Forum » Zvok in slika » problem bs player
problem bs player
r0x ::
Mam en problemcek pa nevem kaj bi blo narobe. Filmov mi v BS playerju noce predvajat oz. se odpre potem pa barve v filmu utripajo in vse zacne stekat in nakoncu cal racunalnik zasteka da nc nemors nardit. Enako se zgodi v VLC playerju, Windows media player pa dela normalno.
Lepo prosim za pomoc ce do ve kaj bi bilo lahko narobe.
Lepo prosim za pomoc ce do ve kaj bi bilo lahko narobe.
ST-777 ::
Ko sem pred leti uporabljal BS player, je tudi nekaj časa delal v redu, potem pa ne več. Tudi ponovna namestitev z novejšimi kodeki ni pomagala.
Windows media player mi ni bil všeč, ker nisem nikjer našel nastavitve, da bi predvajal podnapise. Sedaj uporabljam KMPlayer, ki dela v redu in ima celo editor za podnapise.
Windows media player mi ni bil všeč, ker nisem nikjer našel nastavitve, da bi predvajal podnapise. Sedaj uporabljam KMPlayer, ki dela v redu in ima celo editor za podnapise.
Sem probal KMPlayer pa je isto kot v BS playerju. BS player mi je delal na zacetku normalno zdj pa noce vec...
a je mozno da je vse to zarad graficne k me neki zafrkava?
a je mozno da je vse to zarad graficne k me neki zafrkava?
sem nalozil najnovejse driverje in se enkrat instaliral BSplayer in je delal lepo zdj pa spet noce....
v temu mi tudi dela normalno. samo mi se ni ratal ugotovit a se da tle tut zamikat podnapise?
jan01 ::
1. imaš posnete ene bedne kodek packe -odinstaliraj vse.
2. katera grafična? ->posnemi najnovejše gonilnike
2. katera grafična? ->posnemi najnovejše gonilnike
jan01 ::
Če si zloadal media player classic ne rabiš nobenih kodekov(razen haali media splitter)
Edini dober paketek kodekov(haali, ffdshow) je cccp
Edini dober paketek kodekov(haali, ffdshow) je cccp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15628 (7953) | Map |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59297 (14445) | BaRtMaN |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6152 (3325) | zavajon |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3251 (2270) | matmel |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17404 (10289) | GrimReaper |