Forum » Pomoč in nasveti » DVD pekač ne zazna DVDja
DVD pekač ne zazna DVDja
SLOxD ::
Mam problem s DVD pekačem. Ko hočem pogledat kaj je na povnem DVDju mi v mojem računalniku napiše da je to prazen CD. Potem pa imam problem z njin tudi ko hočem zapečt kakšen DVD saj mi na Nerotu po tem ko zapečem napiše, da peka ni uspela???
Kaj naj naredim???
Hvala za hitre odgovore.
Kaj naj naredim???
Hvala za hitre odgovore.
NazgulRR ::
Meni dela isto. Nec 3550A.
Zapečem z njim DVD, potem pa ga ne prepozna. Na drugih pcjih/dvd playrjih dela normalno. Z njim sem spekel verjetno že ene 500 dvdjev najmanj, vedno je vse prepoznal, zdaj pa samo tu pa tam kerega. Tudi tiste dvdje, kere sem skoraj vedno mel v uporabi, ne prepozna več.
Zapečem z njim DVD, potem pa ga ne prepozna. Na drugih pcjih/dvd playrjih dela normalno. Z njim sem spekel verjetno že ene 500 dvdjev najmanj, vedno je vse prepoznal, zdaj pa samo tu pa tam kerega. Tudi tiste dvdje, kere sem skoraj vedno mel v uporabi, ne prepozna več.
rzidar1 ::
mi imamo isti problem.
pa smo ugotovili problem.
zazna dvd-je firme verbatim in nič druga!
poskusite menjat firmo dvd-jev!
aja. gre pa tudi v tem primeru za pekač Nec.
pa smo ugotovili problem.
zazna dvd-je firme verbatim in nič druga!
poskusite menjat firmo dvd-jev!
aja. gre pa tudi v tem primeru za pekač Nec.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rzidar1 ()
NazgulRR ::
Pečem samo Verbatim dvdje. Nekoč mi jih je vse zaznal, zdaj pa samo tu pa tam redko katerega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102989 (27498) | nuclear |
» | peka novega pekača spodletelaOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (780) | wooted |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28545 (18862) | Mitko_R |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21257 (12773) | svejk |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13401 (8722) | Caligula |