» »

Remote desktop ne dela več

Remote desktop ne dela več

beta1 ::

Ko se hočem povezat na svoj PC iz interneta ali LANa, nekaj časa mleje, nato pa prekine brez napake. Če spet stisneš connect nato nemudoma prekine spet brez napake. Ko pa restartam kišto pa remote desktop dela. Nikoli pa po vklopu kište. Zmeraj morem to trotel kišto restartat, če hočem uporabljat remode dekstop.

Sumim, da se je nekaj zmrdalo v registru.

Že več kot 1 leto je delal remote desktop brez težav. En dan vklopiš in ne dela več.

Nič nisem spremenil konfiguracij, nastavitev itd... Porti v routerju so pravilno nastavljeni, firewall izklopljen/vklopljen in ni razlike. Preveril sem že čisto vse nastavitve in še zmeraj zadeva ne deluje.

Za rešitev se vam zahvaljujem.

jishiri ::

ce ti je prej delovalo, bi ti moralo se naprej... si mogoce poiskusil z system recovery?

joze67 ::

No ja... meni je tudi konec marca nehalo, pa ne bi smelo. Sumim, da mi je Siol nadrgradil modem, vem pa ne, vprašati pa se mi tudi ne da :P

jishiri ::

modem nima nobene veze pri RDCju... sploh pa ne vem kako so lahko nadgradili modem ce niso bili pri tebi... ker bi zelo tezko nadgradili.

darkolord ::

Offtopic: Praktično vse modeme, ki nadgradnjo podpirajo, se da nadgraditi iz centrale

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

srus ::

Pred časom sem imel z RDP podoben problem. Po letih uporabe je lepega dne nehal delati. Vzrok je bil v Windows update. Poizkusi deinstalirati nekaj zadnjih updatov. Morda bo pomagalo, če se še prav spomnim je bil osnovni problem v nesporazumu med driverjem za grafično kartico in Windowsi.

LP

McMallar ::

Točno. Težave so bile v Sever 2003 (2008) in nVidia gonilniki višje verzije od vključno 170. Imam verzijo 168 (mislim) in mi dela BP.

Windows Update ni bil problem, no vsaj pri meni ne. Mogoče edino kombinacija nVidia driverjev in Remote Desktop 6 klienta.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

joze67 ::

no, v mojem primeru ni tako, ker znotraj LAN-a še vedno lepo dela.

beta1 ::

Bom probal zamenjat nvidia driverje. Imam geforce 7600gt, drajverje imam stare že od oktobra 178. Ampak do zdaj je delalo in še dela zmeraj ko restartam kišto. Spet neka specifična napaka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows še vedno krepko vodi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
599109 (7277) Utk
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030112 (13546) darkolord
»

Remote desktop v XP SP3

Oddelek: Pomoč in nasveti
142541 (1611) neres
»

Težava z Remote Desktop

Oddelek: Omrežja in internet
6851 (771) neres
»

Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanje