» »

Nova gripa in farmacevtske družbe

Nova gripa in farmacevtske družbe

1
2
3

IceIceBaby ::

NE, vse je del velike zatore. Ti si tud sigurno plačan od Bilderberg groupa.

Zanimivo je, da vedno "teoretiki zarote" lepijo linke, dajejo bolj ali manj konstruktivne odgovore in nasploh sodelujejo v debati. Naprotiki pa običajno zmorejo kako sarkastično opazko ali "FU".

Govorimo pa o gripi, ne o terorizmu in vojnah. Lahko odpreš novo temo.

Invictus ::

Samo v ZDA vsako leto umre 30.000 ljudi zaradi navadne gripe. Pa se nihče ne sekira za to. Koliko jih mora umreti šele o celem svetu ... Milijon ?!?!?!

Zaenkrat je število okuženih za to novo gripo manjše kot kot število umrlih za "staro" gripo.

Tisti, ki umrejo za mehiško (svinjsko, prašičjo, al kako se ji zdaj že reče) naj se tolažijo s tem, da tako ali tako niso niso bili primerno opremljeni za ta svet.

J**i ga, naravna selekcija. Saj ste vsi navdušeni darwinisti :)).

LP I.

krneki0001 ::

Po svetu na leto umre od navadne gripe okoli 250.000 ljudi, od tega v ameriki 30.000, avstralija okoli 1.000, evropa okoli 9.000, ostalo pa je tretji svet. Navadna gripa se tudi širi počasneje. Tale "nova" gripa pa se samo hitreje širi, umrljivost je pa manjša kot pri navadni gripi.

bluefish ::

Cilj je drastično zmanjšanje populacije.
Statistično gledano pa svetovna populacija raste iz leta v leto. Tako imenovani Illuminati pa naj bi svoje načrte uresničevali že stoletja. Nekaj torej ne paše skupaj.

Zanimivo je, da vedno "teoretiki zarote" lepijo linke, dajejo bolj ali manj konstruktivne odgovore in nasploh sodelujejo v debati. Naprotiki pa običajno zmorejo kako sarkastično opazko ali "FU".
Linke že lepijo, a kaj ko so le ti ponavadi popolnoma irelevantni in iz vprašljivih virov a.k.a. blogov in strani enodnevnic s ciljem iskanja pozornosti.
O konstruktivnih odgovorih pa bi se dalo diskutirati na podlagi prejšnjih tem.

jype ::

kst> Naprotiki pa običajno zmorejo kako sarkastično opazko ali "FU".

Ja, kaj bi pa ti? Dal link za "biochemistry primer"? Kompetentno razglabljanje o virusih terja znanja, ki jih teoretiki zarot ne posedujejo (ker če bi jih, ne bi bili teoretiki zarot).

Okapi ::

Statistično gledano pa svetovna populacija raste iz leta v leto. Tako imenovani Illuminati pa naj bi svoje načrte uresničevali že stoletja. Nekaj torej ne paše skupaj.
Kako da ne? Če ne bi bilo illuminatske zarote, bi nas bilo že 10x več in bi bila katastrofa.

O.

PacificBlue ::

Ja, kaj bi pa ti? Dal link za "biochemistry primer"?

Daj. Če me imaš za neumnega je to tvoja velika napaka.

Seveda se popolnoma strinjam. Samo skrbi me ker je tega vedno več,pa tud recimo do jype opazim v drugih temah da ni zmožen konstruktivno sodelovati,ampak samo vnaša opazke. Pa če ga moje mnenje moti, mi je pa čisto vseeno. Samo povem svoje.

Če imaš resource jih izrabiš do njihovega bridkega konca. Počaki na ekonomski zlom,potem bo sledila ww3. Pa ne tega govorim kr tko v tri dni. Recimo redarji v Londonu imajo že navodila, kako ravnati ko bo nastopila vojna in predvsem kako ravnati v primeru uličnih izgredov.Na drugi strani je primer Fema campi, ki so jih zgradili v ZDA. Če koga zanima zakaj bo 3 svetovna vojna..zato, da se bo lahko potem upavičila ena svetovna vlada, ena svetovna vojska,eden in najmogočnejši nadzor nad zemljani,kar jih je kdaj bilo..Omenja se RFID čipi, brez čipa ne boš mogel dobiti službe...itd. Sicer popolnoma off topic,samo hotel sem odgovorit.
I’m out.
:3

Ziga Dolhar ::

Recimo redarji v Londonu imajo že navodila, kako ravnati ko bo nastopila vojna in predvsem kako ravnati v primeru uličnih izgredov.

Vsaka imena vredna služba za zagotavljanje reda ima tovrstne scenarije.

Vsako spodobno podjetje ima narejene worst-case scenarije. (No, če to stori Banka Slovenije, gre za nacionalno izdajstvo.)

Vsak vlagatelj v poslovnem načrtu opredeli tudi "exit strategy".
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

kst> Naprotiki pa običajno zmorejo kako sarkastično opazko ali "FU".

