» »

Odstranitev servisnega paketa

Odstranitev servisnega paketa

Robocop1 ::

Uporabljam Microsoft Windows XP Professional z nameščenim Service Pack 2. Vse skupaj sem namestil iz enega install CD-ja (XP+SP2).

Zdaj pa bi rad odstranil servisni paket in morda naložil SP1, pa ne vem kako se to naredi.
Je to sploh možno odstraniti, ali bo potrebna vnovična namestitev sistema?

5er--> ::

Zadnje.

Kaj bi se pa zgodilo, če z neta potegnim SP1 Installer in ga poskušam naložiti? Bi se naložil, ali bi pokvaril sistem?

5er--> ::

Bi ti rekel, da tega ne bo naredil.

zee ::

imas kaksen poseben razlog, da to naredis (razen tega, da postane tvoj racunalnik tarca za vse raznorazne viruse/crve)?

ce si namestil sistem z integriranim SP2, potem slednjega ne bos mogel odstraniti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

Imam zelo dober razlog.
Zdaj imam nameščen Win XP + SP2, pa sem v 6-ih mesecih odkar ga imam nameščenega, dobil vse možne napake. Trenutno mi občasno (po 30 min uporabe računalnika) zmrzne namizje, vključno z vsemi programi, ki jih imam odprte. Edina rešitev je potem reset, česar pa sem se že naveličal.

Od kar uporabljam XP-je, mi je še najdlje zdržal Win XP + SP1. Res, da je že malo zastarel, mi pa bolje dela, kot SP2.

Torej, če kdo zna odpraviti zgoraj opisano napako, mu bom zelo hvaležen, ker bom le tako lahko obdržal trenutni sistem, v nasprotnem sistemu pa sledi formatiranje.

opeter ::

To pa nima nobene povezavo s Servisnim paketom, ampak s slabimi gonilniki, ali pa z pravo fizično napako v tvoji strojni opremi. Sicer pa bi moral že zdavnaj namestiti SP3...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

zee ::

+1
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
615991 (4709) Revenant
»

Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )

9614845 (8812) solatko
»

Predelava windowsa xp

363240 (2254) zee
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49247453 (21130) R33D3M33R
»

Ali na novih mašinah laufa windows 2000?

151644 (1294) jest10

Več podobnih tem