Forum » Kaj kupiti » Klima za stanovanje
Klima za stanovanje
jerry2000 ::
Rad bi kupil Panasonicovo klimo za v sobo in me tri firme vsaka po svoje nategujejo, obljubljajo, potem pa jih ni...
Ali kdo ve za solidnega trgovca, ki pride zmontirati, še letos, brez praznih obljub?
Jerry
Ali kdo ve za solidnega trgovca, ki pride zmontirati, še letos, brez praznih obljub?
Jerry
- premaknil: Tomi ()
BlackHole ::
Prazne obljube dobivaš zato, ker si se spravil kupovat klimo v najbolj nerodnem času. Ali imajo ljudje dopuste ali pa imajo toliko naročil, da ne prideš takoj na vrsto. Dvomim, da boš kje našel koga, ki ti bo to takoj nareredil.
OldSkul ::
Klime so brezveze, porabijo velik energije pa še prehladiš se lahko če ne delaš z klimo prav.
||_^_|| ::
Jst sm lani takle cajt kupu 2 klimi, in je blo zlo hitro vse. Firma je bla pa ena iz Izlak, sam nevem če majo panasonic tut.
Sadar79: klime niso brezveze. Zelo lepo ohladijo & navlažijo zrak, in ne prehladiš se, ker delaš prav.:D
Sadar79: klime niso brezveze. Zelo lepo ohladijo & navlažijo zrak, in ne prehladiš se, ker delaš prav.:D
Mislim, da mi to, da je v moji delavni sobi 40 stopinj bolj škodi kot bo klima...
Neroden čas gor ali dol, 3 tedne me že nategujejo. Ali ni bolje potem reči, da je gužva, kot da sem jaz ves dan doma in čakam, mojstra pa ni, čeprav je obljubil...?
Neroden čas gor ali dol, 3 tedne me že nategujejo. Ali ni bolje potem reči, da je gužva, kot da sem jaz ves dan doma in čakam, mojstra pa ni, čeprav je obljubil...?
SkIDiver ::
jerry2 inštalacije dulc. Hitro, kvalitetno in zanesljivo. Se ukvarjajo z celotno hladilno, ogrevalno in pa bazensko tehniko. So pa iz območja dolenjske. Delajo pa tudi čez mejo predvsem v Avstriji in Nemčiji. V novem mesto vem, da so napeljali centralno ogrevanje v gimnaziji in do zdej ni še noben notr zmrznu al pa se prtožu, da ga zebe.
Ampak nihče ne prebere mojega vprašanja :-(
Vprašal sem, če kdo ve za monterja, ki bi mi prodal in montiral Panasonic klimo!
Vprašal sem, če kdo ve za monterja, ki bi mi prodal in montiral Panasonic klimo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera klima (strani: 1 2 3 4 … 127 128 129 130 )Oddelek: Kaj kupiti | 1269380 (6932) | Rašo |
» | Klimatska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11365 (9109) | bambam20 |
» | klimatska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4856 (3629) | Pyr0Beast |
» | Je to normalno delovanje klime ??Oddelek: Kaj kupiti | 4914 (4253) | OrkAA |
» | home made klima+ napajanje s sončnimi celicami. (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12158 (8584) | energetik |