Ja, kaj bi pa ti? Dal link za "biochemistry primer"? Kompetentno razglabljanje o virusih terja znanja, ki jih teoretiki zarot ne posedujejo (ker če bi jih, ne bi bili teoretiki zarot).

Vrsta virusa in njegovo točno delovanje niti nima veze. Kakšna pa je razlika, če med ljudi spustiš H5N1 ali H1N1? To, da v detajle poznaš oba virusa še vedno ne spremeni dejstva, da je zadaj nekaj gnilega.

Ne vem, če so dejansko virus podtikali, ampak medijski boom okoli ptičje in prašičje gripe je bil očitno zrežiran, kar za enega Rumsfelda in podobne ljudi ni nič težkega (predlagam ogled dokumentarca Manufacturing Consent, Noam Chomsky).

Prav tako kot je zrežiran strah okoli teroristov z raznimi "Orange code" dnevi in podobno.

PacificBlue> Omenja se RFID čipi, brez čipa ne boš mogel dobiti službe...

Jaz ne bom zaposlil nikogar, ki bo nosil omenjen čip.

PacificBlue> Daj. Če me imaš za neumnega je to tvoja velika napaka.

Influenza A virus subtype H1N1 @ Wikipedia

Za začetek bo dovolj.

kst> To, da v detajle poznaš oba virusa še vedno ne spremeni dejstva, da je zadaj nekaj gnilega.

Kako pa veš, da _je_ nekaj gnilega?

kst> Prav tako kot je zrežiran strah okoli teroristov z raznimi "Orange code" dnevi in podobno.

Dokler so bli ti butci na oblasti, ja. Zdaj tega ni več, očitno.

Jaz Chomskemu ne verjamem kaj preveč. Mene vodi predvsem dejstvo, da so ljudje preveč zabiti, da bi lahko izkoristili potenciale svoje zlobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

@Žiga

To je res,samo govorim o tem, da bodo (recimo ta primer redarji iz Londona) dobili pooblastila,ki jih sicer ima policija. Podobno se dogaja v Zda,kjer Obama ustanavlja t.i youth brigade(ki bodo dobili verjetno ista pooblastila). Potem primer recimo v Ljubljani, ko so redarji dobili določena pooblastila, ki so jih imeli prej samo policisti. Zanimivo bi bilo za vedeti, kako je v drugih evropskih državah ali drugje po svetu. Hočem povedat,da se nekateri pripravljajo na izgrede množic ob nastopu 3.svetovne vojne.

@jype

Sem videl vire, pa sem raje kar prenehal brati.
I’m out.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue> Prav zanimivo je koliko judov je v njegovi administraciji

Ja, res grozno, se strinjam. Če bi bili hindujci, bi blo bolš!

PacificBlue> Sem videl vire, pa sem raje kar prenehal brati.

Skratka, ne zaupaš znanstveni metodi, šalabajzerstvo teoretikov zarote pa te navdaja z zaupanjem?

QED, al kaj.

Yeah right. Kako pa zdaj zaposliš človeka, ki nima opravljenega zdravniškega pregleda? Kako odpreš obrt brez obrtnega dovoljenja? Ne moreš. Prav tako ne boš imel izbire pri RFID čipih. Če boš hotel biti vključen v družbo boš potreboval čip, tako kot danes potrebuješ osebno, potni list, vozniško, bančne kartice, davčne številke, zavarovanja za avto...

kst> To, da v detajle poznaš oba virusa še vedno ne spremeni dejstva, da je zadaj nekaj gnilega.

Kako pa veš, da _je_ nekaj gnilega?

Educated guess? Stvari so malo preveč povezane, da bi bile naključne. Če v zgodbo vpleteš še Rumsfelda, ki se že 30 let na glas bori za NWO in sodeluje pri najrazličnejših pučih po celem svetu se mi vse skupaj zdi precej logično.

Pa ni so Rumsfeld in njegovi neocons prijatelji edini.

kst> Prav tako kot je zrežiran strah okoli teroristov z raznimi "Orange code" dnevi in podobno.

Dokler so bli ti butci na oblasti, ja. Zdaj tega ni več, očitno.

Očitno je še. In očitno ga bodo vrli demokrati zdaj napimpali, da bo dajal bolj natančne informacije o terorističnih grožnjah. Sistem opozarjanja se bo mogoče spremenil, še vedno pa bo vlada ustrahovala ljudi s terorističnimi grožnjami, samo na malo bolj sofisticiran način. Kljub temu pa ostaja dejstvo, da teroristični napadi dejansko niso problem. Od pikov komarjev na leto umre neprimerno več ljudi kot od terorističnih napadov.

http://www.philly.com/inquirer/world_us...

Btw...Izrael se s "teroristi" srečuje vsak dan. Dejansko so v vojni in redno se dogajajo samomorilski napadi. Pa kljub temu nimajo takega sistema ustrahovanja ljudi, ampak se še ekstra potrudijo, da se ljudje počutijo varne.

