Forum » Šola » Drugi vpisni rok za faks
Drugi vpisni rok za faks
Venum ::
Zanima me kdaj bom izvedel, če sem sprejet na faks? Danes sem izvedel, da sem uspešno opravil maturo, vpisal sem se pa 29.8 (na zadnji rok za vpis).
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
ramiz?! ::
Haha ... a ti stric Google ne dela??? Mislem sej to je že mal žalostno... Tolko podatkov kot jih maš pa o šolanju, datumih itd. pa ne vem če je še o čem tok velik zadetkov.
@on topic
17.9. so rezultati splošne mature
20.9. objavijo spodnje meje točk za posamezne študije
po 20.9. pa do 25.9 pa fakultete razpošljejo na dom, da si sprejet in da lahko prideš na vpis
+
http://www.ric.si/splosna_matura/maturi...
@on topic
17.9. so rezultati splošne mature
20.9. objavijo spodnje meje točk za posamezne študije
po 20.9. pa do 25.9 pa fakultete razpošljejo na dom, da si sprejet in da lahko prideš na vpis
+
http://www.ric.si/splosna_matura/maturi...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ramiz?! ()
Dracula11 ::
mihaz, kaj to kaj čudnega pač človek ne ve in sprašuje...moja hčerka do zadnjič ni vedela ničesar samo to da je sprejeta...kako se to šolstvo obnaša, nobenih podatkov ne pošljejo...niso za drugam kot vred z našo vlado in na čelu z janšo za krave past, pa še te bi prodali... ;)
awy ::
Se opravičujem, če je to že kje povedano. Zanima me, kje oz. kako poteka 3.rok za vpis na fakulteto. Ali se moraš predhodno kje najaviti, da se boš "potegoval" za mesto ali kako? Kje bi lahko dobila kaj več informacij glede tega?
Gladi ::
Ste res nefunkcijonalno pismeni, vse podatke dobiš na strani vpisa v višje šole/fakultete.
Sicer pa:
Vpisi potekajo od 1.10. do 5.10, prijaviš se s posebnim obrazcem dirketno na fakultetah, kjer imajo frej mesta.
Sicer pa:
V tretjem roku se lahko prijavijo:
- kandidati, ki so oddali prvo ali drugo prijavo in se v izbirnem postopku tekočega leta niso uvrstili v nobenega od v prijavi naštetih študijskih programov;
- kandidati za izredni študij;
- kandidati, sprejeti v drugem prijavnem roku v izredni študijski program, ki se ne bo izvajal;
- študentje, ki želijo zamenjati študijski program in te pravice oziroma pravice do ponavljanja še niso izkoristili. Ne morejo pa v tem prijavnem roku pravice do zamenjave študijskega programa izkoristiti tisti kandidati, ki so se v študijski program vpisali na podlagi prijavno-sprejemnega postopka v prvem ali drugem prijavnem roku po tem razpisu.
Prijav kandidatov, ki ne izpolnjujejo pogojev iz prejšnjega odstavka, visokošolski zavod ne bo obravnaval
Vpisi potekajo od 1.10. do 5.10, prijaviš se s posebnim obrazcem dirketno na fakultetah, kjer imajo frej mesta.
awy ::
Ampak tudi za izredni (če je seveda še kaj mest razpisanih), je najbrž borba? In kaj je potem kriterij, da te sprejmejo. Samo to, da si čim hitrejši pri vpisu (sreča) ali se upošteva npr. dosežek na maturi ipd?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202006 (40823) | Filip8 |
» | Kako do statusa študenta ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40166 (23771) | BCSman |
» | Prijava na visokošolski programOddelek: Šola | 2210 (1622) | Unknown_001 |
» | Se lahko vpišem?Oddelek: Šola | 6943 (6598) | deadzone |
» | 3.Vpisni rokOddelek: Šola | 8109 (7257) | drejc |