» »

Policijski postopek ujet na kamero

Policijski postopek ujet na kamero

«
1
2

imagodei ::

http://www.vest.si/2009/05/09/ne-spusca...

V bistvu... Nova generacija slovenskih novinarjev, ali anomalija v Sili?

Zaenkrat brez komentarja...
- Hoc est qui sumus -

V-i-p ::

Smrklja bi po mojem mnenju zaslužila še kakšno kazen zraven, zaradi jezikanja in oviranja postopka. Slabo se nam piše, če imamo takšne novinarje pri nas.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

noraguta ::

no ja no , nekako kaže , da novinarji po "bistroumnosti" pospešeno padajo proti ravni policistov.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

bastadu ::

Policist je ravnal čisto korektno in potrpežljivo, res pa je da bi verjetno precej bolj ostre besede padale, če ne bi bilo zraven kamer ... Lepo se vidi, da jo je najprej hotel samo upozoriti (lepo razvidno, ker je motor je pustil prižgan in si je že rokavice natikal nazaj na roko), zaradi neutemeljenega sikanja, izzivanja in poniževanja te ženske pa jo je čisto upravičeno kaznoval, še dosti več bi ji lahko napisal ... Tisto na koncu, da je policist zapeljal kao v enosmerno pa je čista izmišljotina, kje ste že videli, da ima enosmerna ulica semafor v smeri nepravilne vožnje ... Skratka tale dva samoklicana novinarja sta sama sebi naredila veliko sramoto.

Opkow ::

V tisti ulici lahko v levo vozijo samo taksisti in LPP, za ostale je 'obvoz'. Za policijo pa nisem ziher. ^^

dba ::

golazen smrkava...

Buggy ::

...jaz bi tezko obdrzal mirno kri ob taki smrklji zafnani...in iz tega vidika je prav, da je fasala nekaksno kazen, ceprav je roko na srce narava kazni malce smesna.

Keyser Soze ::

Pač, taka tipična reakcija čustveno nezrele osebe.

Treba špilat močnega, ko se počutiš šibkega. Samo tole je bil en tak približek tega, bolj predstava za en cirkus kot pa realno življenje. Sej se bo punca sčasoma naučila kako funkcionirat v družbi, itak je še bolj v rosnih letih. Se vidi, ko je tako zelo poskočna.:D

Kar se tiče pa vožnje v enosmerno ulico... Tole ni enosmerna ulica, niti ne vidim nikjer znaka za obvezno smer pri izvozu iz garaže/dvorišča? Ali pač?

P.S.: A tale Vest je kao novinarski portal al kako? Sem imel vseskozi občutek, da je pač en "projekt" zdolgočasene mladine.
OM, F, G!

bluefish ::

verjetno je imel policist res le namen izreči opozorilo, seveda pa mula ni mogla držati jezika za zobmi. Sicer res morda nesmiselna kazen, pa vseeno.
Oba t.i. "novinarja" pa sta le pokazala svoj precej nizek nivo inteligence.

Ko se nekateri tako radi ozirajo k Stricu Samu, bi jo verjetno čez lužo že strpali na zadnji sedež avta.

Tista Strossmayerjeva (LJ Center) je menda res enosmerna, čeprav mi ni jasno, kaj potem na njenem koncu dela semafor,... - bo treba malo pogledati nazaj v CPP.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

LapD ::

Policist izpadel car (hecno ampak resnično). "Novinarka", ki zgleda nima porihtano v glavi pa je z objavo sama sebe zabila (no glede na obnašanje v "prispevku" niti ni za pričakovati da bi taka smrklja zadržala posnetek zase ter si s tem naredila korist).
web&motion designer

opeter ::

Saj novinar, tale neki "Denis Sarkić (z mehkim č-jem)" se mi tudi ne zdi kot odrasel (po glasu in obnašanju sodeč).
Skratka nivo "novinarja" je na isti višini lestvice, kot kaznovana punca.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

All ::

Učas so take s kiblo okol vozil :-)))

Keyser Soze ::

Tista Strossmayerjeva (LJ Center) je menda res enosmerna, čeprav mi ni jasno, kaj potem na njenem koncu dela semafor,... - bo treba malo pogledati nazaj v CPP.

