Forum » Navijanje » Navijanje Phenom II _955BE_
Navijanje Phenom II _955BE_
ModriN96 ::
Kakeršna koli že je razlika je nepomembna in na oko neopazna... zdej dasta pa lahko mir in nej se bistvo vrne na dejansko temo oz naslov teme...
Insade ::
Sicer smo OT,ampak ok
DaChampar aka BigBang,kot prvo za 110eu dobis 6GB rama triplechanel......kar pri corsairu ne moremo recti....
sicer za nas navadne overclockarje jim ni vazno kaksne latence ter frekvence imas,ampak malo bolj resni navijalci pa jim pomeni 2stopnje nizje latence ter 200Mhz vec recimo v super piju 10-15s (32m),torej prosim te lepo
sory za ot
DaChampar aka BigBang,kot prvo za 110eu dobis 6GB rama triplechanel......kar pri corsairu ne moremo recti....
sicer za nas navadne overclockarje jim ni vazno kaksne latence ter frekvence imas,ampak malo bolj resni navijalci pa jim pomeni 2stopnje nizje latence ter 200Mhz vec recimo v super piju 10-15s (32m),torej prosim te lepo
sory za ot
galu ::
Sicer smo OT,ampak ok
sory za ot
A sem resen navijalec? Če si "anti Corsair tip" ti jaz ne morem pomagat... OK, je večja razlika kot 0.1 FPS, v SuperPi več, ampak jaz tega ne potrebujem. Zakaj bi hotel kupit 6GB RAM-a, 1900MHz, boljše latence če pri mojem delu še tega ne izkoristim do konca. Je boljši tisti OCZ. Nihče ti tega ne nasprotuje. Ampak jaz nisem pripravljen dati 40€ več samo za to da "imam" to, ne da bi ga potreboval. Pa brez zamere.
Dr_M ::
Moj ram je bil 93€ (2x2GB), pa zmore 833 6.6.6.18
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cpu overclockOddelek: Navijanje | 6894 (1981) | KTr1sk |
! | Slo-tech superpi team: intel core 2, i5, i7 & amd am2, am3 lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 284295 (44888) | krneki0001 |
» | Navijanje AMD Phenom II 955BE (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6473 (4033) | Machiavelli |
» | Core i7 navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 28339 (15456) | galu |
» | E7xxx serija (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5728 (4127) | Galaxy |