» »

ž-žarki :O

ž-žarki :O

823483 ::

Gospe in gospodje, iz zanesljivih virov sem dobil obvestilo, da tajna združba belokožuščkov izvaja genocid nad celotnim človeštvom. Združba je tako tajna, da zanjo vedo samo njeni člani. In jaz.

No, gre se za to, da so skozi tisočletja njihovega obstoja izdelali genialen načrt kako uničiti človeštvo. Seveda bodo pustili nekaj ljudi živih, da jim bodo lahko vladali. Logično.

Dokaze o njihovem obstoju in načrtih so med drugim našli na stenah nekega templja v egiptu. Ko so se raziskovalci zavedli dejstva, da v rokah držijo največji zaklad kar jih obstaja so hitro poklicali ladjo in nanjo naložili kar cel tempelj. Ladja je nato odplula proti ameriki. A belokožuščki so se zbali za uspeh načrta in so s svojimi nadnaravnimi močmi na pomoč priklicali vesoljce. Vesoljci so ladjo z veseljem potopili in skrivnost je bila izgubljena za zmeram. Ta ladja je bila titanik. Najbolj smešni se mi zdijo tisti, ki mislijo, da po zaledenelem morju res plujejo ledene gore. Vsak izobražen človek ve, da ze tem stojijo vesoljci.

No, se opravičujem, ker me je malo zaneslo, s tem sem zagotovo zapravil na desettisoče življenj, a mi ni žal, saj vem, da jih bom vsaj nekaj rešil.

No, belokožuščki so izjemno intiligentni živa bitja, ki pa na začudenje večine niso ljudje. On, ne, ne! Belokožuščki so, kot že ime pove, beli in imajo kožušček. Večinoma se nahajajo v obliki malih, tihih belih mišk, ki samo tiho čakajo, DA BODO ZAVLADALE SVETU.

Seveda bi svetu lahko zavladali že takoj, vendar se jim je ena mišja lastnost vtisnila v osebnost. To je nesigurnost, prestrašenost. Po domače nimajo jajc. Zato so lansirali razne ideje, da bi skrili svoj pravi namen. Lahko bi našteval in našteval, naj pa omenim samo nekaj najbolj očitnih. Recimo Chemtraile. O ja, chemtraili samo mišji manever za prikrivanje pravega načrta.

Zdaj pa se gotovo sprašujete kako bodo zavladali svetu, kako bodo iztrebili večino populacije. Odgovor je na dlani. Dobesedno. Pa tudi na riti, bradavičkah, nožnih dlakah in pod pazduha. DA UGANILI STE-to je obleka. Belokožuščki so namreč razvili posebno tehnologijo imenovano "tudinitkelahkovidijovtvojodanko". V glavnem se gre za to, da so v nitke skrili posebne generatorje tako imenovanih ž-žarkov. Ž žarki povzročajo raka, gripo, meningitis, virusni encefalitis, pljučnico, prehlad, vročinsko vensko insuficienco, kugo, koze, malarijo, kolero, cirozo jeter, hepatitis, AIDS, rahitis, avtizem, in še praktično neskončno drugih, nesmem pa pozabiti omeniti njihove najljubše, impotence.

In sedaj-pozorno poslušajte! Če se hočete rešiti. Pozor-odločiti se morate povsem zavestno, in brez kakršnih koli zunanjih vplivov. (Pred odločitvijo priporočam mojo lastno hipnotično kaseto, v kateri 12 ur ponavljam "Hočem se rešiti, hočem se rešiti,...". Dobite jo za samo 9 plačil po 99,99€. Če jo kupite v naslednjih 15 minutah vam priložim še 13 uro gatis.)

No ko ste se odločili, da se hočete rešiti se hitro slečite. Nato nagi odkorakajte v najbližji merkator in kupite 100m alu folije, 2 oranžni pomaranči in 3 vijolične limone. Hočem reči rumene. Med nakupom spuščajte čimbolj živalske zvoke-to vas namreč naredi nevidne(učne ure živalskega dretja na kaseti-9 plačil po 9,99€). Potem, seveda še vedno nevidni, odkorakajte do najboližje psihiatrične bolnišnice. Če je slučajno prišlo do nesporazuma-še vedno ste nagi, v roki nosite kup paketov alu folij, pomaranči in 3 limone, hkrati pa se kričite kot opica. No, vstopite notri, naredite si turban iz alufolije, na tiča si namestite pomarančo, vse tri limone pa si zatlačite v anus. Preostalo pomarančo vržite varnostniku v glavo, da potrdite svojo nevidnost. Če se vam zdi, da vas je kdo opazil, se začnite pretvarjati, da ste ninđa. To vam zagotavlja popolno nevidnost v vseh razmerah(učne ure nevidnosti na videokaseti-19 plačil po 999,99€- če pokličete takoj dobite še pomarančo gratis).

Ko naredite vse to, boste dosegli nov duhovni nivo. Mogoče se vam bo zdelo, da so vas strpali v sobo brez oken, a to ni res. Je samo privid, ki prikazuje konec oblasti belokožuščkov nad vami. Vaše novo duhovno telo vam namreč prikaže prazno sobo, da bi lažje z meditecijo(in opičjimi glasovi) prišli do nirvane. Takrat, takrat se boste srečali z mano.

ZaOstali ::

Nisem vsega bral, sem samo mezmes.
Hahaha kake maš :))

Testman42 ::

obliki malih, tihih belih mišk


Preveč štoparskega vodnika?

d0rK ::

Ma kaksen kekec, parodija na brezumneze ki palamudijo o vseh moznih zarotah.

