Forum » Zvok in slika » problemi s x.264 na tvju 42lh7000
problemi s x.264 na tvju 42lh7000
detroit ::
Kupil sem si omenjeni tv in zadevca je fajn, problem se pojavi pri blue ray ripih kodiranih s x.264 (mogoče h.264), noče jih namreč vseh predvajat. Nekateri delajo nekateri ne in sicer se že v meniju vidi da ga ne bo predvajal ker napiše dolžino 00:00:00. Zanima me če je kdo že kupil lg serije 7000 (torej s tistim predvajalci ipd) in imel slično težavo in kako jo je odpravil.
hvala in lp Matej
hvala in lp Matej
Skero
kmetek ::
eni so narejeni pod profilom L4.1 drugi pod L5.1, morda je krivda tudi v št.frames itd......
detroit ::
a L4.1 pa L5.1 pomeni sound kanali ooooor?
ker že itak mi noče hudič predvajat dts moram na kej druzga convertat:)
ker že itak mi noče hudič predvajat dts moram na kej druzga convertat:)
Skero
amper ::
Pozdravljeni
Boma kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme.
Tudi jaz lastim omenjeni tv, pa me zanima kje se dobi nov firmware zanj.
LP
Boma kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme.
Tudi jaz lastim omenjeni tv, pa me zanima kje se dobi nov firmware zanj.
LP
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
GrimReaper ::
Na uradni strani ne vem če se ga da, poglej tukej:
1
2
3
Drgač men delajo EuReKA, CiNEFiLE, SiNNERS, SEPTiC, Prestige. Edino hV mi ne dela.
1
2
3
Drgač men delajo EuReKA, CiNEFiLE, SiNNERS, SEPTiC, Prestige. Edino hV mi ne dela.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
A so to različni FWji. In kateri ti je najboljši, če so?
Ne ne, to so release grupe za 1080p/720p.
Jest nisem opazil razlike med FWji, drugače je ponavadi novejši boljši.
Tole piše na zgornjem linku ki sem ga dal:
Jest nisem opazil razlike med FWji, drugače je ponavadi novejši boljši.
Tole piše na zgornjem linku ki sem ga dal:
Alterations yesterday its 32LH7000 to 3.40
Before that was a factory 3.15
Changes:
1. Air channels are switched rapidly (less than 1 sec)
2. The delay between the switch and the inclusion of sound was less (about 1 sec).
Total full switching from channel to channel - up to 2 seconds (before it was up to 5sek).
3. Clicking on the air channels have disappeared completely.
4. Stuttering sound when playing from USB disappeared completely.
5. Significantly raised the overall level of volume when playing from USB (previously 80% were "almost acceptable", now 60% - "loudly".)
OK
Hvala za odgovore. Sem dal FW v 3.40 pa ni videti nobene razlike. Ker ne uporabljam zračnih kanalov.
LP
Hvala za odgovore. Sem dal FW v 3.40 pa ni videti nobene razlike. Ker ne uporabljam zračnih kanalov.
LP
eni so narejeni pod profilom L4.1 drugi pod L5.1, morda je krivda tudi v št.frames itd......
Tole men še predvaja:
Format profile : High@L4.1 Format settings, ReFrames : 4 frames Bit rate : 21.2 Mbps
L5.1 profil in več kot 4 reference frame pa ne, sicer pa takih na netu itak nebi smel bit velik, ker so procesorsko preveč požrešni.
Vsekakor ima TV močan hardware da lahko ta film tekoče predvaja, še na 1.8GHz C2D komaj da še dela s CoreAVC.
Pa še to je dobro da praktično nemogoče da bi se kak film zatikal, potem ga raje sploh ne predvaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
bers13 ::
pozdravljeni....sicer je to stara tema...upam pa da jo kdo opazi..oz moje vprašanje.
ima lcd LG 42lh7000(začetek teme) in bi jo rad posodobil. sicer se ne zastopim dosti kaj vse se da posodobiti...samo najraje bi posodobil to,da mi tv predvaja .mkw file/posnetke.
a je kaka možnost za takšno posodobitev?kje se da dobiti in predvsem kako to updejtat?
prosim, če kdo ima odgovor na moje vprašanje, če mi lahko piše na osebni mail (bers13.rade@gmail.com) ker sem malo na tem forumu
hvala vnaprej za prijaznost
lp Rade
ima lcd LG 42lh7000(začetek teme) in bi jo rad posodobil. sicer se ne zastopim dosti kaj vse se da posodobiti...samo najraje bi posodobil to,da mi tv predvaja .mkw file/posnetke.
a je kaka možnost za takšno posodobitev?kje se da dobiti in predvsem kako to updejtat?
prosim, če kdo ima odgovor na moje vprašanje, če mi lahko piše na osebni mail (bers13.rade@gmail.com) ker sem malo na tem forumu
hvala vnaprej za prijaznost
lp Rade
sennheiser ::
Če nč pamtnga na netu ne najdš, kliči dast d.o.o, ponavadi so uradni firmwari uzun in ti bi znal oni povedat kako pa kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105865 (46309) | kitka77 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153210 (35779) | king67 |
» | BluRay image na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 3769 (3219) | jest10 |
» | Kdo ima LG BD 390?Oddelek: Kaj kupiti | 1871 (1331) | alenvprekrs |
» | Predvajanje 720p in 1080p posnetkovOddelek: Zvok in slika | 3633 (2872) | biasko |