Forum » Elektrotehnika in elektronika » TRIPPLE Logitech Z-5500 PROBLEM
TRIPPLE Logitech Z-5500 PROBLEM
Scorpia ::
dba: zvočniki za avto se lako komot uporablja za hišno akustiko in tudi zelo odlično opravljajo svoje delo (je na netu že nekaj napisan o tem). Je pa res da rabijo velike boxe, ker so narejeni da za sabo nimajo skoraj nič, kot je avto ena sama velika škatla.
////
deni87 ::
Tako je. Najboljši primer uporabe avtoakustike v domovih, recimo tudi v diskotekah, je diskoteka Verigo v Ajdovščini, saj lastnik,
kateri si baje lasti zelo močno avtoakustiko v avtu, je dodal avtoakustiko celo v diskoteko Verigo. Ne me jemati za besedo, saj sem takole sem slišal od vseh krajanov ter znancev.
Zvok pa je seveda perfekten.
kateri si baje lasti zelo močno avtoakustiko v avtu, je dodal avtoakustiko celo v diskoteko Verigo. Ne me jemati za besedo, saj sem takole sem slišal od vseh krajanov ter znancev.
Zvok pa je seveda perfekten.
Q U A D ---> Logitech Z-5500 + Auzen X-Fi Prelude 7.1
GTX 280
GTX 280
T-h-o-r ::
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Azrael ()
Azrael ::
dom = diskoteka?
Kovačnica (diskač) = prfekten zvok?
Daj pribij še kakšno tako "genialno", pa gre tema dokončno pod ključ.
Kovačnica (diskač) = prfekten zvok?
Daj pribij še kakšno tako "genialno", pa gre tema dokončno pod ključ.
Nekoč je bil Slo-tech.
T-h-o-r ::
azrael, klanjam se Vaši dobroti in strpnosti \o/
Why have a civilization anymore
deni87 ::
Upam, da gre tema čim prej v zaklep, saj sem se sam prikopal do rešitve, branje postov določenih oseb pa mi gre hkrati na bruhanje. Pač nimajo poštimanih osnovnih pojmov.
LP
LP
Q U A D ---> Logitech Z-5500 + Auzen X-Fi Prelude 7.1
GTX 280
GTX 280
bluefish ::
Pač nimajo poštimanih osnovnih pojmov.Glavno je, da jih imaš ti in si po tvojem mnenju nezmotljiv. Uživaj s slušnim aparatom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10933 (3058) | Machete |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49787 (18281) | Matej_K |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5335 (3650) | jRk0 |
» | Katero zvočno kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6418 (4990) | __Devil__ |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12209 (8225) | Seky |