Forum » Zvok in slika » Samsung LCD TV in LCD Monitor frekvenci daljinca
Samsung LCD TV in LCD Monitor frekvenci daljinca
urosp ::
Pozdravljeni....
Ravno danes sem nabavil Samsung LCD Monitor Syncmaster 2333HD in pojavil se mi je problem z daljincem. Namreč v isti sobi imam tudi Samsungov LCD TV s svojim daljincem, vendar daljinca za obe napravi delujeta na isti frekvneci. In tako nastane prava zmešnjava ob uporabi, ker z vsakim daljincem kontroliraš obe navpravi. Moje vprašanje je, če se je že kdo srečal s to težavo in če obstaja kakšen "workaround" da bi recimo ali TV-ju ali monitorju spremenil frekvenco dalinskega upravljalnika? Nekateri daljinci vem da imajo več frekvenc, ampak v naodilih Samsunga nisem nič zasledil.... NA Pomoš!?! :)
Ravno danes sem nabavil Samsung LCD Monitor Syncmaster 2333HD in pojavil se mi je problem z daljincem. Namreč v isti sobi imam tudi Samsungov LCD TV s svojim daljincem, vendar daljinca za obe napravi delujeta na isti frekvneci. In tako nastane prava zmešnjava ob uporabi, ker z vsakim daljincem kontroliraš obe navpravi. Moje vprašanje je, če se je že kdo srečal s to težavo in če obstaja kakšen "workaround" da bi recimo ali TV-ju ali monitorju spremenil frekvenco dalinskega upravljalnika? Nekateri daljinci vem da imajo več frekvenc, ampak v naodilih Samsunga nisem nič zasledil.... NA Pomoš!?! :)
pajanko ::
Isti problem, rešitve niti nisem pretirano iskal, ker zaj pač ali gledam tv in mam sam leptopa. Ali pa leptop in lcd, tv pa off.
Neugoden problem. Rešitev...?
Neugoden problem. Rešitev...?
urosp ::
Sem dobil tudi neke predloge, da bi onesposobil sprejemnik v monitorju in ga upravljal samo preko tipk na strani monitorja. Ampak nobena teh rešitev mi ne diši. Verjetno bom monitor selil v drugo sobo.... crap.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1198002 (422373) | antonija |
» | Primerjave lcd LED 3d televizijOddelek: Zvok in slika | 5047 (4644) | GrEg3c |
» | Kateri LED LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 3699 (3107) | sennheiser |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57626 (49517) | Lupin |
» | LCD monitor z vgrajenim TV tunerjemOddelek: Kaj kupiti | 2503 (2350) | Imovincek |