» »

Preparing network connections...

Preparing network connections...

|GrEgOr| ::

Torej doma mam mrežo dveh compov povezanih s cross-over kablom. Na serverju (moji masini) so Win2000 AS. Ker je to klasičen delovni računalnik, ga je potrebno kdaj pa kdaj resetirati.
tukaj pa nostopijo problemi. Če ob resetu ni prižgan comp na mreži mreža pol ne bo delala.
Zanima me, če pozna kdo kakšne način, da bi jaz nastavil (v registru ali pa kje) da bi se network driverji naložili vedno - ne glede na to ali je mrežni računalnik priključen ali ne.
Upam, da pozna kdo kakčno rešitev.

thx

ToniT ::

To, ali drugi računalnik priklopljen ali ne, nima nobene veze z driverji v Win 2000. Ti se naložijo, če je kartica v računalniku.
A imaš mogoče combo kartico (UTP+BNC)? Model kartice?

|GrEgOr| ::

Malo sem se narobe izrazo. :)

Mam 10/100 Mbit realtekovo UTP kartico. (mreža dela na 10 Mbit - prepočasen disk na stari mašini)

Glavno rad bi da bi se tisto kar se nalaga ob napisu praparing netowrk connections... nalozilo v vsakem primeru, ne glede an to ali je drug računalnik prižgan ali ne.

andrej ::

je ena finta ja in ena registry nastavitev, vendar mi je ravno padla iz glave. Gre se nekak v smislu Disable Change notification ali nekaj takega... ne spomnim se. poisci kaj na googlu na to temo - mogoce najdes kaj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1820581550 (1569) -=Tomaz=-
»

Dve linije po enem ethernet kablu

427459 (5892) Pesimist
»

Mrežna povezava bre routerja, hub-a ali swich-a!

141554 (1365) Lincolin
»

ADSL - 2 racunalnika - mrezne kartice ???

Oddelek: Strojna oprema
111859 (1520) Tomi
»

LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
815255 (4450) PaJo

Več podobnih tem