V bistvu je to Poljanska. In IMO ni enosmerna. Le promet je prepovedan v eno smer (z izjemo Taxi in LPP) oz. na križišču z Zrinjskega je obvezna smer levo (i izjemo taxi in LPP). Torej...

IMO policist ni naredil napake.
OM, F, G!

bluefish ::

Jap, malo sem zamešal imeni.

Beli_Zajcek ::

Punca si ni želela objave tega posnetka. Na zgornji povezavi si lahko preberete njen komentar (87. po vrsti). Pa če niste opazili, voznica nima leve dlani. Načeloma naj bi to pomenilo, da je spuščanje volana še toliko bolj nevarno, samo nekaj so predpisi drugo pa življenje.

jype ::

Keyser Soze> z Zrinjskega

A pol jim ni uspelo preimenovat v Janeza Pavla drugega?

Nobel :)

Tilen ::

Če koga zanima kazen: 5 pik in 300 ojrov. Toliko.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

nurmaln ::

Punca si ni želela objave tega posnetka. Na zgornji povezavi si lahko preberete njen komentar (87. po vrsti). Pa če niste opazili, voznica nima leve dlani. Načeloma naj bi to pomenilo, da je spuščanje volana še toliko bolj nevarno, samo nekaj so predpisi drugo pa življenje.


No problem v resnici ni bil v spuščanju volana. Če čisto na začetku posnetka poslušate policista on pravi "Kažete GESTE iz vozila. Lahko se ustavite in poveste...."
Očitno je bila punca pogumna in iz avta kazala kakšne neprimerne geste. Seveda je "geste" težko sankcionirat ampak policist dovolj dobro pozna ZVCP da hitro najde ustrezajočo kršitev.
Na to jo samo opomni ker se mu očitno ne da zapletat ampak prepotentna novinarka pa ne zna nehat in zmeraj bolj najeda.
Čeprav na plačilnem nalogu sicer piše drugače je plačala davek na pametovanje. In prav je tako.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

imagodei ::

Beli Zajček> "Punca si ni želela objave tega posnetka. Na zgornji povezavi si lahko preberete njen komentar (87. po vrsti). Pa če niste opazili, voznica nima leve dlani. Načeloma naj bi to pomenilo, da je spuščanje volana še toliko bolj nevarno, samo nekaj so predpisi drugo pa življenje."

Čestitam ji, če pa ni želela objave posnetka, pol je pa res fejst punca, ane?

V bistvu, če bi se jaz takole obnašal, tudi ne bi želel objave.
- Hoc est qui sumus -

Keyser Soze ::

Keyser Soze> z Zrinjskega

A pol jim ni uspelo preimenovat v Janeza Pavla drugega?

Nobel :)

U, možno... Zelo možno... Samo ker ne poznam tako dobro teh malih ulic, sem šel gledat na mapo LJ (tisto ofišal, na MOL) in se ta ulica še vedno imenuje Zrinjskega.

Zgleda da niso posodobili zadevščine.
OM, F, G!

Beli_Zajcek ::

Beli Zajček>Čestitam ji, če pa ni želela objave posnetka, pol je pa res fejst punca, ane?

V bistvu, če bi se jaz takole obnašal, tudi ne bi želel objave.


A sem kje trdil karkoli o njenem karakterju? Samo malo prej je eden komentiral, da je neumna, ker je objavila posnetek. In ker sem njen komentar prebral sem hotel samo pojasnit, da posnetek ni bil objavlejn po njeni volji. Preden me napadeš dobro preberi, kaj sem zapisal. Ima pa najbrž uporabnik nurmaln prav, ko pravi, da je bil kaj drugega povod za postopek in ne spuščanje rok.

toxius ::

Ta novinarka je skrajno neumna, če bi se normalno obnašala tudi policaj ne bi napisal "neumne" kazni... Tole je čisto vzgojna poteza... Mene velikokrat ustavijo v Ljubljani, ker imam pač vpadljiv avto (star megan coupe spuščen, predelan, spojlerji...) in moram reči, da še nikoli nisem imel težav z nobenim od policajev, ker imam vse homologirano, hočem reči, da če se grdo obnašaš je logična posledica, da se bo policaj potrudil, da najde kako ti vrniti...