Jaz Chomskemu ne verjamem kaj preveč. Mene vodi predvsem dejstvo, da so ljudje preveč zabiti, da bi lahko izkoristili potenciale svoje zlobe.

Ne vem, če si pogledal film, ki sem ga predlagal. Ni kaj dosti za verjet. Ni nobenih zgodbic ampak so pač navedena določena dejstva.

Pri tem manufacturing consent ne gre za nobeno teorijo zarote, ampak naravno delovanje "demokratične" družbe in vloge medijev v njej. To, da se manipulacije dogajajo je povsem jasno in dokumentirano.

Vsak zaposlen bo moral imeti čip, vsak ki bo hotel zaslužiti denar bo moral imeti čip. Ker edino tako boš lahko plačeval storitve. Preko čipa jasno.
I’m out.

PacificBlue> Ker edino tako boš lahko plačeval storitve. Preko čipa jasno.

Ja, bomo pač živeli "underground" in ustanovili svojo valuto.

Ampak ti RFID čipi so en bullshit. Imamo organizacije (ki niso nekompetentne, kot so nekompetentni teoretiki zarote), ki česa takega ne bodo dovolile.

PacificBlue> Prav zanimivo je koliko judov je v njegovi administraciji Ja, res grozno, se strinjam. Če bi bili hindujci, bi blo bolš!
Seveda, židov se preveč drži sloves zarotnikov.
PacificBlue> Sem videl vire, pa sem raje kar prenehal brati. Skratka, ne zaupaš znanstveni metodi, šalabajzerstvo teoretikov zarote pa te navdaja z zaupanjem? QED, al kaj.
Ne samo ne zaupam trobilom,ki sejejo neupravičen strah in lažejo. Že to, da je Rumsfeldovo podjetje lastnik licence za tamiflu me navdaja s spomini iz leta 2004 al kdaj že, ko je ta isti vrabec sveto trdil, da ima Irak orožje za množično uničevanje in da so teroristi svetovna grožnja. In sedaj bo isti človek meni prodajal tamiflu? Ne se hecat.
I’m out.

Zgodovina sprememb…

Vsak zaposlen bo moral imeti čip, vsak ki bo hotel zaslužiti denar bo moral imeti čip. Ker edino tako boš lahko plačeval storitve. Preko čipa jasno.

Um, zakaj pa pol printajo Amerote?

PacificBlue> In sedaj bo isti človek meni prodajal tamiflu? Ne se hecat.

Kdo pa pravi, da ga moraš kupiti?

PacificBlue> Ne samo ne zaupam trobilom,ki sejejo neupravičen strah in lažejo.

Lažejo? Kaj v tistem članku pa je neresnično? Če ti "njihova" znanost ne zadostuje vzameš v roke knjigo, jo ponoviš in izsledke objaviš. Ampak dvomim, da se boš toliko potrudil.

Ampak ti RFID čipi so en bullshit. Imamo organizacije (ki niso nekompetentne, kot so nekompetentni teoretiki zarote), ki česa takega ne bodo dovolile.

Ja, ti pa 10000 ostalih. Tiste 2 miljarde "navadnih" ljudi pa pač ne bo underground ne?

PacificBlue> In sedaj bo isti človek meni prodajal tamiflu? Ne se hecat.

Kdo pa pravi, da ga moraš kupiti?

VSI mainstream mediji za začetek. Strah je eden najboljših motivatorjev, to ve vsak, ki je kdaj vsaj povohal marketing.

Prizori ljudi z maskami, pretiravanje v smislu, da je pol Mehike zaprte, da šole ne delujejo, da ljudje množično umirajo... Kaj je to drugega kot reklama za Tamiflu?

Tebi se zdi to OK al kaj?

Um, zakaj pa pol printajo Amerote?

Ker je skupna valuta še en korak bližje uresničitvi planov. Lažje je poenotiti sistem. Ta prehod na RFID ne bo čez noč. Se pa počasi odvija že nekaj časa s postopnim vključevanjem v razne unije, s poenotenjem dokumentov (vozniška, osebna, zdravstvena na istem dokumentu npr.) in s podobnimi ukrepi.

Glede življenja underground.. heh ja v Italiji je ena takšna skupina ljudi, ki živi v sistemu soban pod zemljo in imajo lastno valuto:).

Glede RFID čipov, resnično niso bullshit:

Tale prvi link, ti res priporočam, da si ga prebereš:

http://www.securityfocus.com/columnists...

http://www.digitalangel.com/

Seveda obstajajo razne organizacije(večina jih je pod okriljem ZN-kar jih naredi irelevantne,podobno kot amnesty international, ki opozarja na kršitve v posameznih državah..pa se je kaj spremenilo?Čisto nič). Tisti neodvisni pa lahko seveda opozarjajo, samo učinka, pa nekako ni.
I’m out.

kst> VSI mainstream mediji za začetek.

Ne seri, no! Včeraj so na _TV_ povedali, da ni razloga za preplah, da je jemanje zdravila dejansko škodljivo in se odsvetuje celo bolnim starejšim in mladoletnikom! Mi je povedala tašča, ker jaz televizije nimam.