823483 ::

Ma kaksen kekec, parodija na brezumneze ki palamudijo o vseh moznih zarotah.

To :D! Sem že skoraj izgubil upanje, pa se je le našel nekdo, ki mu je potegnilo :D.
Ma kakšne gobice, LSD, ipd., samo malo domišlije sem uporabil, da se rahlo ponorčujem iz nekaterih teoretikov zarot.

Navdih pa sem dobil v Chemtrails temi, ko noter uletavajo ljudje čisto samozavestni in prepričani v svoj prav, a popolnoma brez dokazov. Znajo opisati celoten sistem škropilnikov na letalih(ki je vsak teden drugačen in vsebuje drugačne snovi), edini dokaz ki ga imajo pa so fotografije in posnetki kondenzirane vodne pare iz reaktivnih moterjev letal. Skozi ponavljajo, da tega pa pred 30 leti ni bilo, čeprav je you tube poln videev iz 2. svetovne vojne v katerih zavezniški bobniki za sabo puščajo prav take sledove...


P.S.
Sem bil pa tudi med dilemo, če dejstvo, da je tema parodija izdam takoj ali pa počakam in tvegam da bo tema izbrisana preden bo komurkoli potegnilo. Hvala bogu, da imamo na tem forumu strpne in intiligentne moderatorje.

P.S. No2
Da, notri so res miške iz štoparskega vodnika, vpletel pa sem jih namerno, da bi bilo pravokacijo še lažje opaziti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 823483 ()

McMallar ::

Ja kdo pa je nacije šprical, da so vojno izgubili, a?
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

WarpedGone ::

Poradirane enozlogovne opazke.
Razumem začetni sarkazem, sodelujoči pa posrkbite da bo v temi še kej dodatne vsebine. Hvala
Zbogom in hvala za vse ribe

jype ::

McMallar> Ja kdo pa je nacije šprical, da so vojno izgubili, a?

Chemtrailen sofort einstellen!



Jawohl, Herr Obergruppenführer!



Koga so pa naciji šprical?

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: jype ()

jnzavrl ::

Prebral sem prvi stavek pa takoj dojel... Isto sranje kot tisto sranje nekaj Codex al kaj že, pa msn bo postal plačljiv, uglavnem nategancije, ki so uspešne samo zaradi bedakov, ki temu verjamejo... Samo da je bilo tvoje malo bol zabavno ko sem še kakšen stavek vmes prebral:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jnzavrl ()

PacificBlue ::

Ma kakšne gobice, LSD, ipd., samo malo domišlije sem uporabil, da se rahlo ponorčujem iz vseh teoretikov zarot.


Zakaj posplošuješ? Mnenja niso enaka.

Navdih pa sem dobil v Chemtrails temi, ko noter uletavajo ljudje čisto samozavestni in prepričani v svoj prav, a popolnoma brez dokazov.


Hm posredni dokazi so. In kr precej jih je. Samo kako si pa ti lahko prepričan v svoj prav?Imaš dokaze?:)

Zgodovina sprememb…

jype ::

PacificBlue> Imaš dokaze?:)

Ima britev.

PacificBlue ::

PacificBlue> Imaš dokaze?:)

Ima britev.


a tko, da si žile reže, pa pride potem premal kisika do možganov?..I see.;)

823483 ::

@PacificBlue
Sem popravil na "nekaterih".

Recimo teorija, da so američani porušili WTC, oz. da je bilo poleg letala še nekaj, kar je "pomagalo" porušiti stavbi, je primer dobro postavljene teorije zarote.
Ima en soliden nabor dokazov za, nekaj dokazov proti ampak stvar je čisto verjetna.

Medtem, ko je Chemtrails teorija slaba, oz. vsaj zelo slabo zagovarjana. Tiste bele kondenzacijske črte pač niso dokaz, ker so se pojavljale že pri letalih, kjer Chemtrailsi in globalno segrevanje niti znanstvena fantastika niso bila, kaj šele kaj več. Najdite vsaj en pameten dokaz...recimo tisti patenti in dokumenti so prava pot(saj si jih ti objavil?). Pač objektivno predstavljeno, da metanje stvari po atmosferi le ni nastalo v glavah nekih zarotnikov ampak je to prišlo na misel ljudem, ki imajo moč, da stvar pošljejo v množično uporabo.

PacificBlue ::

nejc@

Se strinjam s tem kar si povedal.

Medtem, ko je Chemtrails teorija slaba, oz. vsaj zelo slabo zagovarjana


Ja to je problem. Slabi dokazi, premalo informacij. Tisto kar sem objavil(patenti, in ostale stvari) dajejo slutiti, da se res nekaj dogaja, niso pa dober dokaz, da je to res. In na osnovi tega, skeptiki imajo vso pravico delno zavračati nekatere trditve. Ampak konc, koncev živimo v svetu, kjer je tajnost podatkov glavna prioriteta nekaterih agencij, združb, ki za korist posameznikov, ali korist raznih koorporacij izzvajajo projekte, ki škodijo družbi kot celoti.

Sem popravil na "nekaterih".


Hvala.:)

Pyr0Beast ::

Teorija, kot teorija. Zanemariti jo je neumnost. Vzeti v račun pa ne.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7012494 (9820) dzinks63
»

Weather modifications and Haarp (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15911704 (5983) krneki0001
»

Nova gripa in farmacevtske družbe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1189969 (7155) nejcpirc

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410129 (8281) imagodei

Več podobnih tem