Enkrat je bila situacija sledeča: Na avtu imam homologirano vse, no skoraj vse, kar je ugotovil ravno policaj na motorju... vpičil se je, ko je pregledal dooolg seznam homologiranih stvari, v to da sicer imam vpisano pravo dimenzijo gum, ampak je hitrostni razred neustrezen (imel sem višjega kot je bilo to vpisano v kartončku) in me je hotel peljati na izredni tehnični pregled, kjer pa bi mi zaradi tega nabrž pobrali tablice, čeprav te gume so v bistvu bolj varne, ker prenesejo večje sile... No zadeva se je razpletla z prijazno besedo in policaj me je spustil z opozorilom. Če pa bi bil nesramen kot ta veleumna samooklicana novinarka, pa bi najbrž potegnil zelo kratko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: toxius ()

T0RN4D0 ::

Eh, self-owned totalno. Mislim kako nepismena in slaboumna sta ob branju tistega člena, mora človeku slabo ratat. Ne rečem da bi bla punca pjana/zadeta/karkoli, in bi ji dejansko že napisal kazen. Tako mu je pa zamorila do konca ko se je tip mislu že pobrat. Da je ohranu živce ob takšnem najedanju obeh, vse štirikrat razložu, pa sploh vsa čast.

To, da je kazen nerazumno visoka za to da človek za trenutek spusti volan, je drug problem. Niti ne bi bil problem, ker bi policist itak izrekel opozorilo in srečno vožnjo, ampak ko je začela provocirat, ni več njegov problem, kako visoka je kazen.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

imagodei ::

Beli Zajcek> "Preden me napadeš dobro preberi, kaj sem zapisal."

Ni bil to noben napad. Zgolj povedal sem (sarkastično sicer), da je objava tega posnetka zgolj dodatna ironija v vsej zgodbi. To, da se je ženska obnašala tako nedostojno, celo otročje, predvsem pa žaljivo, je glavni smeh vsega skupaj.

No, mogoče ji je kamera dala krila, ampak tako se ne pogovarjaš z nekom, ki opravlja svoje delo. Nikoli. Zelo verjamem, da je bil policist zaradi dejstva, da ga snemajo, ekstra prijazen. Mogoče bi brez kamere ženski napisal še tri kazni zraven. Ne vem. Je pa jasno, da je ženskica ena napihnjena žaba, ki nima osnovnih manir. Vse, kar je povedala, bi se dalo povedati na človeški način, se opravičiti. Kamot bi lahko policista vprašala, če bi ji lahko izrekel samo opomin in poudarila, da je pač težko držati volan z obema rokama, če ji ena pač manjka.

Teslo snemalsko je zgolj začimba na že tako idiotskem posnetku (ki bi se ga jaz - ja, čist zares - tako sramoval, da bi ga čimprej uničil). Zgolj upam, da je ta policist tako korekten tudi v RL, ko kamer ni poleg. Po mojem laičnem poznavanju novinarskega poklica, se novinar nikoli direktno ne vpleta v dogajanje. Če je snemalec torej snemal prispevek, bi smel zgolj mirno stati ob strani in morda po koncu postopka opraviti s policistom intervju. Za takšnole vmešavanje v postopek, bi mu pa policist IMO kamot napisal najmanj kazen za prekršek.
- Hoc est qui sumus -

dba ::

ampak je hitrostni razred neustrezen (imel sem višjega kot je bilo to vpisano v kartončku)


To je narobe?? Mislim resno - za to pa še nisem slišal...

toxius ::

ampak je hitrostni razred neustrezen (imel sem višjega kot je bilo to vpisano v kartončku)


To je narobe?? Mislim resno - za to pa še nisem slišal...
heh jaz tudi do takrat nisem vedel tega...