PacificBlue> pa se je kaj spremenilo?Čisto nič

Očitno ne spremljaš prav dosti, kaj se dogaja okoli tebe. Spremenilo se je _OGROMNO_. Če ne sodeluješ v sistemu, ga pač ne moreš spreminjati, jasno, ampak jaz se nisem iz sistema izključil z budaljenjem o amerih in o tem kako nas oblast zastruplja z reaktivnimi letali.

Zgodovina sprememb…

Mene pa zanima katere so te organizacije.

kst> Mene pa zanima katere so te organizacije.

http://ffii.org/

http://eff.org/

(In druge - ACLU, HRW, AI, saj jih poznaš.)

Zgodovina sprememb…

kst> VSI mainstream mediji za začetek.

Ne seri, no! Včeraj so na _TV_ povedali, da ni razloga za preplah, da je jemanje zdravila dejansko škodljivo in se odsvetuje celo bolnim starejšim in mladoletnikom! Mi je povedala tašča, ker jaz televizije nimam.

Če nimaš TV si pa res kompetenten za ocenjevanje.

Cca 1 mesec nazaj, oz. ko se je panika okrog prašičje gripe začela je bilo na vseh kanalih polno zastrašujočih prizorov s šokantnimi naslovi.

Če se na eni lokalni TV postaji najde 1 prispevek, ki se ne sklada s celotno podobo to še nič ne pomeni.

Lažejo? Kaj v tistem članku pa je neresnično? Če ti "njihova" znanost ne zadostuje vzameš v roke knjigo, jo ponoviš in izsledke objaviš. Ampak dvomim, da se boš toliko potrudil.

Ni dovolj informacij:

In the 2009 flu pandemic, the virus isolated from patients in the United States was found to be made up of genetic elements from four different flu viruses – North American Mexican influenza, North American avian influenza, human influenza, and swine influenza virus typically found in Asia and Europe – "an unusually mongrelised mix of genetic sequences." This new strain appears to be a result of reassortment of human influenza and swine influenza viruses, in all four different strains of subtype H1N1.

Tisto odebeljeno me zanima, kaj misli s tem Anne Schuchat(vodja CDCja-Ccenter for Disease Control and Prevention)?
I’m out.

http://eff.org/

(In druge - ACLU, HRW, AI, saj jih poznaš.)

Takšne in podobne organizacije same po sebi nimajo nobene moči. Moč imajo, če za njimi stoji ljudstvo. Dokler so ljudje zaplankani in ne vidijo cele slike bodo raje podprli populistične vlade z neomejenim budgetom za propagando kot takšne organizacije.

PacificBlue> pa se je kaj spremenilo?Čisto nič

Očitno ne spremljaš prav dosti, kaj se dogaja okoli tebe. Spremenilo se je _OGROMNO_. Če ne sodeluješ v sistemu, ga pač ne moreš spreminjati, jasno, ampak jaz se nisem iz sistema izključil z budaljenjem o amerih in o tem kako nas oblast zastruplja z reaktivnimi letali.

Ja če misliš kakšno stoletno obdobje se je res spremenilo ogromno. Pa sistema niti ne želim spreminjati, ker je že v osnovi sfaljen.
I’m out.

kst> Če se na eni lokalni TV postaji najde 1 prispevek, ki se ne sklada s celotno podobo to še nič ne pomeni.

Ej, če ti svoje odločitve sprejemaš na podlagi informacij iz Lady, Smrklje, 24ur.com/ekskluziv in Playboya, ne moreš rečt, da so "mainstream mediji strašili".

Na TV se je pojavil nek zdravnik, ki drži neko funkcijo na ministrstvu za zdravstvo in baje neka funkcionarka od ne vem kje. Oba sta dala gledalcem jasno vedeti, da ta gripa ni nič bistveno drugačna od katerekoli druge gripe, da je jemanje tamifluja smiselno samo v primeru, ko ga predpiše zdravnik in da bo jeseni na voljo cepivo, cepijo pa naj se le izpostavljeni ljudje, ki morajo zaradi dela ali česa drugega imeti kontakt s potencialno okuženimi. Skratka, šoferji avtobusov in medicinsko osebje naj se cepi, ostalim pa ni treba. Če tašča, ki je po bioenergetskem potencialu tam nekje kot je PacificBlue, verjame tem ljudem, potem očitno mainstream mediji ne strašijo.

PacificBlue> Tisto odebeljeno me zanima, kaj misli s tem Anne Schuchat(vodja CDCja-Ccenter for Disease Control and Prevention)?

Misli na to, da je globalizacija prinesla tudi globalne viruse, kar smo seveda pričakovali.

kst> Takšne in podobne organizacije same po sebi nimajo nobene moči.

Namen takšnih organizacij je osveščanje ljudstva. Ne morejo namesto njih obiskovati volitev, se razume.

kst> Dokler so ljudje zaplankani in ne vidijo cele slike bodo raje podprli populistične vlade z neomejenim budgetom za propagando kot takšne organizacije.

