Forum » Programska oprema » Kako ukrotit media center?
Kako ukrotit media center?
B & O ::
Mene pa zanima kako in kaj naredit da bom imel v media centru vso svojo glasbo in filme (DVD, DiVX) kot nekakšne sezname in da je potem media center vse to sposoben tudi poganjat. Naložil sem že CCCP pa nič ne pomaga, nič mi ne zna predvajat. Želja je nekak da se uporablja samo ta program za multimedijo, tak da znajo vsi v familiji potem zavrtet glasbo, film, slike,....
Je mogoče kak vodič, katere kodeke se rabi, kako se to nastavi, kako se spremlja folderje da se knjižnica posodobi,.. Hvala
Je mogoče kak vodič, katere kodeke se rabi, kako se to nastavi, kako se spremlja folderje da se knjižnica posodobi,.. Hvala
Mavrik ::
B & O: A imaš slučajno x64 različico Windowsev? Namreč v tistem primeru boš rabil 64-bitne kodeke.
The truth is rarely pure and never simple.
KTr1sk ::
Windows Media Center je že na voljo od Winxp (opcijsko) do Windows 8.1, za Windows10 ni več, je pa tukaj patch
http://forums.mydigitallife.info/thread...
in deluje brez težav...no zadeva je pa takšna..imam ARIOtv, ki deluje kot kabelska TV, samo koaksialni kabel gre v TV in v tvju je CI+ kartica, zdaj pa če dam ta koaksialni kabel v PC oz v USB TV ključek in preko media center poiščem programe mi vse programe najde, delujejo pa samo določeni kateri niso kodirani.
zato me zanima če je kdo zasledil, da kje obstaja kakšen USB CI+ kartica za računalnik, da bi lahko tudi preko mediacenter na pcju gledal, hvala vam
http://forums.mydigitallife.info/thread...
in deluje brez težav...no zadeva je pa takšna..imam ARIOtv, ki deluje kot kabelska TV, samo koaksialni kabel gre v TV in v tvju je CI+ kartica, zdaj pa če dam ta koaksialni kabel v PC oz v USB TV ključek in preko media center poiščem programe mi vse programe najde, delujejo pa samo določeni kateri niso kodirani.
zato me zanima če je kdo zasledil, da kje obstaja kakšen USB CI+ kartica za računalnik, da bi lahko tudi preko mediacenter na pcju gledal, hvala vam
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60363 (22429) | umexteacher |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4883 (3508) | mackon123 |
» | Nujno rabimpomoč pri Windows Media Centru!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1201) | GuestMM |
» | Windows 7 in ffdshow - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1106) | beta1 |
» | P3 650Mhz,2x128mb, za internet in multimedio@keri OS izbratOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1180) | AndrewSmith |