MIslim da se policaj ne bi ravno hecal na moj račun, tako da mislim smrtno resno

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: toxius ()

V-i-p ::

Očitno še ni konec njenih izpadov. Tale komentar sem našel nekje vmes:

mimi pravi:
12. maj, 2009 ob 18:18

moram povedati da je vasa novinarka vroce krvi. danes okoli 11 ure je na trzaski cesti grdo izsilila mladega motorista. zelo se ji je mudilo ujeti nek kamion pred njo katerega je kasneje slikala. prevazal je nek vlakec ali nekaj podobnega. skratka malo strpnosti na cesti in predvsem pazite na motoriste.
lp
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

bajsibajsi ::

Policist mi deluje cisto korektno; dvomim da bi brez kamere deloval kaj drugace saj je vec kot ocitno, da bi sprva voznico le opozoril, ce le-ta ne bi nesramno ugovarjala. IMO si kazen 300 evrov povsem zasluzi. Mislite da bi se tako obnasala takrat, ko bi pomoc policistov tudi potrebovala?

darkolord ::

dvomim da bi brez kamere deloval kaj drugace saj je vec kot ocitno, da bi sprva voznico le opozoril, ce le-ta ne bi nesramno ugovarjala
To ja, sam vprašanje, če bi potem njene izpade tudi tako mirno poslušal. Upajmo, da ja.

poweroff ::

Hja, bi rekel, da je večina policistov precej strpnih in profesionalnih.

Načeloma je pa tako - če si ti vljuden, so oni vedno.
sudo poweroff

bajsibajsi ::

@darkolord ja ne, itak da bi jo s pendrekom namlatu :\

Wox ::

Hja, bi rekel, da je večina policistov precej strpnih in profesionalnih.

Načeloma je pa tako - če si ti vljuden, so oni vedno.


Hja, res je. Nas, X generacijo, je še milica "vzgajala" (beri: je pendrek pel) in nam takšno gobezdanje z možmi postave na konec pameti ne pade.
Commodore 64

Keyser Soze ::

Načeloma je pa tako - če si ti vljuden, so oni vedno.

Ampak res, _načeloma_.

Če ima slab dan ali pa celo periodo (pač, dejstvo da so ženske bolj tečne) ti še tako vljudno obnašanje ne pomaga. Takrat je najboljše zate, če poznaš svoje pravice in se ji ne daš. =P
OM, F, G!

Icematxyz ::

No tukaj pa morem reči da so ti "novinarji" dejansko dokaz tistega kar že en čas govorim o slovenskem medijskem prostoru. Tudi na nivoju osrednjih informativnih oddaj ne le nekih Vest, Indirekt in Ciciban (nevem če še obstaja) revij.

In sicer to so osebe nevredne oznake novinar. Vsaj ne s takšnim načinom pristopa.

Če bi že hotel novinar tukaj ispasti kot novinar bi se pričakovalo da bo poznal področje na katerega se spušča. Ne pa da se s policajem prepira o nečem česar ne pozna. Tudi samo snemanje se mi zdi izrazito otročje. Resen novinar skrit na balkonu kako bo sedaj zajebal policaja? In pristop kjer se jasno vidi da moški glas ne ve o čem govori a se vseeno prepira za svoj prav.

Policaj pa pač se je izkazal da je sposoben opravljati delo policista. In sicer kljub temu da mu je zavrela kri je postopek vodil v skladu z pravili. Mislim da je delo opravil dobro kljub žalitvam. Ker kot policaj pač moraš biti oseba ki je sposobna delovati v takšnih situacijah. Policaj pač ni prodajalec rož. In sem zadovoljen da vidim da imamo policaje ki znajo delati v takšnih razmerah korektno.

Se mi pa ob premisleku to ne zdi nič takega. Vrjamem da da je to normalno policijsko delo in če ne enkrat na dan pa enkrat na teden vrjetno prav vsak se znajde v takšni situaciji.

Novinarka pa tudi ko si bo priznala ker še je pač mlada bo spoznala da takšen pritop k novinarstvu pač nikamor ne vodi. To so igrice k ise jih igraš kot otrok v peskovniku ne pa novinarstvo.

Novinarki in njeni ekipi bi dal prav če policaj ne bi vodil postopka korektno pa četudi bi bila kazen upravičena. Tukaj pa morma reči da je neprofesionalno in napačno delovala novinarka in njena ekipa. Ampak to je samo moje mnenje. Vsak pa si naj ustvari svoje sam.

Zgodovina sprememb…

MTm2H37rqt7B ::

/facepalm

Se kaksno kazen bi ji moral napisat. Obema. Ce bi zenska drzala ***** bi zadeve bilo konec v 5 sekundah ko je stopil stran od vozila na zacetku videa.

