic. To je storilo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo, ki pri nas upravlja z javnim potniškim prometom.
https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-dr...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Jusk ::

Nekaj postov nazaj je bilo napisano da se na kartomatih ne da kupit vikend vozovnic(vozovnic s popustom).. pa se jih da,sicer očitno samo za imetnike IJPP kartic,jaz imam prenosno IJPP kartico in na kartomatih lahko kliknem na opcijo 'enkratna vikend' ali 'dnevna vikend',in tako na kartomatu kupim in si na kartico naložim vozovnico. Pa še ena zanimivost,na kartomatih SŽ se isto lahko kupi vozovnice za avtobus(seveda samo z IJPP kartico). Lep pozdrav

delavec44 ::

No saj sedaj s podražitvijo za 20% in z zmanjšanim vikend popustom na 25% bo tudi ta problem manj zanimiv.

k4vz0024 ::

Alexius Heristalski je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Pa saj ni SŽ sam podražil vozovnic. To je storilo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo, ki pri nas upravlja z javnim potniškim prometom.
https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-dr...

Seveda, SŽ so samo nemo gledali...;(

Potem pa svizec zavije čokolado!;(
««
9 / 9
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posodobitev železniškega prometa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16324659 (16217) Lonsarg
»

Modernizacija železniškega potniškega prometa (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
658090 (6490) Conini
»

Spletna prodaja vozovnic za vlak leto dni pozneje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
10928441 (22938) 111111111111
»

SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )

7214981 (12678) aborko
»

SŽ - 5 ur na vlaku od MB do KP? (strani: 1 2 3 )

12639086 (33159) DuleKrtola

Več podobnih tem