Forum » Zvok in slika » Zelena slika
Zelena slika
Bumblebeee ::
Lp
Danes sem si želel ogledat film Slumdog Millionaire, ko pa sem ga odprl je bila slika zelena.
Najprej sm mislu da je neki z kodeki ( sicer do sedaj mi je delalo totalno vse normalno )
Ker vem da sem mel nek star codec, sem namestil najnovešjšo različico ffdshow-a, tudi po temu ni bilo bolje.
sem se malo "ujezil" ter ruknu dol totalno vse kar je v zvezi codeci ter predvajalniki.
Namestil sem:
- BS 2.4
ter sledeča codeca:
- ffdshow
- XviD-1.1.3
Ironija po temu ko sem zadevo namestil, sedaj so vsi filmi zeleni
Kak predlog?, nekaj sem že bral da naj bi se dalo zadevo popravit z nastavitvami v BS ( overley mode iz 1 na 2, vendar ni uspeha )
Mogoče še podatek v Vindovs MP je slika prav tako zelena.
Danes sem si želel ogledat film Slumdog Millionaire, ko pa sem ga odprl je bila slika zelena.
Najprej sm mislu da je neki z kodeki ( sicer do sedaj mi je delalo totalno vse normalno )
Ker vem da sem mel nek star codec, sem namestil najnovešjšo različico ffdshow-a, tudi po temu ni bilo bolje.
sem se malo "ujezil" ter ruknu dol totalno vse kar je v zvezi codeci ter predvajalniki.
Namestil sem:
- BS 2.4
ter sledeča codeca:
- ffdshow
- XviD-1.1.3
Ironija po temu ko sem zadevo namestil, sedaj so vsi filmi zeleni
Kak predlog?, nekaj sem že bral da naj bi se dalo zadevo popravit z nastavitvami v BS ( overley mode iz 1 na 2, vendar ni uspeha )
Mogoče še podatek v Vindovs MP je slika prav tako zelena.
jan01 ::
Nvidiina grafična?
Odinstaliraj vse kodeke in bsplayer. Posnemi LE CCCP in nič drugega(vsenuje že vse potrebno, tudi odlične mpc home cinema...
Odinstaliraj vse kodeke in bsplayer. Posnemi LE CCCP in nič drugega(vsenuje že vse potrebno, tudi odlične mpc home cinema...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj imate inštalirano od kodekov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (742) | amigo_no1 |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59311 (14459) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3254 (2273) | matmel |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17406 (10291) | GrimReaper |
» | Predvajanje filmov v Win VistaOddelek: Programska oprema | 1701 (1588) | roocky |