Ja, nehaj bit zaplankan že enkrat! (Jaz svoje informacije v glavnem povzemam po spletnih straneh BBC news, kjer, ne boš verjel, nihče ni strašil z gripo.)

PacificBlue> Ja če misliš kakšno stoletno obdobje se je res spremenilo ogromno. Pa sistema niti ne želim spreminjati, ker je že v osnovi sfaljen.

Skratka, predlagaš tretjo svetovno vojno, da boš potem lahko gradil na novo?

Zgodovina sprememb…

kst> Če se na eni lokalni TV postaji najde 1 prispevek, ki se ne sklada s celotno podobo to še nič ne pomeni.

Ej, če ti svoje odločitve sprejemaš na podlagi informacij iz Lady, Smrklje, 24ur.com/ekskluziv in Playboya, ne moreš rečt, da so "mainstream mediji strašili".

Na TV se je pojavil nek zdravnik, ki drži neko funkcijo na ministrstvu za zdravstvo in baje neka funkcionarka od ne vem kje. Oba sta dala gledalcem jasno vedeti, da ta gripa ni nič bistveno drugačna od katerekoli druge gripe, da je jemanje tamifluja smiselno samo v primeru, ko ga predpiše zdravnik in da bo jeseni na voljo cepivo, cepijo pa naj se le izpostavljeni ljudje, ki morajo zaradi dela ali česa drugega imeti kontakt s potencialno okuženimi. Skratka, šoferji avtobusov in medicinsko osebje naj se cepi, ostalim pa ni treba. Če tašča, ki je po bioenergetskem potencialu tam nekje kot je PacificBlue, verjame tem ljudem, potem očitno mainstream mediji ne strašijo.

Po tem, ko so 1 mesec zdravniki, ki držijo različne funkcije na različnih uglednih položajih konstantno trobili nasprotno. Oz. dopuščam možnost, da so objavili le tisti del njihove zgodbe, ki je bil najbolj šokanten in je najbolj spodbujal paniko.

Z mainstream mediji pa mislim predvsem na velike USA hiše. CNN, Fox, NBC in podobne. Pač, tiste od katerih velika večina lokalnih POP TVjev in RTVSLO pobira novice.

Izgleda da niti niso tako uspešni:

Brussels, 10th November 2008 - The EU Council of Ministers refuses to release secret Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) documents. The Foundation for a Free Information Infrastructure (FFII) had requested these documents to make public and parliamentary scrutiny possible. After the Council's refusal, the FFII sent in a confirmatory application, for the EU Council to review its position, as allowed by Article 7(2) of the regulation dealing with public access to such documents.

ACTA's secrecy fuels concerns that the treaty may give patent trolls the means to extort companies, undermine access to low-cost generic medicines, lead to monitoring all citizens' Internet communications and criminalize peer-to-peer electronic file sharing.

If the EU Council again refuses to release the secret documents, the FFII can take the case to the European Court of Justice. An earlier case on transparency of EU legislation took 6 years. By that time ACTA may long have entered into force.

Ante Wessels, FFII analyst, says: "We do not have so much time. The only solution we see is that the parliaments of Europe force the Council to publish the texts by making Parliamentary scrutiny reservations."

jype..Zdaj razumeš kaj ti jaz govorim?
I’m out.

Zgodovina sprememb…

kst> Oz. dopuščam možnost, da so objavili le tisti del njihove zgodbe, ki je bil najbolj šokanten in je najbolj spodbujal paniko.

Njihov job je dvigat rating. Če jim dvigaš rating, tko da tako sranje gledaš/poslušaš... Si kar se mene tiče sokriv za paniko.

PacificBlue> Izgleda da niti niso tako uspešni:

Ti mi rajš povej, kaj si do zdaj _ti_ v življenju naredil, da bi se stvari izboljšale.

Potem bomo pa sodili o njihovi uspešnosti (ki je, btw, ogromna).

kst> Takšne in podobne organizacije same po sebi nimajo nobene moči.

Namen takšnih organizacij je osveščanje ljudstva. Ne morejo namesto njih obiskovati volitev, se razume.

Osveščanje? Torej jim govorijo naj ne sprejmejo slepo RFID čipov, ker obstaja velika navarnost zlorabe? Naj ne verjamejo čisto vsega kar vidijo na TV? Naj kritično razmišljajo?

Če to delajo očitno slabo delajo.

kst> Dokler so ljudje zaplankani in ne vidijo cele slike bodo raje podprli populistične vlade z neomejenim budgetom za propagando kot takšne organizacije.

Ja, nehaj bit zaplankan že enkrat! (Jaz svoje informacije v glavnem povzemam po spletnih straneh BBC news, kjer, ne boš verjel, nihče ni strašil z gripo.)

Če ti nisi zaplankan in znaš kritično razmišljat to ne velja za večino ljudi. Propaganda deluje, to je menda vsem jasno. Ni treba, da se propaganda prime 100% populacije, že 70% je več kot dovolj za ustvarjanje javnegna mnenja.

kst> Če ti nisi zaplankan in znaš kritično razmišljat to ne velja za večino ljudi.

