Forum » Šola » Vpis v VSŠ
Vpis v VSŠ
a13misko ::
Zanima kdaj je ponavadi vpis na šolah oz kdaj dobim kak odgovor če se sprejet na šolo?
Vpisal sem se na mehatroniko v Ptuju.
Obrazem za vpis v višje strokovne šole sem poslal v datumsko določenem roku. En mesec kasneje sem prejel pismo da so prejeli prijavo v predpisanem roku in vnesli podatke v njihovo bazo.
Podatki na njihovis trani kažejo da je mesta zadosti http://vss.scptuj.si/index.php?option=c...
Hvala!
Vpisal sem se na mehatroniko v Ptuju.
Obrazem za vpis v višje strokovne šole sem poslal v datumsko določenem roku. En mesec kasneje sem prejel pismo da so prejeli prijavo v predpisanem roku in vnesli podatke v njihovo bazo.
Podatki na njihovis trani kažejo da je mesta zadosti http://vss.scptuj.si/index.php?option=c...
Hvala!
whatever ::
Kdaj bodo znani rezultati izbirnega postopka?
24. julija 2009. Vsak kandidat bo po pošti dobil obvestilo o izbirnem postopku.
Kdaj bo vpis sprejetih?
O tem vas bo obvestila višja strokovna šola. Vpis sprejetih mora biti končan do 27. avgusta 2009.
24. julija 2009. Vsak kandidat bo po pošti dobil obvestilo o izbirnem postopku.
Kdaj bo vpis sprejetih?
O tem vas bo obvestila višja strokovna šola. Vpis sprejetih mora biti končan do 27. avgusta 2009.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202342 (41159) | Filip8 |
» | Kitajski sistem družbene bonitetne ocene v praksi: zaradi grehov staršev otroci ne mo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 15970 (12264) | slitkx |
» | Izbirni postopek - vpis na fakultetoOddelek: Šola | 6043 (5681) | jozekuch |
» | Drugi vpisni rok za faksOddelek: Šola | 1463 (1070) | Gladi |
» | 3.Vpisni rokOddelek: Šola | 8120 (7268) | drejc |