Forum » Pomoč in nasveti » Časovni premik podnapisov
Časovni premik podnapisov
Zero001 ::
V filmu se mi vsi ponapisi prikažejo 2 sekundi prej, kar bi rad spremenil tako da vse pomaknem za 2 sekundi naprej. Ali se to da, brez da seveda vse ročno pišeš? Hvala.
TehDucky ::
BS player podpira to kolikor se jaz spovnim. Držiš tipko ctrl(mogoče shift ali alt) ter pritiskaš desni smerni gumb. Upam, da bo prijelo, ker je že kar nekaj časa odkar sem rabil to nazadnje, pa tudi BS playerja nimam več gor, ker sem formatiral računalnik.
Lp, Duck_3
Lp, Duck_3
dzinks63 ::
Odpri z subtitlewokshop film in pripadajoč podnapis. Edit->timings->set delay-> + ... in posnami spremenjen podnapis v ustreznem formatu (ponavadi subrip).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Zero001 ::
Odpri z subtitlewokshop film in pripadajoč podnapis. Edit->timings->set delay-> + ... in posnami spremenjen podnapis v ustreznem formatu (ponavadi subrip).
Da, to je delovalo, Hvala ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77882 (20018) | CaqKa |
» | Prevajanje podnapisov [problem]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (2079) | T-h-o-r |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7851 (5584) | dzinks63 |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26394 (13729) | podtalje |
» | Ujemanje podnapisov z DivxomOddelek: Zvok in slika | 1196 (1115) | Hypno |