Ja, in če bodo večino ljudi prepričali, da je panika, bo pač panika. Edini način, da ti ljudje paniki ubežijo je, da se _izobrazijo_, kar je ravno _obraten_ proces od tega, kar zdaj počneta vidva s PacificBlue.

kst> Osveščanje? Torej jim govorijo naj ne sprejmejo slepo RFID čipov, ker obstaja velika navarnost zlorabe? Naj ne verjamejo čisto vsega kar vidijo na TV? Naj kritično razmišljajo?

Tako je, ja.

kst> Oz. dopuščam možnost, da so objavili le tisti del njihove zgodbe, ki je bil najbolj šokanten in je najbolj spodbujal paniko.

Njihov job je dvigat rating. Če jim dvigaš rating, tko da tako sranje gledaš/poslušaš... Si kar se mene tiče sokriv za paniko.

A razumeš, da nima veze kaj jaz gledam, pa kaj ti gledaš in tako naprej. Važno je kakšne informacije prejema družba kot celota.

Če večina ljudi v nekem daljšem obdobju na večini medijev gleda/bere eno in isto pravljivo bo počasi večina začela verjet v to.

Ti mi rajš povej, kaj si do zdaj _ti_ v življenju naredil, da bi se stvari izboljšale.

A nihove neuspehe opravičuješ z neuspehi drugih?

Take in podobne situacije kažejo, da so podobne organizacije le za okras in za lažen občutek varnosti. Podobno se je dogajalo (in se verjetno še) z mučenjem, kršenjem človekovih pravic in celo grbimi kršitvami ustave ter zakonov v USA. Takrat, ko je treba se razne nevladne organizacije in civilna združenja na hitro utišajo in zignorirajo. Potem, ko je najhujše mimo se jih pa spet spusti zraven, da imajo ljudje občutek kontrole.

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
Johann Wolfgang von Goethe

kst> Če ti nisi zaplankan in znaš kritično razmišljat to ne velja za večino ljudi.

Ja, in če bodo večino ljudi prepričali, da je panika, bo pač panika. Edini način, da ti ljudje paniki ubežijo je, da se _izobrazijo_, kar je ravno _obraten_ proces od tega, kar zdaj počneta vidva s PacificBlue.

Če ti nisi pripravljen pogledati par dokumentarcev, ker jih že takoj označiš za bullshit ti težko pomagam. Če ti ne vidiš sumljivih povezav med Tamifluji, Rumsfeldi, NWO, WMD in podobnimi temami ti tudi težko pomagam.

Ko sem omenil povezavo med Tamiflujem in Rumsfeldom ste me takoj napadli z teoretikom zarote. Dvomim, da je kdo šel sam naprej googlat. Najlažje je nekaj označiti za bullshit ali teorijo zarote.

kst> Važno je kakšne informacije prejema družba kot celota.

Točno takšne, kot si jih želi prejemat. Mediji živijo od tega, da ti povejo tiste reči, ki jih hočeš slišat (in vmes da Ariel opere bolje kot Persil in obratno).

kst> A nihove neuspehe opravičuješ z neuspehi drugih?

Ne. Na podlagi njihovih uspehov terjam tudi od ostalih, da se aktivirajo, ker čisto ama vsak posameznik šteje.

kst> Take in podobne situacije kažejo, da so podobne organizacije le za okras in za lažen občutek varnosti.

Nimaš pojma, očitno.

kst> Podobno se je dogajalo (in se verjetno še) z mučenjem, kršenjem človekovih pravic in celo grbimi kršitvami ustave ter zakonov v USA.

Zvezni sodnik White je presodil, da lahko _obsojeni teroristi_ tožijo pripadnike (fizične ljudi) Busheve administracije zaradi mučenja (ki je očitno protizakonito tudi če ga Busheva administracija legalizira skozi kreativne pravne postopke). Očitno ACLU ni od muh, glede na to da so se potrudili sponzorirat praktično vse, kar je povezano s tem primerom. Skratka, ne le, da sodnik razume, da človekove pravice veljajo tudi za obsojene teroriste, celo pripravljen je direktno nasprotovati odločitvi svojega predsednika. Jaz imam takega človeka za pravega domoljuba, ker je vsakomur jasno, da ni nobene dileme, kaj je v tem primeru "the right thing to do".

kst> Če ti nisi pripravljen pogledati par dokumentarcev, ker jih že takoj označiš za bullshit ti težko pomagam.

Komentar v njih me moti. Sam se dobro zavedam dejstva, da gre za problematično navzkrižje interesov, a niti približno ne vidim tega kot "evidence", da res gre za zaroto, hkrati se pa tudi zavedam, da name prav nič ne vpliva, če za zaroto gre, ali pa ne.

kst> Ko sem omenil povezavo med Tamiflujem in Rumsfeldom ste me takoj napadli z teoretikom zarote.

