Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Voodoo 3 3000
Problem z Voodoo 3 3000
SIOG ::
Imam problem z Voodoo 3 3k. Na novo se namestil win ME.Ko sem namestil gonilnike za grafično k. (najnovejše, sigurno prave), mi ne gre spreminjat resolucije (samo 640x480). Ne vem v čem je problem? (gumb za nastavitvo resolucuje je zasenčen) LP
Alec999 ::
Probi se te driverje .... pa ne pozabt najprej tastare odinstalirat!!!
www.3dfxunderground.cjb.net
lp,
Alec999
www.3dfxunderground.cjb.net
lp,
Alec999
HardwareMaster ::
Jst sm meu isti problem v WIN98se, enkrat se kr ni hotl več povečat resolucija. Šla je največ do 800 X 600 pa nč več. Sm formatiru, naložu vse še ankrat isto. Zamenu driverje DOBR. Pol sm pa enkrat neki se igrov, pa sm mogu une driverje dt gor, k so na original CD-ju, pa je blo spet resolucija sam do 800 X 600. Nevem kaj mu je blo. Zdej spet lepo dela v drugi mašini.
SIOG ::
Hvala vsem, ki ste mi pomagali (posebej pa Lucijo, ki je imel prav). Problem sem rešil čisto preprosto, namreč nastaviti sem moral firmo in model monitorja.
Vozek = jaz!
Vozek = jaz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc v okvariOddelek: Pomoč in nasveti | 2527 (1847) | Brane22 |
» | Philips 32PFL5322 - Kdo jo ima in kak deluje DVI>hdmiOddelek: Kaj kupiti | 4294 (3379) | TornadoTDi |
» | ATI linux gonilnliki in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2068 (1955) | roli |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1087 (1019) | partysound |
» | menjanje resolucijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1264) | ferjan |