Forum » Zvok in slika » Pomoč pri predvajanju filma
Pomoč pri predvajanju filma
batista bomb ::
Imam en problem, ko hočem gledati kateri koli film se mi slika ne pokaže zvok pa dela. Probal sem z VLC player, BS player, KMplayer, Real player vendar je problem enak, slike ni, zvok pa dela, tako da nevem kaj bi bilo narobe :( Fora pa je tudi da na drugem računalniku je problem enak, tako da res nevem kaj bi bilo narobe. Prosim za pomoč
batista bomb ::
Ta KMplayer sploh ne potrebuje kodekov, tako da bi s tem moral normalno gledati film
Valvoline ::
A maš mogoče 2 monitorja ali tvout priklopljenih gor. Če je nastavi na single display mode.
Tr0n ::
Potem pa s kaksnim programom (recimo Gspot) poglej, kaj zaen kodec nucas.
Aja, pa preden CCCP das gor si vse playerje in codece odinstaliraj.
Aja, pa preden CCCP das gor si vse playerje in codece odinstaliraj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
chrush ::
Problem se pojavi zaradi napačnih nastavitev za grafično kartico. Za nvidio je potrebno iti v nvidia control panel pod video in televizor in nato spremeni celozaslonske videoopcije. Tam imate potem možnost * jo prav tako prikaži čez celoten zaslon na: in izberete vaš monitor.
Za ati grafične karice mora biti podobno.
Za kodeke sem uporabil cccp, all in one 1.024, klite in total pack. Deluje preverjeno.
Za ati grafične karice mora biti podobno.
Za kodeke sem uporabil cccp, all in one 1.024, klite in total pack. Deluje preverjeno.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
chrush ::
Narobe sem se izrazil. Nisem imel vseh hkrati. Testiral sem z vsakimi posebej. Na svojem pcju uporabljam All in one in do sedaj nisem imel težav.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8395 (6720) | gibaj |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17421 (10306) | GrimReaper |
» | Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okoljaOddelek: Zvok in slika | 3745 (2556) | Okapi |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3218 (3218) | jan01 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12633 (10488) | Jst |