Ne, tebe nismo. Vemo, da je Rumsfeld "set to gain another fortune" s tem razvojem dogodkov, a to ne pomeni, da je on kakorkoli odgovoren za to da se virus sploh širi.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

@PacificBlue:

Si morda malo preveč gledal "dokumentarec" na National Geographicu o Armagedonu?
Pojavljale so se namreč precej podobne ideje in teorije kot jih imaš ti - stric Antikrist se na Zemlji pojavi kot popularna in karizmatična osebnost (Obama?), od tod naprej pa gre samo še navzdol. Od RFID čipiranja do popolnega nadzora nad posamezniki. Vse pa se zaključi z "Veliko bitko".

Pyr0Beast ::

Točno takšne, kot si jih želi prejemat. Mediji živijo od tega, da ti povejo tiste reči, ki jih hočeš slišat (in vmes da Ariel opere bolje kot Persil in obratno).
1. Mediji širijo tiste reči, za katere so dobro plačani (Ariel ipd.)
2. Mediji širijo & kopirajo dogodke v tujini
3. Mediji pridobivajo publiko s pompoznostjo in spektakularnostjo.
4. Nekateri mediji 'živijo' od našega denarja (RTV prispevek ipd.) pa kljub temu niso primorani vedno nam delati v prav.

Tiste reči ki jih hočeš slišat si sam izbrskaš. Mediji ti prodajo njihovo 'zgodbo' ki pa ni vedno realne narave.
In ne, mediji niso rešitev težav, kvečjemu faktor povečevanja/zmanjševanja realnih problemov.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

c3p0 ::

Dovolj je en večji "teroristični napad" in sprejet bo vsak zakon, ki se ti zdaj morda zdi smešno represiven.

In ljudstvo, ki zdaj zamahne z roko in reče, da kaj takega ne bo nikoli sprejeto, bo takrat ploskalo in vzklikalo: "saj je za naše dobro!".

podbevna ::

Skoraj nedojemljivo je kakšni idioti so nekateri. Število Židov v administraciji od Obame in navodila varnostnikom v Londonu so dokaz zarote. Navodila varnostnikom? Resno?

HRW in AI nimajo nobene moči, neke skrivnostne ezoterične komisije pa imajo moč na nivoju bogov ali vsaj demonov? Osnov mikrobiologije vam ni treba poznati, da lahko ocenite genetsko strukturo virusa za sumljivo? Vsi slabi dogodki na svetu so povezani z Tamifluji, Rumsfeldi, NWO in WMD?

Resno reveži ste. Tokrat ne mislim žaljivo, ampak pomilovalno. V kaotičnih sistemih za nazaj iščete vzročne in druge povezave, zato da bi dokazali, da sistem ni kaotičen. Ker vam to daje občutek varnosti. Mora biti načrt, pa magari božji ali pa od par vsemogočnih zlobnih stricev. IMO gre za zastoj osebnostnega razvoja na prededipalni stopnji, kar povzroča neomajno vero v moč dobrih in zlobnih avtoritet.

Pri vsem tem pa sploh ne opazite, da s 100 očitno idiotskimi teorijami zarot in povezav samo onemogočate, da bi se resno obravnavale resnične in realne, nepovezane in po vaših standardih majhne zarotice na katere lahko dejansko naletite.

podbevna, lol

V kaotičnih sistemih za nazaj iščete vzročne in druge povezave, zato da bi dokazali, da sistem ni kaotičen. Ker vam to daje občutek varnosti.

Ponavadi oni nam očitajo, da v teorije zarot(e) ne verjamemo, ker to nam daje občutek varnosti :).

Okapi ::

onemogočate, da bi se resno obravnavale resnične in realne, nepovezane in po vaših standardih majhne zarotice na katere lahko dejansko naletite.
Respect.

O.

Eh Jure zakaj si tak?:)

Lej saj ne kritiziram ljudi, skupin, organizacij ker se ne bi trudili za izboljšanje.Te dejavnosti zelo spoštujem,resno. Moj point je bil, da te skupine, organizacije nimajo takšnega vpliva da bi dejansko lahko rešili srčiko problema. In ta problem je, da imajo privatni bančni in naftni(itd..)lobiji oziroma rečmo kar kapital večjo politično moč in s tem možnost odločanja o izredno pomembnih zadevah..In s tem izgubljamo našo svobodo.

Če bo pa meni uspelo razširiti komu obzorja bom čist zadovoljen:)Saj veliko ljudi opozarjam na te stvari,sam je res hudir ker se jim ne zdijo pomembne. Vsaj za njih.Čeprav jih mogoče razumejo, pa ne dajo temu toliko teže. To pa je slabo, saj kvečjemu tako samo čakamo kaj se bo zgodilo.

vprašal si me tole, pa ti nisem odgovoril:

Povej mi, kako drugače predramit ljudi, da bi spoznali,da so spremembe resnično nujne?