AndrejS ::

Mene je en tip skoraj povozil na prehodu za pešče. Ko sem mu mahal , se je tip vstavil in stopil iz avta in mi rekel : "Ne vidiš da sem invalid!". Odvrnil sem mu samo : "Ja v glavi...."

Takšno je obnašanje invalidov.

dba ::

Nekaj me še zanima, je ona (in smenalec) dejansko kak novinar? Ali so to otroci, ki se nekaj igrajo? Kdo je sploh lahko novinar? Je zato potrebno imeti mogoče kakšno licenco ali vsaj šolo oz. usposabljaje? Moraš biti zato, da se izdajaš za novinarja nekje dejano zaposlen kot novinar (radio, tv, časopis, revija...)? Oz. če si "freelance" (to verjetno tudi obstaja) potem moraš verjetno imeti nek s.p. ali kaj podobnega z registrirano dejavnostjo? Ali je tako, da lahko vsak ki ima 20€ za telefon z kamero "vdira" v postopke, delovno okolje in zasebnost, zraven pa kriči, da je novinar, pa ga morajo zaradi tega vsi prisotni prenašati?

imagodei ::

Dobra vprašanja...
- Hoc est qui sumus -

Ziga Dolhar ::

Nikogar ni potrebno nikamor spuscat.

Pravni postopki, delovno okolje in zasebnost ne razlikujejo med novinarji in nenovinarji.
https://dolhar.si/

nurmaln ::

Načeloma je pa tako - če si ti vljuden, so oni vedno.

Ampak res, _načeloma_.

Če ima slab dan ali pa celo periodo (pač, dejstvo da so ženske bolj tečne) ti še tako vljudno obnašanje ne pomaga. Takrat je najboljše zate, če poznaš svoje pravice in se ji ne daš. =P

Ravno tako razmišljanje te ponavadi pripelje do problemov. Itak da si večina "težakov" vedni misli da ima policist slab dan in jih zajebava. To da policistu pametuješ NIKOLI ni dobra ideja, ker na bolje ne bo šlo. Če imata kakršnkoli konflikt se moraš zavedat da on za uveljavljanje "svojega prav" lahko eventuelno uporabi fizično silo in ostala prisilna sredstva. Tekmovat z njim je bedarija katere se lotevajo prepotentneži.

Če si 100% prepričan da imaš prav in da se policist moti si tiho, mogoče kvečjemu napišeš svojo pripombo na zapisnik (in to brez verbalnih komentarjev in žaljitev), ko pa je postopek končan pa domov ali do odvetnika in pisat pritožbo oziroma ugovor.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Icematxyz ::

Ampak normalno policijsko delo zajema tudi to. Se pravi delo z osebami ki se v postopku ne obnašajo "idealno". In zato mora policist biti oseba ki je sposobna na takšnem nivoju opraviti korektno svojo delo.

Vsi kar nekaj pendreke omenjate in fizično silo in nevem kaj vse. Verbalno komuniciranje ki pa ni "idelano" je pa pač del službe. In le dober policist bo v teh razmerah korektno opravil svojo nalogo.

Vsi ki pozivate k prijemi z pendreki in fizično silo avtomatsko kot rešitev tega verbalnega zapleta pa pač niste osebe ki bi bile sposobne opravljati policijsko delo.

Keyser Soze ::

@nurmaln
Ne vem v kateri državi živiš ti, ampak sigurno ni "nurmalna", če imate tam takšno prakso.

Če policist dela pri postopku napake se ga na to komot opozori. Je pa nekaj povsem drugega, če mu neutemeljeno bluziš, kar bo kmalu pokapiral, pa naj si bo še tako neumen.

Če veš kaj govoriš in znaš to strokovno utemeljit ti bo policaj kar lepo dal mir in ne bo več drezal, ker se sam zaveda, da mu to lahko prinese več težav kot pa zadoščenja. Pač bo opravil svojo zakonsko dolžnost in odšel dalje svojo pot. Nikakor pa si te ne bo "privoščil" kot to radi nekateri prikazujejo.
OM, F, G!

Half-Saint ::

Mene je en tip skoraj povozil na prehodu za pešče. Ko sem mu mahal , se je tip vstavil in stopil iz avta in mi rekel : "Ne vidiš da sem invalid!". Odvrnil sem mu samo : "Ja v glavi...."

