Forum » Operacijski sistemi » Odstranitev servisnega paketa
Odstranitev servisnega paketa
Robocop1 ::
Uporabljam Microsoft Windows XP Professional z nameščenim Service Pack 2. Vse skupaj sem namestil iz enega install CD-ja (XP+SP2).
Zdaj pa bi rad odstranil servisni paket in morda naložil SP1, pa ne vem kako se to naredi.
Je to sploh možno odstraniti, ali bo potrebna vnovična namestitev sistema?
Zdaj pa bi rad odstranil servisni paket in morda naložil SP1, pa ne vem kako se to naredi.
Je to sploh možno odstraniti, ali bo potrebna vnovična namestitev sistema?
Kaj bi se pa zgodilo, če z neta potegnim SP1 Installer in ga poskušam naložiti? Bi se naložil, ali bi pokvaril sistem?
zee ::
imas kaksen poseben razlog, da to naredis (razen tega, da postane tvoj racunalnik tarca za vse raznorazne viruse/crve)?
ce si namestil sistem z integriranim SP2, potem slednjega ne bos mogel odstraniti.
ce si namestil sistem z integriranim SP2, potem slednjega ne bos mogel odstraniti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Imam zelo dober razlog.
Zdaj imam nameščen Win XP + SP2, pa sem v 6-ih mesecih odkar ga imam nameščenega, dobil vse možne napake. Trenutno mi občasno (po 30 min uporabe računalnika) zmrzne namizje, vključno z vsemi programi, ki jih imam odprte. Edina rešitev je potem reset, česar pa sem se že naveličal.
Od kar uporabljam XP-je, mi je še najdlje zdržal Win XP + SP1. Res, da je že malo zastarel, mi pa bolje dela, kot SP2.
Torej, če kdo zna odpraviti zgoraj opisano napako, mu bom zelo hvaležen, ker bom le tako lahko obdržal trenutni sistem, v nasprotnem sistemu pa sledi formatiranje.
Zdaj imam nameščen Win XP + SP2, pa sem v 6-ih mesecih odkar ga imam nameščenega, dobil vse možne napake. Trenutno mi občasno (po 30 min uporabe računalnika) zmrzne namizje, vključno z vsemi programi, ki jih imam odprte. Edina rešitev je potem reset, česar pa sem se že naveličal.
Od kar uporabljam XP-je, mi je še najdlje zdržal Win XP + SP1. Res, da je že malo zastarel, mi pa bolje dela, kot SP2.
Torej, če kdo zna odpraviti zgoraj opisano napako, mu bom zelo hvaležen, ker bom le tako lahko obdržal trenutni sistem, v nasprotnem sistemu pa sledi formatiranje.
opeter ::
To pa nima nobene povezavo s Servisnim paketom, ampak s slabimi gonilniki, ali pa z pravo fizično napako v tvoji strojni opremi. Sicer pa bi moral že zdavnaj namestiti SP3...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5991 (4709) | Revenant |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14845 (8812) | solatko |
» | Predelava windowsa xpOddelek: Operacijski sistemi | 3240 (2254) | zee |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47453 (21130) | R33D3M33R |
» | Ali na novih mašinah laufa windows 2000?Oddelek: Operacijski sistemi | 1644 (1294) | jest10 |