Si morda malo preveč gledal "dokumentarec" na National Geographicu o Armagedonu?
Pojavljale so se namreč precej podobne ideje in teorije kot jih imaš ti - stric Antikrist se na Zemlji pojavi kot popularna in karizmatična osebnost (Obama?), od tod naprej pa gre samo še navzdol. Od RFID čipiranja do popolnega nadzora nad posamezniki. Vse pa se zaključi z "Veliko bitko".

Ne nisem, pa tud zelo malo gledam tv. Ja saj te stvari se kr dost ponavljajo,te prosvetljene ideje so se razkrivale skozi čas,skozi raziskovanja skrivnih društev,skozi posameznike, ki so se odločili spregovoriti itd. Pa tud vzrok zakaj ravno zdaj se to dogaja(da prihaja nam new world order nasproti) mi je znan..ker se bo zgodil 21.12 2012 in ljudje(spiritualno, duševno,naša zavest..kakor hočete) bomo šli iz 3.dimenzije v četrto in peto.Pač zgodile se bojo zanimive reči, predvsem tudi v naravi, več katastrof, zemeljska magnetna pola se bosta zamenjala itd....In ta datum je izrednega pomena za Illuminate,ker če do takrat nas ne zasužnijo oz večino pobijejo potem bo njihov plan propadel oz ne bodo imeli več moči nad nami.In tega jih je zelo strah.
I’m out.

Pyr0Beast ::

In ta problem je, da imajo privatni bančni in naftni(itd..)lobiji oziroma rečmo kar kapital večjo politično moč in s tem možnost odločanja o izredno pomembnih zadevah.
Večjo politično moč od samih volilcev in volilk >:D

In ta datum je izrednega pomena za Illuminate,ker če do takrat nas ne zasužnijo oz večino pobijejo potem bo njihov plan propadel oz ne bodo imeli več moči nad nami.In tega jih je zelo strah.
A ne morejo začeti jovo na novo ? :P
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

zemeljska magnetna pola se bosta zamenjala itd

Kaj to pomeni?

TESKAn ::

Povej mi, kako drugače predramit ljudi, da bi spoznali,da so spremembe resnično nujne?

In zakaj si potem toliko proti tem "skrivnim organizacijam", ki naj bi hotele ww3?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Skoraj nedojemljivo je kakšni idioti so nekateri. Število Židov v administraciji od Obame in navodila varnostnikom v Londonu so dokaz zarote. Navodila varnostnikom? Resno?

eh, brezveze..lej imam veliko informacij v glavi, pač tko, kar si zapomnim. Žide sem omenil(čeprav sm zbrisal potem post, ker se mi je zdelo da bojo take cvetke kot tvoje) ker sem zadnjič mal raziskoval vpliv sionističnih gibanj za vstop ZDa v 2.svetovno vojno..in ker imajo velik vpliv na politiko v Zda, tudi danes.Mislim da si tega res ne zavedaš. Pa glede navodil varnostnikom..jim je bilo izrecno rečeno, da bo nastopila vojna in da bodo nemiri po VB. Pa če je tvoje razmišljanje na tako nizkem nivoju, da povezuješ SAMO to dvoje za "dokaz" za obstoj zarote ti pa moram rečt da si smešen.

V kaotičnih sistemih za nazaj iščete vzročne in druge povezave, zato da bi dokazali, da sistem ni kaotičen.

Tvoj teorija ne drži vode:)
I’m out.

In ta datum je izrednega pomena za Illuminate,ker če do takrat nas ne zasužnijo oz večino pobijejo potem bo njihov plan propadel oz ne bodo imeli več moči nad nami.In tega jih je zelo strah.
A ne morejo začeti jovo na novo ? :P

Mogoče čez tisoče let, ko bo se Veliki cikel spet obrnil:) Sicer pa prenašajo to na sinove. Če bo enkrat ta veriga pretrgana, smo lahk zelo doolgo svobodni;)

zemeljska magnetna pola se bosta zamenjala itd

Kaj to pomeni?

Že kar dolgo merijo Schumannovo frekvenco. Mislim da do leta 1978 je bila 7.8 Hz od tedaj se povečuje, ne vem koliko je zdaj, 12 al 13 Hz. Tu nekje. Je pa teorija, da to nakazuje da se bo ob najvišjem možnem "peaku" zgodil zero point, in ob tem se bosta zemeljska magnetna pola zamenjala. So še druge stvari, samo ne bi zdaj o tem.
I’m out.

Sam rad bi vedel, kako to izmerit, in ko to doženeva, kako te lahko "primem za besedo".

Imaš nekaj teorije na tistem wiki linku. Sicer pa glej tole:

http://www.iihr.uiowa.edu/projects/schu...
I’m out.
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa) (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

Oddelek: Loža
161582067 (52617) softić

Najprej ptičja nato prašičja kaj bo naslednje? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17716032 (3898) Tr0n
»

ž-žarki :O

141599 (1228) Pyr0Beast
»

Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )

23315440 (10221) Gandalfar
»

Ptičja gripa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12513220 (9295) Tear_DR0P

Več podobnih tem