Takšno je obnašanje invalidov.


Sicer nisem invalid, poznam jih pa kar nekaj in tole tvoje pisanje je kar malo žaljivo. Te prosim, da se drugič vzdržiš posploševanja.

LP
Moj blog: http://onlyageek.blogspot.com

borchi ::

jaz pa moram priznat, da sta ta dva novinarja pri meni pridobila kar neko spoštovanje...

posnameš zadevo, jo objaviš, zraven pa veš, da boš pred celim svetom izpadel kot totalni idiot... svaka čast!
l'jga

nurmaln ::

@nurmaln
Ne vem v kateri državi živiš ti, ampak sigurno ni "nurmalna", če imate tam takšno prakso.

Če policist dela pri postopku napake se ga na to komot opozori. Je pa nekaj povsem drugega, če mu neutemeljeno bluziš, kar bo kmalu pokapiral, pa naj si bo še tako neumen.

Če veš kaj govoriš in znaš to strokovno utemeljit ti bo policaj kar lepo dal mir in ne bo več drezal, ker se sam zaveda, da mu to lahko prinese več težav kot pa zadoščenja. Pač bo opravil svojo zakonsko dolžnost in odšel dalje svojo pot. Nikakor pa si te ne bo "privoščil" kot to radi nekateri prikazujejo.


Recimo da v 95% "napak" samo oseba v postopku misli, da policist dela napako. Pa zdej če vrjameš ali ne, ti garantiram iz prve roke da je odstotek približno pravilen.
V ostalih 5% primerov dopuščam da se policist moti. Ampak tega ne počne namenoma, verjetno je dejansko v zmoti in posledično to, da ga hoče nekdo podučevat, razume enako kot da bi imel popolnoma prav, oseba v postopku pa "pametuje".
In "pametnjakovičem" se običajno napiše kazen za "pametovanje", pa je to lahko v obliki kazni zaradi "spuščanja volana", "pregorene žarnice v obvezni opremi", "nepravilne uporabe opozorilnih znakov"...

Ergo... tudi če imaš prav je bolje da policistu ne soliš pameti ampak kasneje izkoristiš pravna sredstva.
Če se ti je samo zdelo da imaš prav, si se izognil davku na "pametovanje".
Če si dejansko imel prav, nisi nič na slabšem, saj boš to lahko dokazal v kasnejšem postopku in se izognil kazni IN davku na "pametovanje".
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nurmaln ()

Half-Saint ::

Ta dva "novinarja" sta tečna kot dve najbolj tečni mesarski muhi in prav čudim se, da policaj ni totalno popizdil ob tem. Meni se je namreč že na 1/3 posnetka dvignil pritisk.
Moj blog: http://onlyageek.blogspot.com

nurmaln ::

Ta dva "novinarja" sta tečna kot dve najbolj tečni mesarski muhi in prav čudim se, da policaj ni totalno popizdil ob tem. Meni se je namreč že na 1/3 posnetka dvignil pritisk.

Policisti hitro ratajo odporni na takele stvari. Taki brihtneži se najdejo vsaj enkrat ali dvakrat na teden.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Poldi112 ::

>jaz pa moram priznat, da sta ta dva novinarja pri meni pridobila kar neko spoštovanje...

Se pa zavedaš da daješ spoštovanje totalnim idiotom, ane? :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Vikking ::

Pa zakaj se policist sploh splušča v debate z njo. "x bi jo opozoril potem pa napisal še kazen za motenje uradnega postopka.

Poldi112 ::

Glede na to da so ga snemali verjetno ni hotel izpasti maščevalen - mu ne bi koristilo, ko bi bil njegov šef slabe volje, ko bi ga gledal po tv :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laganje policistov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11513666 (9888) Unknown_001
»

Neprimerno verbalno zelo grdo obnašanje Policaja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Na cesti
35549930 (40202) tryhard
»

Snemanje policista v Sloveniji

Oddelek: Loža
4514714 (10894) toplakd
»

Policija & državljan (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15939680 (29982) Mehmed
»

Policijska zaustavitev brez utemeljenega razloga (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7113527 (4227) Yugos

Več podobnih tem