Forum » Pomoč in nasveti » Ebay avkcija in odštevanje časa
Ebay avkcija in odštevanje časa
Blond ::
Pozdravljeni mojstri.
Na Ebayu preživim kar nekaj časa.
naenkrat pa mi je nehalo prikazovat odštevanje časa in dvigovanje cene pri avkciji in morem sedaj ročno"refreshat" stran, kar pa je zamudno in tako marsikatero avkcijo zamudim.
Najverjetneje je v brskalniku "Safari" in tudi Firefoxu napaka, oz sem nekaj prestavil.
Kako to dobiti nazaj ??
Hvala in LP
Na Ebayu preživim kar nekaj časa.
naenkrat pa mi je nehalo prikazovat odštevanje časa in dvigovanje cene pri avkciji in morem sedaj ročno"refreshat" stran, kar pa je zamudno in tako marsikatero avkcijo zamudim.
Najverjetneje je v brskalniku "Safari" in tudi Firefoxu napaka, oz sem nekaj prestavil.
Kako to dobiti nazaj ??
Hvala in LP
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
samo hec je v tem, da je to delalo, potem pa naenkrat ne več..
www.galea.si
Binji ::
Meni je enkrat nehal delat celoten JS na neki strani. Rešitev je bila, da sem odstranil vse iz cacha brskalnika in refreshal.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
sem poskusil...nič ni boljše
www.galea.si
mat3 ::
Kolikor mi je znano se to odštevanje časa pojavlja le na določenih avkcijah, po mojem opažanju več na nemškem eBayu in sklepam da gre za testno fazo zadeve. Moje mnenje. Drugače je standard da moraš refreshat čas.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
hmmmm....ok
www.galea.si
meni tudi zadnjih 5min ne deluje...
www.galea.si
T_F_7 ::
torej tisti kinez, od katerega nisem dobil blaga in ki mi je potem povrnil in nakazal denar na paypal, mi je sedaj poslal tole:
[quote]Request from seller to cancel transaction
Reason for request: The seller says that you have returned or will be returning the item for a refund.[/quote]
Sklepam, da mi je tole poslal zato da ne rabi plačat ebayu za končano transakcijo. Zanima me pa, če me lahko tudi zafrkne in potem ko pristanem na tole, se pritoži, da mu nisem poslal nazaj blaga???
Reason for request: The seller says that you have returned or will be returning the item for a refund.[/quote]
Sklepam, da mi je tole poslal zato da ne rabi plačat ebayu za končano transakcijo. Zanima me pa, če me lahko tudi zafrkne in potem ko pristanem na tole, se pritoži, da mu nisem poslal nazaj blaga???
T_F_7 ::
torej tisti kinez, od katerega nisem dobil blaga in ki mi je potem povrnil in nakazal denar na paypal, mi je sedaj poslal tole:
pardon, zablodu temo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Kaj kupiti | 1009701 (974) | lolipop2 |
» | Ebay - prodajalec mi ni vrnil poštnineOddelek: Loža | 2639 (2016) | marjans |
» | Zmagal Ebay avkcijo - trgovec prodal tretji osebiOddelek: Loža | 8790 (6874) | grandioso74 |
» | Pomota pri nakupu na EbayuOddelek: Pomoč in nasveti | 3348 (2690) | KoMar- |
» | paypal - stroški vračila ?Oddelek: Loža | 2192 (1438) | madog |