Forum » Konzole » Far Cry 2
Far Cry 2
Fadil ::
Pozdravljeni !
Pred časom sem na Xbox 360 probal Far Cry 2, vendar se mi je že kmalu na začetku zataknilo. Ko se odpeljem z avtom ven iz mesta, mi že kmalu postane slabo, vzamem škatlico s tabletami, vendar ker je škatlica prazna, umrem. Pritiskal sem na vse gumbe, da bi si dal injekcijo, vendar ne gre in ne gre... Kje je tu fora in kaj moram storiti ?
Lep pozdrav
Pred časom sem na Xbox 360 probal Far Cry 2, vendar se mi je že kmalu na začetku zataknilo. Ko se odpeljem z avtom ven iz mesta, mi že kmalu postane slabo, vzamem škatlico s tabletami, vendar ker je škatlica prazna, umrem. Pritiskal sem na vse gumbe, da bi si dal injekcijo, vendar ne gre in ne gre... Kje je tu fora in kaj moram storiti ?
Lep pozdrav
laught ::
Ja moraš it po tablete si k nekemu ko skrbi za malarijo al nekak tak je, se ti mora vse pisat.
Fadil ::
Sem bil kar pozoren, pa nikjer nisem zasledil nekoga, ki bi mi ponujal tablete proti malariji. Dobil sem injekcije itd..., tablet pa nikjer !
Lep pozdrav
Lep pozdrav
AapocalypseE ::
Potem pa si nekaj spregledal, ker igra je narejena tako, da če upoštevaš navodila, nimaš problemov.
__Devil__ ::
Ko prideš iz tiste bajte ven je na desni zunaj na bajti poleg vrat neka omarica. Poglej tam noter.
Berserker ::
Ne do župnika v glavni vasi na sredini mape idi pa ti bo on dal neko misijo da moreš do nekega posestva nest knjige tam pokončaš 2-3 teroriste pa greš v bajto tam ti dajo v zameno za knjige , tablete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stroški psa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10944 (8243) | jype |
» | Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28123 (24527) | kakob |
» | Gensko "izboljšani" komarji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11106 (7494) | guest #44 |
» | Ptičja gripa v Mariboru (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 15147 (10778) | BluPhenix |
» | Bolečina - puljenje zobaOddelek: Loža | 18563 (17287) | strictom |