Forum » Pomoč in nasveti » VLC streaming
VLC streaming
Romčy ::
Prosil bi koga ki je kdaj to počel z vlc-jem za pomoč.K kolegu bi rad streamal video ampak mu vedno napiše Unable to open http;....številka ipja.Nimamo nobenga routerja ali pozarnega zidu.Jaz mam t-2 on je na siol-u.Enako se zgodi če on proba pošiljat proti meni. V čem je fora,kaj ne narediva prav.Za kak nasvet bi vam bil zelo hvalezen,probala sva ze vse mogoče.THX,LP
"Software is like sex, it's better when it's free"
Klemenn ::
torej, bom kar to temo ponucau.
na optiki 10mbit ni nek problem postavt VLC serverja, sploh če ma kolega na drugi strani tudi t2 10mbit optiko.
problem je, ker ne vem kak kodek bi izbral?
na optiki 10mbit ni nek problem postavt VLC serverja, sploh če ma kolega na drugi strani tudi t2 10mbit optiko.
problem je, ker ne vem kak kodek bi izbral?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22719 (12625) | Bellzmet |
» | Telekom Austria prevzema AmisOddelek: Omrežja in internet | 6018 (4926) | konspirator |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127117 (51317) | Looooooka |
» | Internet 10 mb/s, downloada le z 770 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 6189 (5177) | Senitel |
» | siol adsl2 fuj in fej stran vsi...Oddelek: Omrežja in internet | 2671 (1187) | BigFoot |