Forum » Pomoč in nasveti » Kateri profesionalen video convert program?
Kateri profesionalen video convert program?
tabla ::
Preizkusil sem več kot 30 programov vključno z avidemuxom, total video converter, megui, dvdfab, dvd architect, mp4creator itd.
Enostavno rabim nekaj za MPEG4 H.264 kot je VirtualDub za XviDe. Morm priznat, da je ta program zared edini in najboljši, vendar samo za avije. Res škoda, da nima opcije za mpeg4 in wmv. Doma mam originalne DVDje ...posnamem .VOB fajle na disk in rabm samo še dobr converter. Za XviDe pa je vse vredu.
Vse kar sm probu ma pomanjkljivosti, nekje ne morš štelat custom resolucije, nekje ni opcije za deinterlace, nekje pride film ven porazen, nekje še bitrate ne morš nastavt in drugje spet ne morš nastavt framerate. Za konvertanje WMVjev je pa še tolk slabše kot za mpeg4. Ko sem že dubu par dobrih programov, pa AAC zvok ne morš naštelat na 192 ali 128..pride ven 159 itd...skratka VBR in ni opcije za CBR.
Kaj predlagate? Kateri profesionalen program bi znal nrdit vse te stvari?
Enostavno rabim nekaj za MPEG4 H.264 kot je VirtualDub za XviDe. Morm priznat, da je ta program zared edini in najboljši, vendar samo za avije. Res škoda, da nima opcije za mpeg4 in wmv. Doma mam originalne DVDje ...posnamem .VOB fajle na disk in rabm samo še dobr converter. Za XviDe pa je vse vredu.
Vse kar sm probu ma pomanjkljivosti, nekje ne morš štelat custom resolucije, nekje ni opcije za deinterlace, nekje pride film ven porazen, nekje še bitrate ne morš nastavt in drugje spet ne morš nastavt framerate. Za konvertanje WMVjev je pa še tolk slabše kot za mpeg4. Ko sem že dubu par dobrih programov, pa AAC zvok ne morš naštelat na 192 ali 128..pride ven 159 itd...skratka VBR in ni opcije za CBR.
Kaj predlagate? Kateri profesionalen program bi znal nrdit vse te stvari?
tabla ::
No zadovoln bom tut s profesionalnim MPEG4 converterjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tabla ()
st0jko ::
hja... jaz sem po nekaj minutnem neuspešnem iskanju linka zadevo iz travnika pobral.
keks?
JXS ::
hja... jaz sem po nekaj minutnem neuspešnem iskanju linka zadevo iz travnika pobral.
evo help kako ga sneti dol: KLIK
je pa res, da so zakomplicirali do konca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59436 (14584) | BaRtMaN |
» | Kateri KODEK za dober COMPRESS a kvalitetno SLIKOOddelek: Programska oprema | 1270 (1241) | Mavrik |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12692 (10547) | Jst |
» | ZDRad: Prehod v digitalno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9562 (9558) | gruntfürmich |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5994 (4028) | Metabond |